kachna28 28.12.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aniu -ale piękne zdjęcia!!!!! a domek -święta "wyglądały" z każdego kącika! Ślicznie wyglądacie! a co dostały maluchy? Dawidek miał pakę pokaźnych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nadusia to dopiero jak kolo Ciebie jest to nabiera prawidlowych proporcji. Jeszcze taka mala kruszynka z niej. Za to Dawidek to juz normalnie przystojniacha taki, ze strach podchodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 aniu ślicznie wygladacie i piękne dekoracje świąteczne zdrówka dla was!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelumpolelum 28.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam Aniu, od dawna podczytuję Twoje zmagania..., nie tylko z rozbudową domku , ale dopiero dziś postanowiłam się ujawnić i pochwalić Ciebie- Twój upór w dążeniu do celu,zdolności , które przejawiają się w wielu dziedzinach, dom i ogród,które nie byłyby tym, czym są, a przede wszystkim cudne dzieciaczki ! Bardzo podobają mi się Twoje dekoracje świąteczne i mam pytanie odnośnie jemioły -jest ona pomalowana,mogłabyś napisać, czym ją malowałaś?Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aniu dekoracje świąteczne piękne Dzieciaczki piękne Mama piękna Jak zwykle wszystko na swoim miejscu Buziaki w te zasmarkane noski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aniu dekoracje świąteczne piękne Dzieciaczki piękne Mama piękna Jak zwykle wszystko na swoim miejscu Buziaki w te zasmarkane noski Bardzo trafne podsumowanie Aniu i co w tym prezencie było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ale fajnie że tu dzisiaj trafiłem Piękne zdjęcia A dzieciaczki cudowwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aniu dekoracje świąteczne piękne Dzieciaczki piękne Mama piękna Jak zwykle wszystko na swoim miejscu Buziaki w te zasmarkane noski Bardzo trafne podsumowanie Aniu i co w tym prezencie było?? No właśnie ja też jestem ciekawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.12.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Zazdroszczę małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Piękne zdjęcia - bo piękne obiekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Powiem dzień dobry, bo dawno nic nie pisałam tutaj. Ale podglądam non stop ps. Ania, bądź porządna kobita i podziel sie receptą, jak to jest że Ty zawsze super modelkowato wyglądasz, ani pryszcza, buźka gładka jak dupcia Nadusi, no jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Powiem dzień dobry, bo dawno nic nie pisałam tutaj. Ale podglądam non stop ps. Ania, bądź porządna kobita i podziel sie receptą, jak to jest że Ty zawsze super modelkowato wyglądasz, ani pryszcza, buźka gładka jak dupcia Nadusi, no jak to jest? duzo sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 To ja może już tak noworocznie się przywitam Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Powiem dzień dobry, bo dawno nic nie pisałam tutaj. Ale podglądam non stop ps. Ania, bądź porządna kobita i podziel sie receptą, jak to jest że Ty zawsze super modelkowato wyglądasz, ani pryszcza, buźka gładka jak dupcia Nadusi, no jak to jest? duzo sexu no to nie fair, ja tak nie mam a na ilość nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 no pięknie wygladacie, bardzo piekna rodzinka dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam wieczorowo Aniu, śliczne zdjęcia bo i śliczne obiekty fotografowane Mnie też dopada coś po Świętach....dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 29.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ja też witam wieczorowo!!! Aniu śłicznie wyglądasz, dziecki jak z obrazka i w ogóle .... a ciekawe co porabiacie w sylwestra??? wiem. wiem dzieciaczki malutkie i pewnie w domku ... my chyba (czyt,napewno) w domku pewnie siora jedna i druga przyjadą i jakoś zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 coś się ostatnio odrobić nie mogę gości mamy dość często, więc piekę, sprzątam i przyjmuję znajomych.. Dziś Dawidek ma imieninki, więc wczoraj goście, dziś goście.. Jutro znów sprzątanko... Sylwester u nas, paru znajomych ma przyjść ,więc trzeba coś upichcić wracam powoli do siebie, dziś juz prawie dobrze jest, za to Dawidka zaczyna kaszleć Monia aniołek przyniósł książkę Encyklopedię róż No i palmptopa sudoku Wiedział co chcę... Kasiu, dzieci dostały sporo zabawek, ciężko tak od ręki wymienić. Masotki (osiołka i kubusia), Nadusia ciuszki, kubek niekapek, lalkę, młody głównie auta Miko, a czego małej zazdrościsz? Wiolcia, jak mam pryszcze, to zdjęć nie robię... I Rom ma sporo racji... U nas się mówi, że każdy pryszcz to niespełniona zachcianka... Amtla zdrówka życzę, zwłaszcza na ten Nowy Rok Aniaj84 my w domku w sylwestra, bo dzieci same jeszcze nie zostaną A po za tym, to nie wiem, czy nie będą chore, bo mogły się zarazić niestety ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam Aniu, od dawna podczytuję Twoje zmagania..., nie tylko z rozbudową domku , ale dopiero dziś postanowiłam się ujawnić i pochwalić Ciebie- Twój upór w dążeniu do celu,zdolności , które przejawiają się w wielu dziedzinach, dom i ogród,które nie byłyby tym, czym są, a przede wszystkim cudne dzieciaczki ! Bardzo podobają mi się Twoje dekoracje świąteczne i mam pytanie odnośnie jemioły -jest ona pomalowana,mogłabyś napisać, czym ją malowałaś?Z góry dziękuję i pozdrawiam! witam w moich prograch bardzo mi miło czytać tak miłe słowa oj, aż za... Jemiołę kupuję co roku zawsze jedną zwykłą a drugą już pomalowaną, potem łączę je razem w wazonie i stoją sobie rok... do kolejnych świąt ne wiem, czym ją malują ale ma to taki zapach jak srebrzanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No to piękne prezenty, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts