mikopiko 17.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no i już się wgrało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.12.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 oj...chyba się nie doczekam...nic...jutro pooglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 wgrało się ostatnio coraz wolniej mi chodzi ten fotosik no więc... widok od drzwi... http://images47.fotosik.pl/41/21d05dff367958c4med.jpg widok z kuchni... http://images27.fotosik.pl/304/5deb97fc866dd271med.jpg na kuchnię... http://images35.fotosik.pl/41/412519bcc94ef109med.jpg i dalej, bo już sie pogubiłam... http://images29.fotosik.pl/305/e57401c1aad4b91bmed.jpg http://images32.fotosik.pl/420/8ff12d67c5364c84med.jpg ta szafka z tv z komodą będzie chyba jeszcze dziś na odwrót... i pamiątka... jutro jedziemy ściągać szwy http://images27.fotosik.pl/304/07cf64a162f6bf65med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ania, superowy ten Twój narożnik. Kolor świetny, też cały czas o takim myślę.Tym bardziej, że mój mąż w końcu przekonał się do ciemnego koloru (był przerażony moją miłością do wenge ) i podłoga ponoć ma być jednak ciemna (czyli moja nowa miłość - mahoń ) a na niej fajnie komponowałby się "twój" narożnik. Daj znać jak z jego utrzymaniem w czystości, czy ewentualne zabrudzenia łatwo schodzą i czy się wyciera. Możesz podać jeszcze jego wymiary? Bo wygląda na spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.12.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ale miejsa do siedzenia Co do szwów - mój starszy zalizył szycie głowy - ślizg na kaloryfer fajna była zabawa oraz ostatnio szycie ust - spadł z krzesła w szkole podczas lekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Naroznik jest piekny i wcale nie zagraca pokoju! Aniu chyna wybralas najlepsze rozwiazanie ze wszystkich proponowanych kupujac naroznik.Pisalas, ze szafka z tv bedzie stac na drugiej scianie-czyli na tej z obrazem, czy moze sie myle? Bo jakby tv stal tak jak na fotkach to chyba zle Wam sie oglada. Warto bylo czekac na zdjecia, a Dawidek to juz wyrosl z malego dzieciatka i teraz robi sie taki maly dorosly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 kuuurna to siem bedziesz mogła tyros z małzem ganiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ANia, narożik ślicznościowaty jakby powiedział Tygrys Fajnie wygląda, nie zagraca, nie przeszkadza, siedzi sobie w rogu i zajmuje nawet niedużo miejsca, super. A wogle to skóra ekologiczna jest? moge zapytać o cenę? nie rozkłada się co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Aniu - SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo pięknie!!! Na kawusię wpadnę zaraz po Świętach, bo przed to już raczej nie będę Ci głowy zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.12.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Aniu - narożnik super a Dawidek ...... fajny z niego kiedyś chłopak wyrośnie miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Oj, i mnie się strasznie podoba A Dawidek prezentuje się na nim jak model Dobrze, że taki duży narożnik, to się wszystkie wielbicielki pomieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Fajnie się ten narożnik komponuje...naprawde super...hm...czyli tv będzie na czerwonej ścianie? Myślę że to dobre rozwiązanie... Tylko pokaż jeszcze ścianę z obrazem bo nie widać calej...tylko część, a tam chyba komoda stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ania, jak dla mnie ... BOMBA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ooooo, szybka ddecyzja i już zmiany. Suoer. Fajnie wygląda teraz salon, cho c ja akurat w prostszych meblach się lubuję... To u Ciebie tez będzie TV na czerwonej ściance - tak jak u mnie... A u mnie wlaśnie meble montują ostatnie. I maż wieczorem mi oznajmił że zamówil telewizor. I klamki też już mamy. Pełna cywilizacja:) Aaaaaaa, ale to nie tu się mam chwalic, przepraszam. Dawidek to śliczny chlopak, nawet blizna taka maluitka mu nie zaszkodzi. Aż strach pomyślec jaka piękność z Darii wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 18.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ooooo, szybka ddecyzja i już zmiany. Suoer. Fajnie wygląda teraz salon, cho c ja akurat w prostszych meblach się lubuję... To u Ciebie tez będzie TV na czerwonej ściance - tak jak u mnie... A u mnie wlaśnie meble montują ostatnie. I maż wieczorem mi oznajmił że zamówil telewizor. I klamki też już mamy. Pełna cywilizacja:) Aaaaaaa, ale to nie tu się mam chwalic, przepraszam. Dawidek to śliczny chlopak, nawet blizna taka maluitka mu nie zaszkodzi. Aż strach pomyślec jaka piękność z Darii wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A jak pięknie białe okienka się prezentują Chyba zwariuję, zanim zdecyduję się na swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 właśnie wróciłam od lekarzy... Z Nadusią byłam u ortopedy do kontroli. Wszystko dobrze jest Z Dawidkiem u hirurga. Pojechaliśmy wyciągnąć szwy, ale pani kazała nam przyjechać w poniedziałek, bo jeszcze jest rana za świeża Za to zrobiła co trzeba tam gdzie trzeba... I po stulejce Teraz musimy smarować maścią i po nowym roku do kontroli. Tak wiec teraz ide coś ugotować, trzeba jakiś obiad zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No i super wszystko załatwione i po bólu, a co? I wiesz, ze wszystko jest dobrze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.12.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 niom po bólu..witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Aniu! Narożnik prezentuje się wspaniale! Tak u Was przytulnie jest... Marzę, aby i mnie udało się stworzyć ciepłe, przytulne wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts