monia i marek 14.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 14.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 czy mogłabyś napisać jaki kolor i jakiej firmy masz panele w salonie? Oraz czy mogłabym prosic dokładniejsze fotki? Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 14.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie ....no bo tu ania i tu Dawidek z tym, że u ciebie duży Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie ....no bo tu ania i tu Dawidek z tym, że u ciebie duży Dawid no duzy duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 14.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie ....no bo tu ania i tu Dawidek z tym, że u ciebie duży Dawid no duzy duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 15.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Aniu Jak możesz to daj mi linka na ten program do samodzielnego wykonania kalendarzy, interesuje mnie najbardziej ten jednostronnicowy Dzięki PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Aniu, co z Dawidkiem? myslalam ze to do mnie Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Hej Aniu, Jak Dawidek? Mam nadzieje, ze wszytko w porzadku... Kiedy Twoje zdjecie w kiecy bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 15.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Aniu, a gdzie ześ Ty? Dzieciątko zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Znowu goscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.01.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 laseczki, żyję jakby co, zlecenia realizuję... tzn, tworzę kalendarze koleżankom i to mi spędza sen z powiek, jak się wywiążę z zadania, to już będzie luzik Dawidek jednak nie ma opryszczki, nie wiem co to, ale teraz wygląda jak zwykła rana, a wczoraj to wyglądało jakby się oparzył ( ). Cały czas jak go pytam kto mu zrobił ziazia, to mówi uparcie, że mucha na polku (robak..). I ja mu w to wierzę. Coś go użarło normalnie Albo jakiś krzak może... Sama nie wiem Szkarlatynka jeszcze nie przyczłapała, jak do soboty (7 dni ponoć) nic się nie zacznie dziać, to będzie już dobrze Edytko, wysłałam szczegóły Madzia.a jak tylko sobie przypomnę (poszukam faktury...) to podam nazwę paneli, obiecuję . Jedno, co na tą chwilę mogę powiedzieć, to to, że w każdym z pokoi mam inna firmę, bo i Kronopola i to drugie takie słynne... Ale żadne z tamtych sie równać do tych paneli nie mogą. Jestem z nich bardzo, bardzo zadowolona Gosia powiedz Edzi, że nasza Bożenka dołączyła do zacnego grona ciężarnych. Koniec drugiego miesiąca no... o czym jeszcze zapomniałam?? bo mała na jedzonko się budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Hej Ania. Dobrze, ze zyjesz i ze Dawidka obrazenia coraz lepiej. Moze rzeczywiscie jakis mutant zimowy go uzarl, skoro tak mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.01.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 zastanawiam się, czy to nie jakiś pająk, bo są takie co gryzą. Napewno gryzie brązowy pustelnik i czarna wdowa. Te pustelniki żyją często w zleżałych ciuchach, fałdach koców, może gdzie taki się dostał do buzi Dawidka?? Jeszcze jedno za tym przemawia.. Zapięta kurtkę ma akurat do tego miejsca, gdzie ma ranę (stojący kołnierz), więc jak coś na niego wlazło czy spadło skądś to w tym miejscu, gdzie wylądowało mogło go użreć Takie moje domysły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Najwazniejsze, ze schodzi i ze jest lepiej. Swoja droga biedaczek ma cos ostatnio nieszczescie do takich przygod. A jak czolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Cześć Anula U nas w domu to sie mówiło na to liszaj. Nie wiem skąd sie toto brało ale zawsze występowało tylko w zimne dni i wietrzne. I długo schodziło. ANia, podrzuć mi proszę stronę tego programu do kalendarzy, jak mozesz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.01.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mnie niedawno użarła osa. Nie wiem jakim cudem wleciała do samochodu i dziabnęła mnie jak zapinałam pasy. Zimą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Pewnie zła była że się obudziła. A moze ona spała w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts