Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słuchajcie..

jak nie urok to... :-?

Dawidkowi pojawiła się wczoraj wieczorem czerwona, rozlana plama koło ust z prawej strony, myśleliśmy, że się o coś uderzył..

chociaż zastanawiało mnie dlaczego się tak ciągle po tym drapie i lata za ścierką, żeby to wytrzeć :roll:

dziś rano na tej plamie pokazały się dwie kreski (jak cienkie niteczki) wypełnione ropą :o

i naokoło tego kropki, jakby ktoś go pokłuł igłą.

Jak przemyłam wodą utlenioną to te kreski się powiększyły i zlały w całość, wygląda to teraz jak liszaj czy coś takiego :roll:

do lekarza mnie dziś nie przyjmą, bo lekarka wybyła juz na wizyty domowe.

Co to kurczę jest?? :o

Wczoraj Darek był z nim na sankach, myślimy, że albo to jakiś krzak, albo coś go ugryzło. Tylko co może ugryźć w zimie??

Młody mówi, że ziazia zrobiła mucha na polku, czyli chyba dobrze myślimy. A mucha mówi na wszystkie robale :roll:

Opryszczka jest chyba na wargach, nie? ale wokół też? Bo nie spotkałam się z tym. Wiem tylko, ze jak jest ropa w środku to nie wolno rozdrapywać, lepiej zasuszyć.

Może wyjść nie tylko na ustach, ale i na nosie, policzku i nawet częściach intymnych (kobiety muszą b.uważać, serio), Jest to b.uciążliwy wirus :roll:

Nie miałam styczności w innych miejscach niz na wargach. Serio. No i Julka dosyc regularnie ma jesienią i wiosną ale o policzkach pierwsze słyszę.

W kazdym razie cokolwiek to jest nie wolno rozdrapywać ropy!

Więc uważaj, żeby sobie nie przeniosła w inne miejsca tego wirusa :roll: :roll: :roll: