Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Witam

Proszę proszę, ja tu wpadam a tu? nie dość ze nowe zdjęcia to jeszcze imprezka na całego...

Na ciacho mogę? Przydałoby mi sie trochę ciałka to mogę jeść bez ograniczeń :wink:

Ta seria dla dzieci rewelacyjna. Też planuję kupić. DOmek już prawdziwie domowy sie zrobił...Czekam na kuchnię :D

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj...

nie spodziewałam się :oops: :oops:

Wszystko przez to, że dziś ostatni dzień dobrej pogody, więc od rana szalałam po wsi :lol: :lol:

I nie tylko...

Najpierw poleciałam na cmentarz, żeby pomyć pomniki a potem do miasta pozałatwiać parę spraw.

I dopiero dotarłam do domu.

Trochę za późno...

Bardzo dziękuję za uznanie :oops: :oops:

ale myślę, że to nic trudnego, jak się człowiek śpieszy i mu się do tego chce, to wszystko potrafi zrobić.

Niekoniecznie dobrze....

ale to się okaże w trakcie użytkowania :wink: .

No więc, jeśli chodzi o biały montaż, to właśnie tata wrócił z domku i oznajmił, że można się już kąpać i siusiać :p .

No i wiecie co jeszcze :oops: .

Jutro umywalka i łazienka będzie gotowa.

Baterie też już są na swoim miejscu.

Oczywiście nadal brak lustra, gniazdek i lampy, ale to już samo dopieszczanie..

A za chwilkę jadę do Katowic, bo mam cynk, że tam znajdę moje płytki na klatkę schodową :wink: .

Oby się to nie okazało fałszywą informacją :roll: .

Nic specjalnego, ale właśnie tak chciałam, żeby na klatkę rzucić coś w szarej tonacji, takie bardziej "betonowe" coś niż w kolorach tęczy :wink:

dzięki Bianca za słowa otuchy :wink: .

Właśnie wróciłam do domu z Katowic.

Po trudnych chwilach...

mam płytki!!!

Napisałam, że po trudnych, no bo wiecie co, już miałam w tym cholernym sklepie łzy na końcu nosa :roll: .

Ale oczywiście zgrywałam twardą sztukę, jak ino się da :lol: :wink: .

Płytki wyczaiłam w Praktikerze i nigdzie indziej ich nie znalazłam. Okazało się, że to zabytek wycofany już z produkcji...

Nie rozumiem dlaczego :o :o :o

Nie spotkałam się jeszcze z taką strukturą płytek w innych kolekcjach, więc nie wiem czemu nie miały brania.

Czyżbym traciła gust powoli??

Ale do rzeczy...

Bardzo nie miły pan niedbale odrzekł, że owszem mają jeszcze 101 paczek tej kolekcji, ale on mi dziś tego nie sprzeda!!

:o :o :o :evil: :evil: :evil:

Bo już jest późno (było po 20tej a 20 minut czekaliśmy aż ktoś się łaskawie pokaże przy tym stoisku :x ), bo płytki są na magazynie, a tam jest ciemno, bo tak wogóle, to okazało się, że Pan Sprzedawca to nawet nie wie, gdzie ich na tym magazynie szukać!!

No to już był szczyt :evil: .

Jak mu powiedziałam, że nie tylko on pracuje, że przyjechaliśmy specjalnie z Krakowa i że bez płytek nie wyjdę...

Jakoś dał radę nam je ściągnąć z tego magazynu :wink: .

Ale czekalismy ponad 20 minut, żeby to usłyszeć, bo najpierw musiał iść obadać sprawę....

I te 20 minut, to było najgorsze :roll:

A teraz dość recenzji, bo wiem, że zanudzam.

I oto efekty zakupów :wink:

http://images32.fotosik.pl/2/ca7ce048b0388900med.jpg

http://images31.fotosik.pl/2/c75856f526e7a150med.jpg

przypominam, że to płytki na klatkę schodową i chciałam, żeby nie były kolorowe, bo już i tak mam kolorowe ściany :wink: