Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hmm, hmmmmm, hmmmmmmmmmmmm

ja bym się jednak upierala,że ta kanapa w świetle okna jakoś nie bardzo. Telewizor to zamierasz powiesić czy będzie stojący?

A stół jadalniany to masz przy tej ściance od strony pokoju (bo tu go nie widze a był????) czy wewnątrz kuchni?

No i w którym miejscu chcesz te drzwi do sypialni i czy one sa konieczne?

Bo miałabym dwie koncepcje ewentualnie ;)

Ale na 2 źle się leży:) No chyba, że tylko my tacy leniwi i lubimy sobie poleżeć przy oglądaniu TV.

Ania, nie wiem, co Ci poradzić, myśmy meble na wymiar kupowali, tj. szukaliśmy takich, które nam się przy ścianach pomieściły. Ja bym chyba 3 postawiła pod ścianą z obrazem. Zawsze możesz zrobić odstęp między kanapami i przejście do okna/drzwi sobie zapewnisz.

A najlepiej to będziesz wiedziała jak już "piojeździsz" meblami po pokoju

Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? :D

No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... :lol: :lol: :lol:

Tez mi sie tak wydawalo, ale sie nie chcialam wcinac. :lol: :lol: :lol:

Wcinaj się wcinaj, bo wychodzi że tylko ja taka niewychowana... :roll: :lol: :lol: :lol:

ja to zgłupiałam...

a nie może być 2+2 sofa? musi być 2+3? przecież Was jest 4-órka, nie? a goście są czasem a nie na codzień, ustawiajcie pod siebie.

My mamy 2 dwojki i 1 trojke, a jest nas 3. Zawsze jest klotnia o trojke, tzn. maz z synem sie kloca :roll: , bo sa wysocy, mi to wystarcza dwojeczka. No i nie wyobrazamy sobie inaczej odpoczywac wieczorkiem jak tylko lezac :p . Na siedzaco sie meczymy, no chyba ze sa goscie to wtedy na siedzaco.

dzień dobry :p

wczoraj miałam potrójnych gości :o

tzn. najpierw przyjechała kuzynka, jak ona jechała do domu, to wpadli znajomi, a jak oni byli już w drzwiach (jechali do domu) to jeszcze wpadli następni :o :o :o

razem doszliśmy do wniosku, że jednak kupimy narożnik... :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

już jest zamówiony, będzie jutro 8)

Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? :D

No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... :lol: :lol: :lol:

Tez mi sie tak wydawalo, ale sie nie chcialam wcinac. :lol: :lol: :lol:

Wcinaj się wcinaj, bo wychodzi że tylko ja taka niewychowana... :roll: :lol: :lol: :lol:

e...no...

opowiadacie :roll:

jak się wie, to się mówi, nikogo za to nie zlinczuję :roll: 8)

na razie myślimy, żeby telewizor dać jednakna tą czerwona ścianę, a komody pod obraz...

i narożnik dać w ten kąt, co teraz są meble :roll:

ale Mikita ma rację, zanim to wszystko zrobimy na gotowe będziemy jeździć z tymi meblami i z tym narożnikiem ile się da :)