malgos2 12.02.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kurcze, ja tez nie mam... Monia nie ma? Zdjec znowu bedzie milion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobryAnia, weź kup Małej porządnego misia. Jej jest wszystko jedno czy ma wydrukowane na brzuszku Bebiko czy nie. A jak nie, to ja kupię i wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie mam kamery, niestety Głosować będę chętnie, jesli trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Hej Dario widzę ze sie spoznilam na oglądanie rodzinnych fotek dobrze ze chociaż Nadię zostawials - jest czym z rana oko nacieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no jasne, że bierzemy udział wklej linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzień dobry Ania, weź kup Małej porządnego misia. Jej jest wszystko jedno czy ma wydrukowane na brzuszku Bebiko czy nie. A jak nie, to ja kupię i wyślę. Wiolcia, to nie chodzi o misia, mamy ich sporo. Tylko o zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 non stop kombinuje co to za osoba z tymi raczkami w avatarku hehe witam pieknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 non stop kombinuje co to za osoba z tymi raczkami w avatarku hehe witam pieknie.. no.. rączki w sumie to nie moje Cześć Duszku Nadia była dziś u lekarza, niestety zaraziła się od Dawidka, jemu juz przechodzi (katar został) a ją bierze. Początki zapalenia oskrzeli Ale na razie dobrze to znosi, bez gorączki póki co. Tylko ma katarek i ją dusi. Byle sie przez weekend nie rozwinęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 o nie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.02.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. rozumiem, że jak zdjęcia wnętrz już były (kilkakrotnie), to już mam się tu nie pokazywać? Bo człowiek, który już się wybudował i mieszka- zazwyczaj zakańcza swoje życie budowlane. A na forum mam nie rozmawia się tylko o dzieciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. Wnętrza są - w początkowych stronach, później można już nie czytać jak ktoć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. A na forum mam - tez nie rozmawia sie tylko o dzieciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. Po pierwsze "dzien dobry", po drugie z kim mamy przyjemnosc?, a po trzecie wolnoc Tomku w swoim domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Amelia, miałabyś rację, gdyby nie to, że wątek "Nasze poddasze" jest założony przez DarioAs i może sobie w nim paplać do woli, z przyjaciółkami i nieprzyjaciółkami, bo to po prostu Jej wątek jest. Pewnie nie zwróciłaś na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. Wnętrza są - w początkowych stronach, później można już nie czytać jak ktoć nie chce No właśnie, jakie to proste.. Pomyśl o tym Amelia2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 13.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. Po pierwsze "dzien dobry", po drugie z kim mamy przyjemnosc?, a po trzecie wolnoc Tomku w swoim domku. malgos2 ale pojechałaś....hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 13.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nadia była dziś u lekarza, niestety zaraziła się od Dawidka, jemu juz przechodzi (katar został) a ją bierze. mój Igor dzięki Bogu w ogóle nie był chory ostatnie 3 misiące! to chyba zasłyga bioaronu i tranu!! współczuje tym mamom których dzieci chorują!! bleeeeee tran jest okropny a Igo otwiera dziubek jakby miał malinki słodziutkie dostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.02.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. No właśnie...pooglądać wnętrza . Może pochwaliłabyś się swoimi Amelio . Ani dziennika, ani komentarzy....smutno jakoś tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Kochane kobietki, może przenieście swoje rozmowy o dzieciach,kotkach, chorobach na forum mam? Tutaj chcielibyśmy poogladać zdjęcia wnętrz.. Po pierwsze "dzien dobry", po drugie z kim mamy przyjemnosc?, a po trzecie wolnoc Tomku w swoim domku. malgos2 ale pojechałaś....hihihihihi No tak bez pukania wchodzic i jeszcze sie szarogesic to nieladnie jest nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts