mikopiko 11.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 aniu a moze Malutkiej ząbki bedą szły? Wage ma pikną. Moja mała miala taką chyba rzeczywiscie po pierwszym polroczu zycia.A kalendarze fajne obydwa. Wogole zawsze masz przygotowane wszystko jak w zegarku. Jak Ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ania 7100 - no szok normalnie... Moja ma jakieś 7500 tylko że ona troche starsza... Ale Ci duża pannica rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Mój starszy jak miał 2i pół miesiąca to ważył 7500 a jak miał 6 miesięcy to 9 kazali go odchudzać a on tylko na cycu był . Jak zaczął chodzić znormalniał a teraz nic do gemby nie chce wziąć i nic mu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Aniu tak zaluje ze Cie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Aniu tak zaluje ze Cie nie bylo Szkoda, bo Ania też fajna dziewczyna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Tylko by nam standardy zawyzyla z tym jej plaskim brzuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 To by się Ją podtuczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Musialybysmy ja porwac na pol roku, zamknac w komorce z Rafaello i nie pozwolic sie ruszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 słuchajcie.. jak nie urok to... Dawidkowi pojawiła się wczoraj wieczorem czerwona, rozlana plama koło ust z prawej strony, myśleliśmy, że się o coś uderzył.. chociaż zastanawiało mnie dlaczego się tak ciągle po tym drapie i lata za ścierką, żeby to wytrzeć dziś rano na tej plamie pokazały się dwie kreski (jak cienkie niteczki) wypełnione ropą i naokoło tego kropki, jakby ktoś go pokłuł igłą. Jak przemyłam wodą utlenioną to te kreski się powiększyły i zlały w całość, wygląda to teraz jak liszaj czy coś takiego do lekarza mnie dziś nie przyjmą, bo lekarka wybyła juz na wizyty domowe. Co to kurczę jest?? Wczoraj Darek był z nim na sankach, myślimy, że albo to jakiś krzak, albo coś go ugryzło. Tylko co może ugryźć w zimie?? Młody mówi, że ziazia zrobiła mucha na polku, czyli chyba dobrze myślimy. A mucha mówi na wszystkie robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wiesz co? daj mu wapno, nie zaszkodzi a może pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A może to zimno, czyli opryszczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.01.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wyglada mi to na opryszczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Opryszczka jest chyba na wargach, nie? ale wokół też? Bo nie spotkałam się z tym. Wiem tylko, ze jak jest ropa w środku to nie wolno rozdrapywać, lepiej zasuszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Opryszczka moze byc wszedzie. Ja mam ciagle w tym samym miejscu na brodzie. W zimie robal to cos malo prawdopodobne. Moze to jest jakies uczulenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Opryszczka jest chyba na wargach, nie? ale wokół też? Bo nie spotkałam się z tym. Wiem tylko, ze jak jest ropa w środku to nie wolno rozdrapywać, lepiej zasuszyć. Może wyjść nie tylko na ustach, ale i na nosie, policzku i nawet częściach intymnych (kobiety muszą b.uważać, serio), Jest to b.uciążliwy wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ooo, Małgoś już potwierdziła zanim zdążyłam odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie miałam styczności w innych miejscach niz na wargach. Serio. No i Julka dosyc regularnie ma jesienią i wiosną ale o policzkach pierwsze słyszę. W kazdym razie cokolwiek to jest nie wolno rozdrapywać ropy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Nie miałam styczności w innych miejscach niz na wargach. Serio. No i Julka dosyc regularnie ma jesienią i wiosną ale o policzkach pierwsze słyszę. W kazdym razie cokolwiek to jest nie wolno rozdrapywać ropy! Więc uważaj, żeby sobie nie przeniosła w inne miejsca tego wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Już miała, jak wanienkę pożyczyliśmy od kuzyna, kiedy malutka była. koszmar było to wyleczyć, dotknąć sie nie dała. Dlatego teraz pilnuję. ALe do dziś wiedziałam, ze można ją mieć tylko na dwóch wargach a teraz? matko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts