wu 17.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 oj, ten rok też będzie obfity... Trzeba jeszcze Madzi faceta w końcu zorganizować, bo jeszcze tylko ona nam samotna i bezdzietna zostanie Jak Kinia? Wyzdrowiała już? Nie znam takiego co by się dla Madzi nadał - a przydałoby się przydało... A Kinia no cuż...dzisiaj nie obeszło się bez lekarza...tzn. tamten katar już minął ale od dzieci siostry co innego przywlekła...i kaszle poprostu strasznie brzydko... Gorączki nie ma na szczęście jeszcze ale ten kaszel mnie bardzo niepokoił i pojechałam na dyżur do Sierszy, bo weekend do tego... Antybiotyk ma przepisany ale narazie mam nie podawać bo jeszcze nie miała - a jak raz dostanie to już potem co chwilę pewnie będzie miała, więc narazie leczymy się bez antybiotyku... Syrobkami i tabletkami - mam nadzieję że obejdzie się bez antybiotyku i Kinia szybko z tego wyjdzie... Nie wiem kiedy Was wkońcu odwiedzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 17.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Uff. Dobrze, że z Dawidkiem wszystko w porzadku. Moze faktycznie to jakies ukaszenie nieszkodliwe lub liszaj. U nas tez sie to tak nazywa i tez dlugo schodzi. Nic sie nie robi tylko fatalnie wyglada. Czekamy na zdjecia w kiecce Podpisuje się, bo syrena sie włończyła... A kiecka superowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 17.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dzień dobry!!! przyszłam się przywitać i zaraz uciekam bo musze lecieć do kotłowni bo prawie wodę zagotowałam w piecu chciałam mieć dzis powieszony karnisz no ale mój monsz "ma weekend" i nie wiem co tego wyjdzie!! a teraz sobie smacznie śpi z młodym a ja jak zwykle sprzątam!! ...nie, że się żalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ania, odnośnie liszaja to nie wiem. Nie pamietam nic innego w domu za czasów dzieciństwa jak krem bambino, nivea i maść witaminowa. A co mama stosowała to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzien dobry co dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzień Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 trochę zdrowsza dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 18.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzien dobry co dobrego u nas nudy, nudy, nudy jak ja nie lubie takiego obrotu sprawy! niedziela i nie ma co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 dzien dobry co dobrego u nas nudy, nudy, nudy jak ja nie lubie takiego obrotu sprawy! niedziela i nie ma co robić... Ja też tak nie znoszę, ale że Kinia chora to jedynie domek i nudy pozostają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A ja po calym tygodniu pracy uwielbiam takie nudne dni jak dzisiaj. Ze sniadaniem i obiadem nikt nas nie goni, ubrana w dresik, bez makijazu, moi panowie ogladaja film na dvd, a ja siedze obok przy kompie. Jedyny minus takich nudnych dni to taki, ze caly czas ruszamy szczekami (cukierki, mandarynki, orzeszki) i nabijamy sobie kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dodam jeszcze, ze w niedziele i w ogole we wszystkie wolne dni nikt i nic nie jest mnie w stanie wyciagnac z domu (nie liczac spacerow z psami, teraz maz wlasnie poszedl do lasu).Markety czy kino albo knajpa to w wolny dzien dla mnie strata czasu. Nawet budujac sie w markecie budowlanym bylam moze z 3 razy i to z koniecznosci, bo plytki, ktore wynalazlam w necie byly do kupienia tylko w castoramie. Reszte kupowalismy u lokalnych sprzedawcow (wczesniej wybieralam wszystko w necie i jechalam juz z wybranym modelem) - wbrew pozora duzo taniej i masa godzin zaoszczedzonych, ktore mozna spedzic razem z rodzinaW swieta mielismy 16 dni wolnych i nie bylismy doslownie nigdzie nie liczac moich 4 wyjazdow na kilkadziesiat minut po zakupy, a w dodatku staralam kupic sie tyle i pomroozic zebym nie musiala jak najdluzej wyjezdzac z domu. Moze komus wydaje sie dziwne moje zachowanie ale ja wlasnie tak odpoczywam i zbieram sily na nastepny tydzien w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 18.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 magpie101 wcale ci się nie dziwię,że nie masz ochoty na wyjazdy.Po całym tygodniu pracy też pewnie bym tylko siedziała w domku! no ale ja nie pracuje zawodowo, siedzę z prawie 2-letnim igorkiem w domu i każdy wyjazd to dla mnie normalnie coś wyjątkowego! zresztą ja bardzo lubie jeżdzić, no ale niedługo jedziemy z krzysiem na narty ale bez igorka, bo to wyjazd z pracy krzysia--- także to sobie odbijemy, mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Ania dawaj tu te nowe foty nowej Anii...bo ja dalej nie wierze!!!!!!!!Ale podoba mi się , aż się dziwię ale bardzo mi się podoba!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dawaj dawaj...różne ujęcia poproszę...na żywo nie dam rady zobaczyć to chociaż tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A ja cie Aniu widzaiłam na nk, czy jeszcze dodatkowo coś zrobiłaś, czy tylko zmienilas kolor??? Nono, fajnie wyglądasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dawaj dawaj...różne ujęcia poproszę...na żywo nie dam rady zobaczyć to chociaż tak... Gosia, nie ucieknie.. przyjedziesz, to zobaczysz Edytko, to tylko kolor póki co, a co będzie dalej... sama nie wiem jeszcze mam czasu troszkę, więc myślę.. ale chcem diametralnej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Cze Ania, przejezdzalam wczoraj i dzisiaj przez Trzebinie, widzialas jak machalam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 nie , pewnie za słabo machałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts