onna 13.12.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dzieciaczki słodkie.Aniu pytałam CIę wcześniej o inną możliwość ustawienia tych mebli. Bedzie Ci wygodnie dochodzić do balkonu jak tam jeszcze ławę postawisz? Czy ława ma byc przy jednej kanapie tak jak teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzień dobry,Aniu - jak Dawidek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzień dobry Aniu, jak Synek? Odnośnie blizny, moja siostra jako 2-3atka bujała się na fotelu bujanym i wyleiała na kaloryfer i czołem prosto w żeberko. Miała okropną ranę, zszywaną ale teraz po 20 latach prawie została niewielka blizna. No ale wiesz, to dziewczyna. U chłopaka to lepiej wygląda. jak Małgoś mówi, że seksownie. Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.12.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dzień dobry, z Dawidkiem wszystko wporządku pomijajać lepca na pół czoła... tryska energią i zbytnio się nie przejmuje tym co ma na czole myślałam, że będzie gorzej po obiadku jedziemy z nim na Kraków, trochę się rozerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.12.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzieciaczki słodkie. Aniu pytałam CIę wcześniej o inną możliwość ustawienia tych mebli. Bedzie Ci wygodnie dochodzić do balkonu jak tam jeszcze ławę postawisz? Czy ława ma byc przy jednej kanapie tak jak teraz??? czytałam wczopraj, ale jakoś.. znów chyba mi wcięło posta coś mi szwankuje internet, zawiesza mi się co jakiś czas Onna ja też myślałam, żeby dać narożnik albo sofę na tą ścianę gdzie meble, a meble przenieść.. tyko nie mam gdzie http://images34.fotosik.pl/318/3f3e1db70e5017acmed.jpg na tym zdjęciu nie widać, ale na wprost okna jest wejście do tego pokoju, jak dam tam meble, to będę na nie wchodzić... choć przez chwilę przemkła mi myśl, żeby drzwi zamurować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROKOW 14.12.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam serdecznie. Czy macie może do odsprzedania pozostałą po zakończonej budowie wełnę do ocieplenia dachu Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Wysłany: Sob, 13 Grudzień 2008 13:06 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Ania, wklejam Ci mój post z poprzedniej strony: Witam Anula, Ty sobie wszystko dobrze obmierz, bo w sklepach jest większa powierzchnia i te kanapy nie wydają się takie duże. Jeśli chcesz sprawdzić ile zajmują miejsca to najlepszym sposobem jest ułożenie na podłodze gazet z takiej samej wielkości jak sofa. Ja nie wiem jakie duże są te dwójki, ale chyba wziełabym dwie dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.12.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ania...fotki zrobie nie ma sprawy...tylko nie dziś, bo dziś my też wybieramy się na Kraków... Jak Kinia wstanie, zje i ją ubiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Jest to coraz bardziej podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Heloł -o -tu też widze dylematy narożnikowo-sofowe -jak u mnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam sie niedzielnie ! Dalej sie upieram, ze jedna sofa by pasowala na sciane z obrazem, bo jest ona strasznie pusta, a tam gdzie lawa, fotele i meble jest za gesto wswzystkiego. Ale najlepiej poukladaj sobie na podlodze (ja to robie za pomoca patyczkow od saszlykow) wymiary tych kanap i wtedy zobaczysz czy bedzie dobrze, zeby po przywiezieniu nie bylo niemilego zdziwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 i moje skarbki dwa dziś rano... jeszcze w całości śpią coraz bliżej siebie http://images43.fotosik.pl/40/69f02645ee33898amed.jpg ale zasypałam fotami.... Zdjecie jest cudne! Dzieciaczki najkochansze sa pewnie jak spia . Aniu czy Ty masz jeszcze kotka, bo dawno nic nie pisalas o swoich zwierzakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.12.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Onna ja też myślałam, żeby dać narożnik albo sofę na tą ścianę gdzie meble, a meble przenieść.. tyko nie mam gdzie http://images34.fotosik.pl/318/3f3e1db70e5017acmed.jpg na tym zdjęciu nie widać, ale na wprost okna jest wejście do tego pokoju, jak dam tam meble, to będę na nie wchodzić... choć przez chwilę przemkła mi myśl, żeby drzwi zamurować... a na kanapę nie będziesz wchodzic??? Wydaje mi się że kanapa jednak większa niż takie meble, w większości zresztą wiszące na ścianie??? Może je jakoś podzielić? Tma jest dolna szafka pod TV, wisząca witrynka i półki tak? Drzwi są zaraz przy ścianie czy na środku jakoś? BO te ściany z oknem i przeciwległa to też nie takie krótkie znowu chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No wlasnie nie wiemy jaka dluga jest ta sciana z obrazem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Jest to coraz bardziej podejrzane. Matko kochana to ten mój (czy też nasz) nieźle musi zarabiać, ze na dwie baby kręci i jeszcze tu remont a tu budowa coś muszę zacząć mniej ufać a więcej kontrolować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Jest to coraz bardziej podejrzane. Matko kochana to ten mój (czy też nasz) nieźle musi zarabiać, ze na dwie baby kręci i jeszcze tu remont a tu budowa coś muszę zacząć mniej ufać a więcej kontrolować... Moj do remontu sie nie doklada, zaczynam byc zazdrosna o Twoja budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Jest to coraz bardziej podejrzane. Matko kochana to ten mój (czy też nasz) nieźle musi zarabiać, ze na dwie baby kręci i jeszcze tu remont a tu budowa coś muszę zacząć mniej ufać a więcej kontrolować... Moj do remontu sie nie doklada, zaczynam byc zazdrosna o Twoja budowe. aaa widzisz? Bo mój też nie bardzo. Co prawda wypłata wpływa na konto ale jakoś na niewiele się przyda bo nieduża. Większość jest moja Małgoś, poważnie to zaczyna być podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Małgoś, mój też ma bliznę na policzku Jest to coraz bardziej podejrzane. Matko kochana to ten mój (czy też nasz) nieźle musi zarabiać, ze na dwie baby kręci i jeszcze tu remont a tu budowa coś muszę zacząć mniej ufać a więcej kontrolować... Moj do remontu sie nie doklada, zaczynam byc zazdrosna o Twoja budowe. aaa widzisz? Bo mój też nie bardzo. Co prawda wypłata wpływa na konto ale jakoś na niewiele się przyda bo nieduża. Większość jest moja Małgoś, poważnie to zaczyna być podejrzane A teraz zniknal gdzies, pewnie u Ciebie siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Właśnie jedzie podobno, jakieś 60 km do Rzeszowa mu zostało ja mu dam Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A do mnie dzwoni i mowi, ze w M1 piwo pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts