malgos2 18.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Hej Ania. Bardzo fajnie tez naroznik wyglada. Wyczyscilo sie tak jakos, bo jest jedna jasna plama, na ktorej mozna oko zawiesic. Bardzo fajnie. Ale i tak Dawidek prezentuje sie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Decyzja o zmianie tv i komody prawidłowa. Będzie idealnie! Narożnik bardzo dobrze wpasował sie w to wnetrze. Kawał mebla Widać po synku, że wygodny więc nie pytam o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 18.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no to jestem (tzn laptopik mój kochany juz jest od naprawy!!!) , nie było mnie półtora miesiąca, muszę teraz poczytać co tu się działo!!! Aniu śliczny ten naraożnik ! no to zabieram się za lekturę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no to jestem (tzn laptopik mój kochany juz jest od naprawy!!!) , nie było mnie półtora miesiąca, muszę teraz poczytać co tu się działo!!! Aniu śliczny ten naraożnik ! no to zabieram się za lekturę...... właśnie, juz kilka razy zastanawiałam się co u Ciebie Aniu cieszę się, że wróciłaś spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ania, superowy ten Twój narożnik. Kolor świetny, też cały czas o takim myślę.Tym bardziej, że mój mąż w końcu przekonał się do ciemnego koloru (był przerażony moją miłością do wenge ) i podłoga ponoć ma być jednak ciemna (czyli moja nowa miłość - mahoń ) a na niej fajnie komponowałby się "twój" narożnik. Daj znać jak z jego utrzymaniem w czystości, czy ewentualne zabrudzenia łatwo schodzą i czy się wyciera. Możesz podać jeszcze jego wymiary? Bo wygląda na spory. na razie narożnik jest czysty... ale przy młodym to pewnie długo nie będzie rozłożyłam póki co polarka na siedziskach w kolorze naroznika (nawet go nie widać, bo ma taki sam kolor ). Wydaje się długi i spory, ale wierzcie mi, że szukałam czegoś niezbyt wielkiego i pufiastego Wymiary to 215x265 Wydaje sie, że jest taki byk, bo ja mam tak małe pomieszczenie, w dodatku Dawidek też do dużych osób jeszcze nie należy... dziękuję za opinie, aż tak pozytywnych się nie spodziewałam Ale tu, na forum kulturka zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ale miejsa do siedzenia Co do szwów - mój starszy zalizył szycie głowy - ślizg na kaloryfer fajna była zabawa oraz ostatnio szycie ust - spadł z krzesła w szkole podczas lekcji no, to widzę, że też z niego niezłe ziółko jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 kuuurna to siem bedziesz mogła tyros z małzem ganiać.. problem w tym, że nam to się już nie chce ganiać... dzieci za to mają pole do popisu, ta czerwona ściana jest "kominowa" (ma 6 pionów), więc zazwyczaj Dawidek biega wokoło niego ze swoimi koleżankami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ANia, narożik ślicznościowaty jakby powiedział Tygrys Fajnie wygląda, nie zagraca, nie przeszkadza, siedzi sobie w rogu i zajmuje nawet niedużo miejsca, super. A wogle to skóra ekologiczna jest? moge zapytać o cenę? nie rozkłada się co? Wiolcia, to jest skórka ekologiczna, na prawdziwą mnie teraz nie stać Przyjemność kosztowała nas 2400 zł, więc cena bardzo przyjemna w sumie I rozkłada się Producent jest z Kalwarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ANia, narożik ślicznościowaty jakby powiedział Tygrys Fajnie wygląda, nie zagraca, nie przeszkadza, siedzi sobie w rogu i zajmuje nawet niedużo miejsca, super. A wogle to skóra ekologiczna jest? moge zapytać o cenę? nie rozkłada się co? Wiolcia, to jest skórka ekologiczna, na prawdziwą mnie teraz nie stać Przyjemność kosztowała nas 2400 zł, więc cena bardzo przyjemna w sumie I rozkłada się Producent jest z Kalwarii Aniu, obecne ekologiczne skóry są b.dobrego gatunku i do złudzenia przypominają naturalne No i cena... znacznie łaskawsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ANia, narożik ślicznościowaty jakby powiedział Tygrys Fajnie wygląda, nie zagraca, nie przeszkadza, siedzi sobie w rogu i zajmuje nawet niedużo miejsca, super. A wogle to skóra ekologiczna jest? moge zapytać o cenę? nie rozkłada się co? Wiolcia, to jest skórka ekologiczna, na prawdziwą mnie teraz nie stać Przyjemność kosztowała nas 2400 zł, więc cena bardzo przyjemna w sumie I rozkłada się Producent jest z Kalwarii ta sofa wg mnie jeszcze zyskuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nio cena mi się bardzo podobała ale wzór też i nawet, gdybym miała jeszcze z 1 tys. dołożyć, to bym dołożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nio cena mi się bardzo podobała ale wzór też i nawet, gdybym miała jeszcze z 1 tys. dołożyć, to bym dołożyła bo jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czy mi sie zdaje, czy za tydzien NASZA coreczka konczy 3 miesiace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 dla porównania... wielkości... Nadusia i narożnik http://images35.fotosik.pl/41/fa5cf2ffa4e5078amed.jpg komoda dla Gosi http://images49.fotosik.pl/41/f425b866d170a051med.jpg jeszcze mamy rozgardiasz, telewizor będziemy wieszać na ścianie, muszę poskładać te glamotki (ozdóbki) do kupki, no.. itd... zamiana szafek juz nastąpiła, teraz muszę dopracować szczegóły http://images38.fotosik.pl/41/09e586aa139da6femed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czy mi sie zdaje, czy za tydzien NASZA coreczka konczy 3 miesiace? no, w drugi dzień świąt Małgosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czy mi sie zdaje, czy za tydzien NASZA coreczka konczy 3 miesiace? no, w drugi dzień świąt Małgosiu Biba bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Małgosiu, a co powiesz na taką toaletkę?? http://images47.fotosik.pl/40/d54e9dcb38fb10a3med.jpg do tego jest cały zestaw http://images26.fotosik.pl/305/bb8e18eb84b8403dmed.jpg http://images49.fotosik.pl/40/f6011ebbe7a9be8cmed.jpg napewno nie kosztuje tyle, co ta, którą ostatnio pokazałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 i coś dla Moni.. zdjęcie robione cichaczem, sorki za jakość http://images31.fotosik.pl/419/ad04f038e710b4femed.jpg http://images31.fotosik.pl/419/ad023db34389f44fmed.jpg tylko 10 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no pikna toaletka ma swojego ducha te dla Moni to ja widziałam podobne gdzieś, całe serie tego były ale ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Fajna, tylko patrz, ze ona ma tylko jedna mala szufladke. Ja mysle, ze sprobuje znalezc stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts