DarioAS 09.02.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 yes, yes, yes mamy ząbka uffff... normalnie nie mam czasu se usiąść przy tym kompku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratulacje!!! To co, impra bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratulacje!!! To co, impra bedzie? a przyjedziesz?? jeszcze drugi musi wyjść.. bo na razie... to marudzenia ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 śliczne zdjęcie!!! i jak kolczyki? Efilciu, kolczyki super, uszka wygojone, żadnych skutków ubocznych nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witaj, Aniu - usciskaj Dawidka. Niech szybko wraca do zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Oooo, co za ciekawy avatar Czyje to ręce? no... tym razem to nie moje pżyczyłam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witaj, Aniu - usciskaj Dawidka. Niech szybko wraca do zdrowia!!! wyściskam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 łodymnie tylko wykissuj..bo jakbys go scisła łodymnie to udusiałbyś...witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Oooo, co za ciekawy avatar Czyje to ręce? no... tym razem to nie moje pżyczyłam sobie... bardzo ładne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Gratulacje!!! To co, impra bedzie? a przyjedziesz?? jeszcze drugi musi wyjść.. bo na razie... to marudzenia ciąg dalszy... Przyjade, tylko sie musze wykurowac, co by Ci dzieckow nie zarazic zadna cholera. Najwyzsza pora, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 niech ktoś mi powie, jak ja mam wciskać temu mojemu młodemu te wszystkie syropy już wyłączyłam telewizor, nie puszczam bajek, latam mu przed oczami z Tic Takami, gumami, ciastkami... a on i tak... nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Anja, za syropami to ja tez nie przepadam i wcale mu sie nie dziwie... Nie ma czegos "doroslego", nie w plynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Takie rady znalazlam... Syrop- Jeśli nie ma przeciwwskazań, schłodź preparat w lodówce, a wtedy jego smak nie będzie tak intensywny.- Lekarstwo podawaj na płaskiej łyżeczce, ponieważ jest łatwiejsza do wylizania.- Gdy dziecko macha rączkami i nie chce otworzyć buzi, spróbuj podać lek zakraplaczem lub strzykawką, co pozwoli wstrzyknąć go głęboko do gardła bez jego rozlania. Rób to małymi dawkami, by maluszek mógł go przełknąć.- Jeszcze inny sposób to wlanie małych dawek syropu bezpośrednio do smoczka od butelki.- Jeśli to możliwe, możesz mieszać preparat z małą ilością soku owocowego, który lubi dziecko. Tylko wtedy musisz dopilnować, by cała dawka została wypita.- Staraj się nie kierować syropu na przednią i środkową część języka, bo tam skoncentrowane są kubki smakowe. Najłatwiej będzie ominąć je przy pomocy strzykawki lub zakraplacza. Wtedy możesz skierować go między dziąsła a wewnętrzną stronę języka.- Poproś kogoś o pomoc. Gdy jedna osoba trzyma dziecko, a druga aplikuje lekarstwo wszystko przebiega szybciej i jest mniej stresujące zarówno dla malca jak i dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 łodymnie tylko wykissuj..bo jakbys go scisła łodymnie to udusiałbyś...witam.. taki twardziel z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 czesc Anusia, ale corunia Ci szybko rosnie, a jakie piekne kolczyki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 http://images48.fotosik.pl/60/dc21ee3fecc4549amed.jpg moja gwiazdka Śliczności!!! A w tej sukience wygląda jak mała księżniczka Dzielna dziewczynka, ale za to jaki wygląd moja już teraz nie dała przekłuć uszu za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, ja swojej syropy daję takim zakraplaczem jaki jest w pudełku nurofenu. I zawsze w bok buzi, między stroną wewn. policzka a dziąsłami. Wtedy nie ma zmiłuj, nie wypluje.A jak nie podziała, zastosuj szantaż porządny. nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 wszystko stosuję, nic nie pomaga jest wojna, wyrywanie, szarpanie, darcie... kroplomierz z nurofenu to stosuję od zawsze (czyli od małego Dawidka ), ale to juz nie chce przejść. Tak zatyka gardło, że i tak wszystko wypluwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a.. tu moja Nadusia z półroczną dziewczynką... i zgadnijcie... która większa http://images24.fotosik.pl/325/85b7bb03f386c3bfmed.jpg no... oczywiście, że moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przyszłam różyczkę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts