anjamen 10.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 witanko, to pozazdroscic zdrowych pieknych dziecikalendarze sa sliczne i takie od siebie, nie jakies barachlo kupione od niechcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Za strzyzenie bierze 65 zl. Modelowanie 30-35, ale jak dobrze ostrzyze to kij z modelowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania jak mi nie powiesz jak zrobić ten ostatni to się pochlastam no super jest ten roczny ja też taki chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Aniu, śliczne te kalendarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania jak mi nie powiesz jak zrobić ten ostatni to się pochlastam no super jest ten roczny ja też taki chcę szczegóły wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Za strzyzenie bierze 65 zl. Modelowanie 30-35, ale jak dobrze ostrzyze to kij z modelowaniem. spodziewałam się przynajmniej trzykrotnie wyższej ceny... a ta to nawet całkiem, całkiem A to w Krakowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Za strzyzenie bierze 65 zl. Modelowanie 30-35, ale jak dobrze ostrzyze to kij z modelowaniem. spodziewałam się przynajmniej trzykrotnie wyższej ceny... a ta to nawet całkiem, całkiem A to w Krakowie?? Bez przesady, nikt by za taka kase nie chodzil do fryzjera. W Krakowie na Stradomiu. Nazywa sie Freestyle studio i trzeba isc do wlascicielki - Agnieszki Skrobacz. Dobra jest, chociaz apodyktyczna. Jak sie jej jakis pomysl nie spodoba to Ci nie zrobi takiej fryzury i juz. http://www.freestylestudio.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Wcale nie są wygórowane te kwoty. U mojej fryzjerki ceny podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Najgorzej cenowo zawsze wychodzi farba i trwala, jak zwykle. Ciecie to pryszcz. Nikt mi przedtem trwalej nie chcial zrobic, a ona sie podjela i efekt jest super. Robilam w maju i do tej pory mi sie trzyma. Gdyby nie ta trwala nie przezylabym w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Najgorzej cenowo zawsze wychodzi farba i trwala, jak zwykle. Ciecie to pryszcz. Nikt mi przedtem trwalej nie chcial zrobic, a ona sie podjela i efekt jest super. Robilam w maju i do tej pory mi sie trzyma. Gdyby nie ta trwala nie przezylabym w Londynie. Czemu inni nie chcieli Ci zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Najgorzej cenowo zawsze wychodzi farba i trwala, jak zwykle. Ciecie to pryszcz. Nikt mi przedtem trwalej nie chcial zrobic, a ona sie podjela i efekt jest super. Robilam w maju i do tej pory mi sie trzyma. Gdyby nie ta trwala nie przezylabym w Londynie. Czemu inni nie chcieli Ci zrobić?? Bo szkoda wlosow, bo sie i tak nie bedzie trzymac, bo ma pani za dlugie wlosy, bo... Ta mi po prostu odpowiednio pod ta trwala obciela najpierw, zeby sie cokolwiek krecilo. Rzeczywiscie mam niepodatne wlosy i jak byly sciete na rowno to w zyciu by sie nie skrecily. Ile ja kasy wczesniej na fryzjerow wydawalam i zaden nie chcial wymyslec, co tu z tym fantem zrobic. Kazdy tylko, ze szkoda wlosow i szkoda wlosow. A to trzeba umiec robic, a nie tylko odradzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A, to prawda - o dobrego fryzjera b.ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 widzisz Malgos to jak z tym betonem w koncu sie ktos znajdzie, kto da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Poza tym wielu z nich ma takie starozytne pojecie o wszystkim. Dla nich wazne, zeby glowa dobrze wygladala a nie Ty z ta glowa. Jak powiesz, ze chcesz pokrecic, to Ci juz tak pokreci, ze normalnie jak lew wygladasz (przynajmniej ja tak miewalam). Ta przynajmniej mowi od razu, jak to bedzie wygladac i jak sie bedzie pielegnowac w przyszlosci, a nie tylko zeby raz zrobic, pieknie wymodelowac, a jutro jak umyjesz glowe, to bedziesz wygladac jakbys w zyciu u fryzjera nie byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 10.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania jak mi nie powiesz jak zrobić ten ostatni to się pochlastam no super jest ten roczny ja też taki chcę szczegóły wysłałam ja też poprosze o szczegóły pozdrawiam goraco cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 11.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzień dobry ANia, dzięki, jakis kalendarz też zrobię ale za rok. W tym roku już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witanko! U nas slicznie slonko swieci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Fajne te kalendarze! Twój synek to niezły przystojniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 11.01.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 jeszcze... 8 lutego idziemy na chrzciny, monsz jako chrzestny szukam nowego image, czyli fryzury bo juz mam dość tego wiecznego kucyka teraz grzebię po necie w poszukiwaniu inspiracji bo największy problem w tym, że mam strasznie sianowate włosy, jest ich dużo ale się puszą jak... i nie każda fryzura będzie u mnie wyglądać jak na obrazku i żeby mi ciut moją szczurowatą gębusię zasłoniły włosy trudno będzie coś znaleźć mi to z kolei się włosy lokują, tzn jak umyję to mam siano-loki , nic z nich nie idzie zrobić więc je prostuję i nie wyobrażam sobie bez niej (prostownicy) teraz zycia! tylko, że te moje bidulki włosy są też przez to zniszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts