DarioAS 18.12.2008 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czy mi sie zdaje, czy za tydzien NASZA coreczka konczy 3 miesiace? no, w drugi dzień świąt Małgosiu Biba bedzie? bedzie, bedzie przyjedziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Fajna, tylko patrz, ze ona ma tylko jedna mala szufladke. Ja mysle, ze sprobuje znalezc stolarza. no ale ma ten narożnik z mnóstwem szuflad. Ta jest śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Fajna, tylko patrz, ze ona ma tylko jedna mala szufladke. Ja mysle, ze sprobuje znalezc stolarza. no ale ma ten narożnik z mnóstwem szuflad. Ta jest śliczna. Tylko jak by wygladala przy przesuwanej szafie na cala sciane sie zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no masz chyba kilka ścian, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 tak czy siak widziałam ten komplecik w Witku, więc w razie czego... możesz obadać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ania, raczej w 2-gi dzien Swiat bede kaca leczyc. Przyjade, jak sie rozluzni troche ze wszystkim, co sie odwlecze to nie uciecze. Czas tak szybko ucieka, ze sie pochlastac mozna. Dzieki za namiar, tego Witka zawsze sie boje, a moze nieslusznie... Musze sie tam przejechac w koncu i na zywca rzeczy poogladac, a przede wszystkim malzowi pokazac - on wyrocznia moja jest. Wiola, mam kilka scian, ale uklad jest taki, ze na jednej calej scianie ma byc szafa, na przeciwleglej toaletka i niewiele wiecej wejdzie. Jeszcze drabinka na antresole, najwyzej 2 krzesla i tyle. Taki glupi uklad jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Małgoś, ja tam dywan kupiłam... i nie był drogi a te mebelki to w tym drugim pawilonie, nie w tym exclusive... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 18.12.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 normalnie ciężko dziecko znaleźć na tym narożniku, ale rzeczywiście jest bardzo ładny. Myślę, że telewizor w tym miejscu to też trafiony pomysł. Kiedy ja będę miała tak ładnie jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 normalnie ciężko dziecko znaleźć na tym narożniku, ale rzeczywiście jest bardzo ładny. Myślę, że telewizor w tym miejscu to też trafiony pomysł. Kiedy ja będę miała tak ładnie jak u Ciebie? TomKa, u mnie wcale nie jest ładnie jest normalnie w miarę możliwości finansowych A u Ciebie.. już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.12.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgoś, ja tam dywan kupiłam... i nie był drogi a te mebelki to w tym drugim pawilonie, nie w tym exclusive... Naprawde musze tam pojechac jeszcze raz, bo ja chyba do tego zlego tylko dotarlam i mnie zbrzydzilo. Ale szukalismy czegos innego i to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 DarioAS dzieci śpią masz chwilę na pisanie ? jakoś mi sie przypomnina ja moje starsze dziewczynki byly małe 14 miesięcy różnicy jest między nimi mąż całymi dniami w pracy lub na budowie w innym mieście bywal u nas tylko na niedziele zrzucał pranie i w poniedziałek wyjeżdżał Laura zasypiała w łóżeczku a ja ze starszą biegiem do sklepu pod domem zakupy zrobić zima była trzeba było siebie ubrać i małą ciepło a i zdarzało się że musiałam się wracać spod drzwi bo się mała obudzila i z zakupów nici szalone czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.12.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 oj tak przy dwójce dzieciaczków i małej różnicy wieku pracy jak z bliźniakami prawie dwóch starszych chłopaków moich tak miałam latem to jeszcze ale zimą ubrać siebie i biegiem chłopaków ale juuuuż po buziaki nocne dla maluszków i ich mamci gosia ps. pięknie u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 19.12.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ania, narożnik się bardzo ładnie wkomponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 i coś dla Moni.. zdjęcie robione cichaczem, sorki za jakość http://images31.fotosik.pl/419/ad04f038e710b4femed.jpg http://images31.fotosik.pl/419/ad023db34389f44fmed.jpg tylko 10 tys... Aneczko, dziękuję, że o mnie pamiętasz Muszą być te sofki baaaaardzo wygodne A mnie do tego etapu jeszcze tak daleko Może w miedzyczasie ceny spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.12.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jakie masz fajne firany i zasłony poszyte u siebie, jej ale bym tak chciala a u mnie w salonie niestety okna golusieńkie...Śliczne te Twoje dzieci - mam nadzieje że po szwach u synka nie zostaną duże slady. Fajne to zdjęcie kanapy i twojego maleństwa...taki tyci z niej skrzacik. Bardzo tam u ciebie przytulnie No a te kanapy dla moni istna rewelacja. One są bardzo stylowe, ale za razem chyba takie poł żartem pół serio fajna sprawa. Zdecydowanie nie mozna kolo nich przejsc obojętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dzień dobry Małgoś, na pewno coś wymyślisz jak już pójdziesz do stolarza, to choć nie daj sie namówić na zwykłe 4 nogi i reszta jak biurko. Niech choć trochę sie postara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 wityanko dementuje pogłoski cobym w toaletkach przesiadywał..) aczkolwiek romantyczny klimacik tej toaletki bardzo mi odpowiada.. Chetnie zakupiłbym do sypialenki dla jakiejs pani tak na przyszłość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No to mały Bohater zawadiaka dostał w koncu naroznik. Nadusi na zdjeciu to wogole w pierwszym momencie nie zauważylam. Zapomniałam juz ze dzieciaki potrafią byc taaaaakie małe. Telewizorowi dobrze na tej sciance. Wydaje mi sie ze musisz isc dalej i jak juz masz prosty naroznik to musisz uproscic troche dekoracje. Na tej komodzie pod zdjeciem zdecydowanie za duzo sie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witanko ! Dziewczynki, a Wy macie klopoty ze snem , zeby o 1 w nocy jeszcze na forum dyskusje prowadzic ? Ja tez jestem nocny marek ale tak dlugo nie siedze tutaj, bo rano z lozka nie moge sie zwlec do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witanko ! Dziewczynki, a Wy macie klopoty ze snem , zeby o 1 w nocy jeszcze na forum dyskusje prowadzic ? Ja tez jestem nocny marek ale tak dlugo nie siedze tutaj, bo rano z lozka nie moge sie zwlec do pracy. Wtedy często dziecko mi pozwala bo w dzień różnie bywa... Ania pięknie się prezentuje w Twoim salonie....doczekać się nie mogę normalnie kawki u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts