aasienkaaa 21.01.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dobry wieczór... dawno mnie nie było a tutaj tyle się dzieje... Aniu Po pierwsze... śliczne są te kalendarze, miałaś świetny pomysł, czy mogę prosić o przesłanie mi szczegułów jak można zrobić takie cuda Po drugie... super wyglądasz w tej nowej fryzurce, na zdjęciu wygląda jak brąz i moim zdaniem do twarzy ci w tym kolorku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A Ania dzisiaj pewnie u dziadkow... Dzieki temu, ze sie zaczelam zastanawiac, z jakiej okazji ma dzisiaj gosci Ania, przypomnialo mi sie, zeby zadzwonic do babci. nie byłam u dziadków, jedziemy do nich dopiero w niedzielę byłam dziś na skromnych zakupach a potem tak jakoś czas mi zleciał... Zadzwoniłaś do tej babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No wiesz Duchu, ja to ja ale do ANi to mi baaardzo daleko...Ten wzrost, ten cyc, ta buźka Wiolcia... no proszę Cię Duszek ma rację, nic Ci nie brakuje. A normalne jest, że zawsze to, co ma ktoś inny podoba się bardziej Ja bym tą moją buźkę już dawno wymieniła, jakby się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dario ja to chyba juz nie bede oryginalna jak powiem ze na początku mylslam ze jakas nowa laska sie pojawila na forum ? Swietnie wyglądasz, swietne zdjęcie! Co tu mowic, są kobiety kameleony. Ja do nich nie naleze. Az mnie dziw bierze, ze ciagle ze sobą jestem, ze sie sobie nie znudzilam i nie odeszłam a gdzie byś poszła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Aniu, wszystkie zmiany w Twoim wieku jak najbardziej wskazane Wypróbuj wszystkie możliwości i odcienie i zobaczysz w czym się czujesz najlepiej W avatarku super kobieta! Może jeszcze coś w zbliżeniu dla porównania Pozdr No własnie, Aniu - zbliżenie poprosimy a trzeba na NK czasem zaglądać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ania cos nam ostatnio zdjec skapi... no, bo mnie w końcu z wątku wyrzucą za zaśmiecanie to wątek o domach a nie o Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A co do Ciebie Aniu, to ja już słów nie mam! Czego by się nie "czepić" to w skali od 1 do 10 zawsze masz oczywiście 10 dobra, dobra bardzo wszystkim dziękuję, miło mi niezmiernie to nie robić tych pasemek?? Bo teraz to już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A Ania dzisiaj pewnie u dziadkow... Dzieki temu, ze sie zaczelam zastanawiac, z jakiej okazji ma dzisiaj gosci Ania, przypomnialo mi sie, zeby zadzwonic do babci. nie byłam u dziadków, jedziemy do nich dopiero w niedzielę byłam dziś na skromnych zakupach a potem tak jakoś czas mi zleciał... Zadzwoniłaś do tej babci? Zadzwonilam, zadzwonilam... Ja tez mysle, zeby nie robic tych pasemek. Chyba sa juz passe, a poza tym ladnie Ci w takim kolorze bardzo. Nie ma co kombinowac. I nie boj sie zdjec Ani. Zawsze mozesz je robic na tle jakiegos fotela czy czegos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nio... na przykład to w avatarze jest jakby nie było... na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.01.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 DarioAS ladnie ci w ciemniejszych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nio... na przykład to w avatarze jest jakby nie było... na krześle I jeszcze masz sciane w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dobry wieczór... dawno mnie nie było a tutaj tyle się dzieje... Aniu Po pierwsze... śliczne są te kalendarze, miałaś świetny pomysł, czy mogę prosić o przesłanie mi szczegułów jak można zrobić takie cuda Po drugie... super wyglądasz w tej nowej fryzurce, na zdjęciu wygląda jak brąz i moim zdaniem do twarzy ci w tym kolorku Pozdrawiam dzięki Asienka, szczegóły już wysyłam oj, dawno Cię nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nio... na przykład to w avatarze jest jakby nie było... na krześle I jeszcze masz sciane w tle. i futrynkę widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jutro w planie chirurg.. miał być ksiądz, ale się rozchorował, więc jedziemy do kontroli Obawiam się, że cały dzień będzie potem prze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 jutro w planie chirurg.. miał być ksiądz, ale się rozchorował, więc jedziemy do kontroli Obawiam się, że cały dzień będzie potem prze... Znaczy sie, ze moze Cie nie byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No wiesz Duchu, ja to ja ale do ANi to mi baaardzo daleko...Ten wzrost, ten cyc, ta buźka Wiolcia... no proszę Cię Duszek ma rację, nic Ci nie brakuje. A normalne jest, że zawsze to, co ma ktoś inny podoba się bardziej Ja bym tą moją buźkę już dawno wymieniła, jakby się dało Wzrostu bym mogła trochę dostać, i cycka więcej - co niektórzy byliby zadowoleni bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 oj, dzień dobry zapomniałam napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ania no no jaka zmiana , wygladasz super avatarek tez super Malgos jesli chodzi o farbowanie z blondu na ciemne to nie ma problemu zaden zielony nie wyjdzie, w druga strone jest juz gorzej Well.... mi wyszedł dokładnie idealnie zielony Mojej szefowej też ale wyglądała zielona małpa efilko, a nie boisz się, że szefowa moze to czytać (sory Aniu, że u Ciebie taka dygresja) To było tak dawno że wątpię żeby skojarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts