GosiaczekKr 05.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja zrobiłam z tego programu darmowego zciągniętego z netu nazywa się: Calendar Commander Prosty w obsłudze polecam... Zrobiłam tylko jeszcze nie wydrukowałam bo nam drukarka padła... A tak wogóle wybieram się di Ciebie na kawkę ale niestety mała chora więc muszę poczekać... No i narożnika jeszcze nie zobaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 06.01.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 HejWitam się w Nowym Roku:) Aby były szczęśliwy:) Co do kalendarza, to ja zawsze zamawiam, bo polskie kalendarium to chyba można zdobyć tylko do Corela, a go nie mam. Ten program co był wcześniej wymieniony, to ma tylko "zagraniczne" święta:) A u nas dziadkowie lubią, aby był z imionami. Do tej pory zamawiałam już chyba w 6 firmach, najlepsza jakość jak do tej pory była w fotto (nie pamiętam czy z allegro, czy ich internetowego sklepu), za to fotokalendarz to tragedia, koszmarna jakość druku, a na maile z zapytaniem (dają niby gwarancję zadowolenia) wogóle nie odpowiadają.Ale wiem, że bardzo polecany jest fotokmiec na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 takie kalendarze to fajny prezent jest dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Za komplementy odnośnie Julki dziękuję, ale to wszystkie dzieci takie som. A że moja przy okazji, to na pewno moja zasługa dziewczyny, nie ma co brzucha zazdrościć, po dziecku i przy tylu stresach to każda schudnie Ja dopiero teraz tyję Aniu, ten kalendarz nagrałam na CD i zaniosłam do drukarni, żeby wydrukowali na specjalnym papierze. Wyszło nam jakoś 24 zł za sztukę. 2 zł za każdą stronę. Fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.01.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ty Ania moze pomysl o zalozeniu jadlodajni albo kawiarni w domu, bo w zasadzie ciagle masz gosci. Przynajmniej jakis pozytek bylby z nich. No Aniu wczoraj weszłam sobie na Twoje poddasze, żeby pokazać mężowi Twój piękny narożnik wypoczynkowy. Muszę tu zaznaczyć, że nie jestem zwolenniczką skóry, ale Twój mi się bardzo podoba jest taki fajny, elegancki. Mąż zauważył, w Twoim profilu Trzebinia ,(wiesz, bo ja ciągle w stresie tą perspektywą pracy w Krakowie , mąż za wszelką cenę stara sie mnie pocieszyć) mówi..."no widzisz kolejny plus Krakowa, w drodze powrotnej będziesz mogła czasem do DarioAS na kawę wpadać"... Tak więc Aniu pomyśl o założeniu tej kawiarni pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edzia, to jest skora ekologiczna, wiec ideologicznie poprawna. Co tam Ania dzisiaj nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ania pewnie kalendarz drukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 cały dzien hehe witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witanko wieczorne! Ale masz Aniu figurke i to po dwojce dzieci, fiu, fiu tylko pozazdroscic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 06.01.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 wiecie co jutro (śr) mam rozmowę w sprawie pracy - 13 osób chętnych na to stanowisko- także teoretycznie mam mniej niż 10% szans, ale co tam pójdę napiszę test i pogadam sobie z panem burmistrzem a nóż widelec sie uda.... trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bedziemy trzymac, a co to za praca jesli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 wiecie co jutro (śr) mam rozmowę w sprawie pracy - 13 osób chętnych na to stanowisko- także teoretycznie mam mniej niż 10% szans, ale co tam pójdę napiszę test i pogadam sobie z panem burmistrzem a nóż widelec sie uda.... trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssssss Badz dobrej mysli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 06.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bedziemy trzymac, a co to za praca jesli mozna spytac? a można spytać... a więc u nas w urzędzie miasta i gminy potrzebują na stanowisko ds. obsługi interesanta , takie tam pomoc przy wypełnianiu wniosków, obsługa interesantów, itp, itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 06.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bedziemy trzymac, a co to za praca jesli mozna spytac? a można spytać... a więc u nas w urzędzie miasta i gminy potrzebują na stanowisko ds. obsługi interesanta , takie tam pomoc przy wypełnianiu wniosków, obsługa interesantów, itp, itd..... To mało osób chętnych - naprawdę...u nas koło 40 zawsze na takie stanowiska... - a nawet i więcej... Ale kciuki trzymam...niech 13-stka dla Ciebie szczęśliwa będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Bedziemy trzymac, a co to za praca jesli mozna spytac? a można spytać... a więc u nas w urzędzie miasta i gminy potrzebują na stanowisko ds. obsługi interesanta , takie tam pomoc przy wypełnianiu wniosków, obsługa interesantów, itp, itd..... No to trzymamy zbiorowo i mocno. Na pewno wiekszosc z tej 13-stki to jakies stare zgrzybiale babiszony i chlopy w smierdzacych skarpetkach. Nie przejmuj sie, dobrze bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 uff teraz to mam zaległości na forum jeden kalendarz zrobiony, dziś wieczorem będzie próba druku, tylko monsz kupi papier odpowiedni długo to trwało, bo chciałam coś wyjątkowego jest tak... kalendarz podzieliłam na 12 miesięcy, babcia ma 7 wnuków (małych, bo nas starych to już nie liczę ), czyli w sumie prawnuków więc pozapisywałam sobie ich daty urodzin i imienin, obdzwoniłam rodzinę, czy nie będą mieć nic przeciwko zdjęciom ich dzieci, no i zrobiłam Jeśli np. Nadusia i jej kuzyn mają we wrześniu urodziny, to na zdjęciu na ten miesiąc są oni, jeśli w sierpniu jest Dawidek, Nadusia (imieniny) i kolejny kuzyn, to na focie z sierpnia jest ich trójka. Jak nie było obstawy na dany miesiąc, to wklejałam tego, kogo najmniej Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam a teraz... która wersja się Wam bardziej podoba?? bo nie wiem, co drukować no i się chwalę oczywiście przy okazji http://images44.fotosik.pl/46/63621486a2020acemed.jpg http://images40.fotosik.pl/46/1b4b29753c49cb86med.jpg http://images46.fotosik.pl/46/c2cb174e92bfa82cmed.jpg http://images48.fotosik.pl/46/9537bb7ded3b1287med.jpg wersja druga http://images44.fotosik.pl/46/6dcdf0cea919d941med.jpg http://images48.fotosik.pl/46/f3018c293425f3b0med.jpg http://images45.fotosik.pl/46/8dc0e512b6f69d12med.jpg a.. to będzie jak widać wersja pozioma, do postawienia a nie na ścianę (bo u babci już na ścianach miejsca nie ma ) w formacie A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To i ja wpadam powiedzieć DZIEŃ DOBRY. CZEŚĆ Anuś o co kaman z tym chomikiem?? Już kilka razy się z tym spotkałam, ale się nie zagłębiałam w te tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ania ja kiedyś robiłam kalendarze z Julka, zaraz wkleję co mam http://www.dltk-cards.com/calendar/user/index.htm http://www.calendarsthatwork.com/index.php?action=displayCalendarCategory&categoryId=addPictures&sid=brG4cmt3 ale całych stron kalendarza nie mogę w kleić, jakoś nie idzie Wiolaszko dołączam do zachwytów ale masz fotogeniczną córcię a na jakim papierze to drukowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pierwsza mi sie jakos bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts