wiolasz 17.10.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Proszę proszę, ja tu wpadam a tu? nie dość ze nowe zdjęcia to jeszcze imprezka na całego... Na ciacho mogę? Przydałoby mi sie trochę ciałka to mogę jeść bez ograniczeń Ta seria dla dzieci rewelacyjna. Też planuję kupić. DOmek już prawdziwie domowy sie zrobił...Czekam na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.10.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 wczoraj na herbatce nie byłam a dziś się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No właśnie dzisiaj chyba herbatki ani kawki nie ma, a ja czekałam zwarta i gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 oj... nie spodziewałam się Wszystko przez to, że dziś ostatni dzień dobrej pogody, więc od rana szalałam po wsi I nie tylko... Najpierw poleciałam na cmentarz, żeby pomyć pomniki a potem do miasta pozałatwiać parę spraw. I dopiero dotarłam do domu. Trochę za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 dobre wieści! mebelki do salonu będą w piątek a nie we wtorek Znowu szykuje się kręcenie... weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 dobre wieści! mebelki do salonu będą w piątek a nie we wtorek Znowu szykuje się kręcenie... weekendowe No to czekamy na efekty kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 17.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To w sumie co jeszcze? Czekamy na kuchnię i przeprowadzka!? A kiedy biały montaz w łazience? (chyba, że coś przegapiłam) P.S. Jeszcze raz słowa uznania, za to skręcanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Bardzo dziękuję za uznanie ale myślę, że to nic trudnego, jak się człowiek śpieszy i mu się do tego chce, to wszystko potrafi zrobić. Niekoniecznie dobrze.... ale to się okaże w trakcie użytkowania . No więc, jeśli chodzi o biały montaż, to właśnie tata wrócił z domku i oznajmił, że można się już kąpać i siusiać . No i wiecie co jeszcze . Jutro umywalka i łazienka będzie gotowa. Baterie też już są na swoim miejscu. Oczywiście nadal brak lustra, gniazdek i lampy, ale to już samo dopieszczanie.. A za chwilkę jadę do Katowic, bo mam cynk, że tam znajdę moje płytki na klatkę schodową . Oby się to nie okazało fałszywą informacją . Nic specjalnego, ale właśnie tak chciałam, żeby na klatkę rzucić coś w szarej tonacji, takie bardziej "betonowe" coś niż w kolorach tęczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 17.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to czekam niecierpliwie na zdjęcia urządzonej łazienki... Pokoik Dawidka okupiony twoją ciężką pracą wyszedł bardzo radosny, w sam raz dla takiego szkraba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 dzięki Bianca za słowa otuchy . Właśnie wróciłam do domu z Katowic. Po trudnych chwilach... mam płytki!!! Napisałam, że po trudnych, no bo wiecie co, już miałam w tym cholernym sklepie łzy na końcu nosa . Ale oczywiście zgrywałam twardą sztukę, jak ino się da . Płytki wyczaiłam w Praktikerze i nigdzie indziej ich nie znalazłam. Okazało się, że to zabytek wycofany już z produkcji... Nie rozumiem dlaczego Nie spotkałam się jeszcze z taką strukturą płytek w innych kolekcjach, więc nie wiem czemu nie miały brania. Czyżbym traciła gust powoli?? Ale do rzeczy... Bardzo nie miły pan niedbale odrzekł, że owszem mają jeszcze 101 paczek tej kolekcji, ale on mi dziś tego nie sprzeda!! Bo już jest późno (było po 20tej a 20 minut czekaliśmy aż ktoś się łaskawie pokaże przy tym stoisku ), bo płytki są na magazynie, a tam jest ciemno, bo tak wogóle, to okazało się, że Pan Sprzedawca to nawet nie wie, gdzie ich na tym magazynie szukać!! No to już był szczyt . Jak mu powiedziałam, że nie tylko on pracuje, że przyjechaliśmy specjalnie z Krakowa i że bez płytek nie wyjdę... Jakoś dał radę nam je ściągnąć z tego magazynu . Ale czekalismy ponad 20 minut, żeby to usłyszeć, bo najpierw musiał iść obadać sprawę.... I te 20 minut, to było najgorsze A teraz dość recenzji, bo wiem, że zanudzam. I oto efekty zakupów http://images32.fotosik.pl/2/ca7ce048b0388900med.jpg http://images31.fotosik.pl/2/c75856f526e7a150med.jpg przypominam, że to płytki na klatkę schodową i chciałam, żeby nie były kolorowe, bo już i tak mam kolorowe ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dario-jesteś wielka!!!!!!!!!liczy się osiągnięty cel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 noooo... Ja tak myslę, że na tym forum, to wiekszość tak ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 noooo... Ja tak myslę, że na tym forum, to wiekszość tak ma.... hehe dużo by opowiadac moja determinacja też nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 W pudełku wyglądają niczego sobie. Tyle że nie betonowe poczekam na efekt.. A zacięcia to tylko sie uczyć od Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.10.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Super Dario, dobrze wiadomo, że w trakcie budowy, to trza być twardym, a nie miętkim Ja też niecierpliwie czekam na fotki łazienki i położonych płytek na klatce schodowej. Trzymam kciuki i czekam z herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Magi... a czemu nie z kawką?? Bo tu tyle teraz o herbatce i ciąży się pisze, że tak akurat przyszło mi na myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 no, faktycznie, aż takie betonowe te płytki to nie są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 18.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 witam, czy mogę przyłaczyć się z kawą?Dario czy te płytki mają nierówną powierzchnię? czy też to tylko złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.10.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Magi... a czemu nie z kawką?? Bo tu tyle teraz o herbatce i ciąży się pisze, że tak akurat przyszło mi na myśl... Z herbatką, bo zazwyczaj zaczynam dzień herbatką z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Magi... a czemu nie z kawką?? Bo tu tyle teraz o herbatce i ciąży się pisze, że tak akurat przyszło mi na myśl... Z herbatką, bo zazwyczaj zaczynam dzień herbatką z cytrynką zdrowo, zdrowo... w przeciwieństwie do mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts