GosiaczekKr 15.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Porozkładaj te gazety a może wtedy sama koncepcja się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 15.12.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 hmm, hmmmmm, hmmmmmmmmmmmm ja bym się jednak upierala,że ta kanapa w świetle okna jakoś nie bardzo. Telewizor to zamierasz powiesić czy będzie stojący? A stół jadalniany to masz przy tej ściance od strony pokoju (bo tu go nie widze a był????) czy wewnątrz kuchni? No i w którym miejscu chcesz te drzwi do sypialni i czy one sa konieczne? Bo miałabym dwie koncepcje ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Stol jadalny jest wewnatrz kuchni, ze tak odpowiem za Anie... I pisala, ze ma zamiar powiesic TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 15.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... Tez mi sie tak wydawalo, ale sie nie chcialam wcinac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 15.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 wieczornie sie witam Para Młoda piękne zdjęcie ale do sypialni to często się nie chodzi nie więc kanapa (3) na ścianie może chyba być, co gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 piękny dom, dzieci cuudne pozdrawiam na dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja to zgłupiałam...a nie może być 2+2 sofa? musi być 2+3? przecież Was jest 4-órka, nie? a goście są czasem a nie na codzień, ustawiajcie pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja tam wiem, że nigdy za dużo siedzeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ale na 2 źle się leży:) No chyba, że tylko my tacy leniwi i lubimy sobie poleżeć przy oglądaniu TV. Ania, nie wiem, co Ci poradzić, myśmy meble na wymiar kupowali, tj. szukaliśmy takich, które nam się przy ścianach pomieściły. Ja bym chyba 3 postawiła pod ścianą z obrazem. Zawsze możesz zrobić odstęp między kanapami i przejście do okna/drzwi sobie zapewnisz. A najlepiej to będziesz wiedziała jak już "piojeździsz" meblami po pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... Tez mi sie tak wydawalo, ale sie nie chcialam wcinac. Wcinaj się wcinaj, bo wychodzi że tylko ja taka niewychowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.12.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja to zgłupiałam... a nie może być 2+2 sofa? musi być 2+3? przecież Was jest 4-órka, nie? a goście są czasem a nie na codzień, ustawiajcie pod siebie. My mamy 2 dwojki i 1 trojke, a jest nas 3. Zawsze jest klotnia o trojke, tzn. maz z synem sie kloca , bo sa wysocy, mi to wystarcza dwojeczka. No i nie wyobrazamy sobie inaczej odpoczywac wieczorkiem jak tylko lezac . Na siedzaco sie meczymy, no chyba ze sa goscie to wtedy na siedzaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzień dobry wczoraj miałam potrójnych gości tzn. najpierw przyjechała kuzynka, jak ona jechała do domu, to wpadli znajomi, a jak oni byli już w drzwiach (jechali do domu) to jeszcze wpadli następni razem doszliśmy do wniosku, że jednak kupimy narożnik... już jest zamówiony, będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Aniu a dlaczego masz zamiar zrobić drzwi z salonu do sypialni, bo coś chyba w temacie nie jestem...? No z tego co ja sie orientuje to brakuje pokoiku dla córki - to jest powód... Tez mi sie tak wydawalo, ale sie nie chcialam wcinac. Wcinaj się wcinaj, bo wychodzi że tylko ja taka niewychowana... e...no... opowiadacie jak się wie, to się mówi, nikogo za to nie zlinczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 na razie myślimy, żeby telewizor dać jednakna tą czerwona ścianę, a komody pod obraz... i narożnik dać w ten kąt, co teraz są meble ale Mikita ma rację, zanim to wszystko zrobimy na gotowe będziemy jeździć z tymi meblami i z tym narożnikiem ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja tam wiem, że nigdy za dużo siedzeń.. no właśnie.. u mnie ciągle ich brakuje gości mam często, kilka razy w tygodniu ktoś wpada na kawkę, no i jest wtedy duży problem z siedzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Wreszcie jakies temata budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 niom rzekłbym budowlano posladkowe ale zawsze cóś..)) http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jadą już!! jeszcze dziś będziemy siedzieć na ekoskórce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts