onna 12.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 hehe, tola czy Ty wiesz kiedy ja ostatnio bylam na basenie??? (pomijając fakt, że pływać nie umiem) To zdjęcie z podróży poślubnej, bąbelki na Słowacji. Rok później (czyli w te wakacje) powtórzyliśmy bąbelkowe doświadczenie w Nałęczowie i to byl ten ostatni raz Nie mam jakiegos ladnego aktualnego zdjęcia, a to były takie beztroskie dni, że miło sobie wspomnieć... A tak a propos to Twoje zdjęcie i podpis mnie zawsze też intryguje. I bardzo chcialabym zpbaczyć zdjęcia z tego wydarzenia w 2005 roku Ania,, gdzie ta suknia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oj, tam, dawno, nie dawno, awatar cudnisty jest, a Twój uśmiech dowodem na to, że było bosko. A na wspomnienia z przeszłości to musimy się w jakiejś knajpce umówić Ania, zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 12.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 zapraszam a Ania to pewnie małą utula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 zapraszam to jesteśmy umówione, szczegóły omówimy jak się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 oj, zaraz, zaraz... tylko monsz sie utula, bo jeszcze nic nie wie... a przez ramię mi kuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Aniu choć nie miałam do czynienia ze szkarlatyną z tego co pamiętam przy każdej wysypce moich dzieci lekarka zwracała uwagę czy wysypka jest wokół ust i nosa. Wysypka wokół ust i nosa wyklucza szkarlatynę właśnie. A u Twojego Dawidka ona przy ustach, więc raczej należałoby wykluczyc szkarlatynę. pozdrawiam Edzia Edziu, bardzo dziękuję, to dla mnie ważna, dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 śpicie już?? kiecunia... http://img.bonprix.pl/0/650310_600.jpg nic specjalnego, ale ja lubię prostotę jeśli jest w dobrym wydaniu Tylko, zeby jeszcze wyglądać jak ta pani... jak będzie za mała albo wąska, to dam komu na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Musialybysmy ja porwac na pol roku, zamknac w komorce z Rafaello i nie pozwolic sie ruszac. tak Ci powiem... że ze dwa dni by wystarczyły... o ile sie ruszać nie będe ale z Rafaello nie musiałabym się ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 śpicie już?? kiecunia... http://img.bonprix.pl/0/650310_600.jpg nic specjalnego, ale ja lubię prostotę jeśli jest w dobrym wydaniu Tylko, zeby jeszcze wyglądać jak ta pani... jak będzie za mała albo wąska, to dam komu na prezent pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Musialybysmy ja porwac na pol roku, zamknac w komorce z Rafaello i nie pozwolic sie ruszac. tak Ci powiem... że ze dwa dni by wystarczyły... o ile sie ruszać nie będe ale z Rafaello nie musiałabym się ruszać aaaakurat Tobie to i miesiac nie zaszkodzi życzenia zdrówka dla maluszków dzien doberek aaa i śliczna kiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Fajna kiecka - uwielbiam czarny kolor w ciuchach i samochodach Dekolt trochę duży, ale ogólnie super Już Cię widzę w tej kiecy, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzień dobry piękna sukienka chciałabym kiedyś wejść w taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ile ta kiecka i czy ta laska w cenie??hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 ile ta kiecka i czy ta laska w cenie??hehe o chyba po raz pierwszy to duszek pyta co za ile Z reguły jest raczej odwrotnie hihihi Kiecka przednia Aniu a myslalas o takiej fryzurce na pazia, ale w nowej wersji? czyli asymetria - krotszy tyl, dłuzej z przodu, ale zeby nie wyciągac buzi to takie troche rozwichrzone pazurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jak mnie co sainteresujek...ekhem ekhem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Był jakieś 20 lat temu film pt."Dempsey i Makepeace na tropie" - główna aktorka w koncowych odcinkach miała taką fruzurę i wtedy wszystkie dziewczyny też taką nosiły, a teraz moda powróciła To bardzo twarzowa fryzura Pamięta ktoś jeszcze ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no jak nie jak tak kobieto...az taki mlody nie jestem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.01.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 no jak nie jak tak kobieto...az taki mlody nie jestem hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Był jakieś 20 lat temu film pt."Dempsey i Makepeace na tropie" - główna aktorka w koncowych odcinkach miała taką fruzurę i wtedy wszystkie dziewczyny też taką nosiły, a teraz moda powróciła To bardzo twarzowa fryzura Pamięta ktoś jeszcze ten film? pamietam, jaki Duchowny był wtedy przystojny i młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 za to Duchaty teraz taki mięciutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts