malgos2 03.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cos czuje, ze od Ani goscie nie wychodza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 w domku ale nie czwórka, troszku nas było więcej http://images44.fotosik.pl/45/a235772f42f6f2f1med.jpg Oswieć mnie skąd Ty te ramki bierzesz Chce zrobić zaproszenie na komunię ale .. Miko, masz Komunie w tym roku? Ja tez Pozdrawiam DariAS i wszystkiego w Nowym Roku najlepszego, dla dzieciaczkow duzo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No mam..i w domu robię nowym ..chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 03.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam dobrnełam do końca nie wszystkie zdjęcia mi sie otworzyły ale bardzo ładnie sie urządziliście, fajnie tak własnie fotografowac wszystko krok po kroku by na koniec zobaczyć taka wielka różnice przed i po sama tak robię i zbieram wszystkie foteczki tak na pamiatkę dobrze że teraz na kompiku można je trzymac bo gdyby przyszło to wszystko wywołac to było by to kosztowne mam pytanko co do kuchni po zdjęciach slubnych widzę ze jestes z krakowa i mam pytanko czy masz kogos godnego polecenia co do mebli kuchennych ?? urzywasz juz tych mebelków i powiedz mi czy zadowolona jesteś w z wenge w kuchni ?? w pokoju mam mebelki largo takie cos jak ty chodzę dzień w dzień ze szmatka ale mi sie bardzo podobają chciała bym miec taka kuchnie wenge ale obawiam sie troszkę czy nie będę zła potem na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.01.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zagladalam dzisiaj kilka razy, a Ani jak nie ma tak nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 haloooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! dziewczyny -jakiej macie wys. lodówki do zabudowy? bo z tego co widzę, to one mają max 177cm -a to chyba mało -bo wąskie dośc są .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ja mam do szafki 180 cm, czyli jakieś 177-178 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 04.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Zagladalam dzisiaj kilka razy, a Ani jak nie ma tak nie ma . a może na wakacje pojechli całą rodzinką ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! dziewczyny -jakiej macie wys. lodówki do zabudowy? bo z tego co widzę, to one mają max 177cm -a to chyba mało -bo wąskie dośc są .... Ja mam na 122 cm, a osobno w skrytce zamrazarke na 160 cm. Poprzednio mialam na 177 cm i lodowka byla jak dla nas za mala i zamrazarka tez, bo to tylko 2,5 szuflady, dlatego teraz chcialam sama lodowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! dziewczyny -jakiej macie wys. lodówki do zabudowy? bo z tego co widzę, to one mają max 177cm -a to chyba mało -bo wąskie dośc są .... Ja mam na 122 cm, a osobno w skrytce zamrazarke na 160 cm. Poprzednio mialam na 177 cm i lodowka byla jak dla nas za mala i zamrazarka tez, bo to tylko 2,5 szuflady, dlatego teraz chcialam sama lodowke. ja też mam obvawy że zamrażarka za mała.... ma tylko 63l... tylko ja nie mam m-sca na dużą osobną, jedynie podszafkowa by mi weszła -a one mają 70l -czyli w zasadzie zadna różnica -a "zabiera" dodatkową szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ja też mam obvawy że zamrażarka za mała.... ma tylko 63l... tylko ja nie mam m-sca na dużą osobną, jedynie podszafkowa by mi weszła -a one mają 70l -czyli w zasadzie zadna różnica -a "zabiera" dodatkową szafkę A obok lodowki nie znajdziesz miejsca na wysoka zamrazarke ale do zabudowy? Moja szwagierka ostatnio tak robila, bo tez zalezalo jej na zamrazarce osobnej, mieszka w mieszkaniu i mogla ja umiescic tylko w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Coś Ty -bez szans! ja mam na lodówkę "szparkę" o szer 70cm miedzy ścianą a oknem... gdzie indziej bez szans.. taka side-by-side nam się marzyła -ale nie ma gdzie jej wepchnąc, tym bardziej ze kuchnia na salon otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nie wiem czy widzialas takie lodowki do zabudowy z zamrazarka na 3,5 szufladyhttp://www.agdyby.pl/img3/RKI4254W.jpg Gorenje RKI 4254 W * Chłodziarko-zamrażarka RKI 4254 W Gorenje * Zamrażarka na dole * Pojemnosć całkowita 254l * Pojemność chłodziarki 141l * Pojemność zamrażarki 98l * Szybkie schładzanie * Sterowanie mechaniczne * Przełącznik szybkiego zamrażania * 3 szkalne półki * 2 pojemniki na warzywa * Pojemnik na jajka - 6 szt. * Komora do szybkiego zamrażania * 3 szuflady do przechowywania mrożonek * Możliwość obustronnego montażu drzwi * Wtopiony parownik * Zużycie energii 0,86 kWh/24h * Czas przechowywania bez zasilania 15 h * Zdolność zamrażania 4,5 kg/24h * Masa urządzenia 62 kg * Poziom hałasu 39 dB * Klasa energetyczna A * Wymiary do zabudowy WxSxG: 177,5x56x55 cm * Wymiary WxSxG: 176,6x54x54,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzięki -ale tu z kolei zamrażarka jest powiększona "kosztem' chłodziarki.. pasowałoby 222l chłodziarka -i właśnie ok 100l zamrażarka -ale takich nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! dziewczyny -jakiej macie wys. lodówki do zabudowy? bo z tego co widzę, to one mają max 177cm -a to chyba mało -bo wąskie dośc są .... Ja mam na 122 cm, a osobno w skrytce zamrazarke na 160 cm. Poprzednio mialam na 177 cm i lodowka byla jak dla nas za mala i zamrazarka tez, bo to tylko 2,5 szuflady, dlatego teraz chcialam sama lodowke. ja też mam obvawy że zamrażarka za mała.... ma tylko 63l... tylko ja nie mam m-sca na dużą osobną, jedynie podszafkowa by mi weszła -a one mają 70l -czyli w zasadzie zadna różnica -a "zabiera" dodatkową szafkę Dlatego my dziewczyny właśnie zrezygnowaliśmy z lodówki do zabudowy i kupiliśmy dużą wolnostojącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Dzień dobry! dziewczyny -jakiej macie wys. lodówki do zabudowy? bo z tego co widzę, to one mają max 177cm -a to chyba mało -bo wąskie dośc są .... Ja mam na 122 cm, a osobno w skrytce zamrazarke na 160 cm. Poprzednio mialam na 177 cm i lodowka byla jak dla nas za mala i zamrazarka tez, bo to tylko 2,5 szuflady, dlatego teraz chcialam sama lodowke. ja też mam obvawy że zamrażarka za mała.... ma tylko 63l... tylko ja nie mam m-sca na dużą osobną, jedynie podszafkowa by mi weszła -a one mają 70l -czyli w zasadzie zadna różnica -a "zabiera" dodatkową szafkę Dlatego my dziewczyny właśnie zrezygnowaliśmy z lodówki do zabudowy i kupiliśmy dużą wolnostojącą ale do zabudowy tez sa duze liebherr KEKNv 5056 wymiary zabudowy wys.: 213-213 cm szer.: 76.2-76.2 cm gł. min: 62 cm ale drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a gdzie Anus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Widzialam, ze sie czai, ale cos sie nie odzywa. Moze zaleglosci nadrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 nooo goście, goście..., Małgosia dobrze myśli a teraz to już padam na pyszczek, zaglądam tu i tam i nic nie gadam bo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts