Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

laseczki, żyję jakby co, zlecenia realizuję...

tzn, tworzę kalendarze koleżankom :wink:

i to mi spędza sen z powiek, jak się wywiążę z zadania, to już będzie luzik :wink:

Dawidek jednak nie ma opryszczki, nie wiem co to, ale teraz wygląda jak zwykła rana, a wczoraj to wyglądało jakby się oparzył ( :o ).

Cały czas jak go pytam kto mu zrobił ziazia, to mówi uparcie, że mucha na polku (robak..). I ja mu w to wierzę.

Coś go użarło normalnie :roll:

Albo jakiś krzak może...

Sama nie wiem :roll:

Szkarlatynka jeszcze nie przyczłapała, jak do soboty (7 dni ponoć) nic się nie zacznie dziać, to będzie już dobrze :roll:

Edytko, wysłałam szczegóły :wink:

Madzia.a jak tylko sobie przypomnę (poszukam faktury...) to podam nazwę paneli, obiecuję :p .

Jedno, co na tą chwilę mogę powiedzieć, to to, że w każdym z pokoi mam inna firmę, bo i Kronopola i to drugie takie słynne...

Ale żadne z tamtych sie równać do tych paneli nie mogą.

Jestem z nich bardzo, bardzo zadowolona :wink:

Gosia powiedz Edzi, że nasza Bożenka dołączyła do zacnego grona ciężarnych. Koniec drugiego miesiąca :p :p :p

no...

o czym jeszcze zapomniałam??

bo mała na jedzonko się budzi :roll: :wink:

zastanawiam się, czy to nie jakiś pająk, bo są takie co gryzą. Napewno gryzie brązowy pustelnik i czarna wdowa. Te pustelniki żyją często w zleżałych ciuchach, fałdach koców, może gdzie taki się dostał do buzi Dawidka??

Jeszcze jedno za tym przemawia..

Zapięta kurtkę ma akurat do tego miejsca, gdzie ma ranę (stojący kołnierz), więc jak coś na niego wlazło czy spadło skądś to w tym miejscu, gdzie wylądowało mogło go użreć :cry: :cry: :cry:

Takie moje domysły.... :roll: