kachna28 07.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasiu, Twój przepis na ciacho wypróbowałam. Już nawet dwa razy Jestem ogromnie wdzięczna, smakuje bardzo, bardzo Mój? a który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A co mowi do misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A może to kolka? nie znam się.... A co do kalendarza -wersja nr 1 -stanowczo! jest jakaś taka "żywsza" Kasiu kolki dzieci mają jak są mniejsze, Nadusia juz jej nie bedzie mieć, a po za tym one są codziennie o stałej porze Właśnie.. Zastanawiam się czy nie są zbyt poważne te zdjęcia Zrobiłam je tematycznie.. jak luty czy marzec, to zimowo, wrzesień wrześniowo, listopad... listopadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasiu, Twój przepis na ciacho wypróbowałam. Już nawet dwa razy Jestem ogromnie wdzięczna, smakuje bardzo, bardzo Mój? a który? a ten z masą budyniową i galaretką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A co mowi do misia? a nie pytałam... ale banany takie do niego strzela, że pewnie mówi o czymś przyjemnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witam dobrnełam do końca nie wszystkie zdjęcia mi sie otworzyły ale bardzo ładnie sie urządziliście, fajnie tak własnie fotografowac wszystko krok po kroku by na koniec zobaczyć taka wielka różnice przed i po sama tak robię i zbieram wszystkie foteczki tak na pamiatkę dobrze że teraz na kompiku można je trzymac bo gdyby przyszło to wszystko wywołac to było by to kosztowne mam pytanko co do kuchni po zdjęciach slubnych widzę ze jestes z krakowa i mam pytanko czy masz kogos godnego polecenia co do mebli kuchennych ?? urzywasz juz tych mebelków i powiedz mi czy zadowolona jesteś w z wenge w kuchni ?? w pokoju mam mebelki largo takie cos jak ty chodzę dzień w dzień ze szmatka ale mi sie bardzo podobają chciała bym miec taka kuchnie wenge ale obawiam sie troszkę czy nie będę zła potem na nie A, wiedziałam, że coś ominęłam Witam Aguleczko Zdjęcia ślubne mam z Krakowa, ale mieszkam w Trzebini. Za to meble robiłam na zamówienie od gościa z Kalwarii. Z kolorem.. Nie jest źle, myję meble wilgotną ścierką, nie ma żadnych mazi, kurzu nie widać. Ale blat mam jasny, więc mówię tylko o frontach. Jestem w miarę zadowolona A.. W kuchni nie mam słońca, trochę wpada go do salonu na ciemne meble. I wtedy mnie trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A co mowi do misia? a nie pytałam... ale banany takie do niego strzela, że pewnie mówi o czymś przyjemnym To zapytaj nastepnym razem. I chce zdjecie banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 witam. to ja dla rownowagi dodam, że mnie sie widzi druga - pozioma.... bardziej widoczne są numerki dni, a to dla babci może mieć znaczenie, jakby chciała coś zapisac. Ja też za tym jestem Ania, drukowałam na papierze w drukarni, po 2 zł za kartkę. Taki papier fest, jak ze sklepu ps. Śliczne zdjecia, skad masz program do kalendarza? bo może i na ten rok zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Hm...witam... Odnośnie kalendarza to pięknie wyszedł...ale ja jestem inna bo 2 wersja mi bardziej do gustu przypadła...jakaś taka bardziej wyraźna...w 1 to sam kalendarz gdzieś się gubi... - Kinga tak przeziębiona...angielski katarek ją naszedł...jak tylko będę pewna, że całkiem zdrowa to przyjadę... A tak w sumie to menża za fraki brać, dzieci pod pache i Karniowice odwiedzić... A Kingi to nie poznasz normalnie...wkońcu wygląda jak dziecko tak przytyła...chyba angielskie powietrze na nią tak działało...do twarzy jej, bo wcześniej to taki chudzielec a nie dziecko... A Twoja panna to już pewnie urosła - jeszcze nie poznam...jeszcze troszkę i razem bawić się będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kurczę, nic mi mniejsze dziecię od dwóch dni luzu nie daje muszę z nią chodzić po chałpie na rękach bo jak nie to ciągle płacze tak jak teraz znów zaczyna Aniu a może Nadusia ma tzw. skok rozwojowy? wtedy dzieci są bardziej marudne. Ja to nie wiedziałam że coś takiego istnieje siostra młodsza mnie oświeciła to sobie poczytałam http://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2007-f127/skoki-rozwojowe-12723/ Widzę że jest głosowanie w sprawie kalendarza, to ja oddaję głos na pierwszą wersję. Bardziej mi się podoba. ps. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Monka dzięki czuję się spokojniejsza naprawdę.. monsz po pracy chciał się nią zająć, żebym mogła coś posprzątać.. nie ma mowy jak siedzi mi na rękach, to spokój, jak brał ją Darek.. odrazu płacz i tak cały dzień ją dziś albo nosiłam albo musiałam zabawiać. Co tylko siadłam do kompa i wgłębiłam się w lekturę forumową... to ona już jutro, a właściwie już dziś jedziemy na szczepienie. To może być ciekawie... I jeszcze potem jadę z Dawidkiem do chirurga do kontroli. Cały dzień z głowy Gosia, to już wiesz, dlaczego Natalka przytyła... Wiolcia mój Darek kupił papier fotograficzny.. wygląda to rewelacyjnie, dużo lepiej niż to, co wkleiłam. Zadowolona z siebie jestem Małgosiu, jak tylko uda mi się uchwycić tego banana, to napewno się pochwalę Ale to nie takie proste, bo co sięgam po aparat to Nadusia juz interesuje się tym co robię i uśmiech przechodzi w zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Z zaskoczenia musisz ja wziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 spróbuję a teraz to idę spać, bo jutro mam ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Idz, idz, Matko Polko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No...ale Natalka teraz już fajnie wygląda...jak byli w maju to się przeraziłam...a teraz jest okrągła ale już nie jest "zawodnikiem sumo" Laska z niej się robi...naprawdę ładna dzieczynk z niej się robi... Podobna do Gosi... A Kinia...hm...i tak jeszcze do połowy siatki centylowej nie doszła...ale wygląda już naprawde fajnie...bo wcześniej to ciągle troszkę za mało wazyła... - a teraz takie fajne dziecko się zrobiło...no ale ona zawsze smak miala i ma...toz to ona cały czas cos w buzi musi mielić...no żarłok nie dziecko... A kalendzrz super sprawa...ale mojego nawet nie mam gdzie druknąć...drukarki do naprawy nie damy bo lepiej oplaca się nową kupić...tylko trzeba męża urobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ufff, w końcu przebrnęłam... miałam straszne zaległości w czytaniu. Chyba z miesiąc mnie nie było na FM i nadrobić to było ciężko. Aniu, gratuluję samozaparcia i realizacji celów. Mieszkanko super! Dzieciaczki prześliczne! Pomysł na kalendarz... chyba też podkradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A i przy tym skoku rozwojowym dziecko cały czas siedzi przy cycu bo głodne...i cząsto się wygina, szrpie...podobno trzeba przeczekać...i cały czas podstawić... Hm...z perspektywy czasu mam wrażenie że moja córka skok rozwojowy miała zaraz po urodzeniu do ok. 5 miesięcy non stop z malutkimi przerwami... Cyc w obrocie non stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 dobry wieczor, kalendarz fajowy pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Mysmy zrobili kalendarz w zeszlym roku, zamowilismy na allegro ale od kogos kto robil to na papierze fotograficznym, zdjecia sa a4 i kazde na innej stronie potem mozna wyciac i dac w ramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witanko!Jak Aniu dzieciaczki przezyly wizyty u lekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts