coffee82 19.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hej Dario jak tam pączki..zjedzone juz? Jezeli jeszcze nie to przynoszę trochę słodkości ze soba... http://www.bankier.pl/static/att/40000/1705049_paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aniu, dzisiaj można.... http://bi.gazeta.pl/im/3/3877/z3877853X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ania, zeby potem nie bylo, ze Ci o imprezce nie mowilam... Jak wszystko? ja będę, będę, będę o ile.. a)dzieci będą zdrowe... b)mąż mnie w konia nie zrobi i na jaką trasę nie pojedzie... i.. chyba tyle ale napewno nie będę z Wami długo, kilka godzinek i będę musiała spłynąć do domu, nie mogę tak zostawić chłopa samego z dziećmi na cały dzień, bo on nawet nie wie gdzie mała ma pampersy... a Nadia boleśnie ząbkuje, więc tym bardziej... przepraszam za nieobecność na forum, ja tylko tak na wyrywki, ale naprawdę ciężko mi było przez ostatnie dni. Dawidek w poniedziałek już był zdrowy, lekarka kazała mu jeszcze postawić bańki.. na drugi dzień gorączka... Nadia też Ciężko było, nijak zbić nie mogłam dwójka na rękach bez przerwy, Dawid to aż mi się słaniał Teraz juz jest dobrze, dziś jeszcze byliśmy do kontroli... Ale za to znów Nadia dostała uczulenia na Augumentin i skończyło się na drugim antybiotyku. Nawet nie chcecie wiedzieć, jak ją brzuszek boli Gorączka znikła na całe szczęście i apetyt powoli wraca (prawie nic nie jadła), ale ten pie@#%^ny katar ledwo dyszy biedulek Dziewczynki bardzo dziękuję za pączki (ale mi dziś brzusio urósł... ) MNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 oj... chyba avatarka do końca lutego nie będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 zdrówka dzieciaczkom życzę, a Tobie Aniu dużo sił, trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry. Aniu, jak tam Nadusia? Miałam przyjechać do Ciebie, ale skoro chora, to chyba przełożymy to spotkanie. Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków Moniczko, a masz czas po niedzieli?? Już napewno wtedy będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 cześć Aniu!!! Przejrzałam kilka stron wstecz -ale Ty masz cudną córcie oczywiście ,że pamiętam o przystojniaku Dawidku .Wszystkiego dobrego pozdrawiam )) Dżempelku, Ty moje kochanie Co u Ciebie?? Właśnie tak sobie wczoraj myślałam o Tobie... Chyba jakiegoś fluida Ci posłałam.. Tolusiu, bardzo dziękuję, trzymam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry. Aniu, jak tam Nadusia? Miałam przyjechać do Ciebie, ale skoro chora, to chyba przełożymy to spotkanie. Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków Moniczko, a masz czas po niedzieli?? Już napewno wtedy będzie dobrze Jedziemy na narty i nie będzie nas cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj biedulko... Taki glupi okres teraz, ze choroby szaleja... To super, ze bedziesz, wez Monie ze soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hej Aniu! O rany... nie lubię jak dzieci chorują... na szczęście moje bardzo rzadko pilnuj dzieciaczki i wyściskaj je, Nadusi może woda morska pomoże i maść majerankowa? Ewciu woda i maść i inne rzeczy podaję naokrągło. I usuwam wydzielinkę "katarkiem"., ale problem w tym, ze ona tą flegmę oskrzelową nie wyplunie, bo za mała, więc część połyka a część wychodzi przez nosek. A raczej wygląda to tak, jakby wszystko jej szło noskiem... Wiolaszko, dzięki za namiar, przy następnyej chorobie napewno popytam o ten inhalator Małgosiu, oni i tak się dzielnie trzymali... A ja ich zbytnio nie oszczędzam, ciągle ktoś do nas przychodził i z katarem i z kichaniem i z kaszlem, my też ciągle przez weekendy latamy, nawet przez tą szkarlatynę przeszliśmy bez uszczerbku na zdrowiu Darek już był dwa razy przeziębiony a śpi z Dawidkiem (tzn. usypia go) i też było ok. To ich pierwsza choroba tej zimy A głównym powodem był niedoleczony kuzyn, który we wtorek był u nas a w środę już był chory.. Choroba nawróciła mu się po tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.02.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry. Aniu, jak tam Nadusia? Miałam przyjechać do Ciebie, ale skoro chora, to chyba przełożymy to spotkanie. Buziaki dla Ciebie i dzieciaczków Moniczko, a masz czas po niedzieli?? Już napewno wtedy będzie dobrze Jedziemy na narty i nie będzie nas cały tydzień trudno, mam nadzieję, że sie wspaniale wybawisz i wreszcie odpoczniesz Moniczko no.. to lecem.. Nadia się budzi, bo oddychać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kuruj dzieci, moze jak juz sie wychoruja, to przynajmniej na 14 marca beda juz zahartowane. Fajnie powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Aniu, opukuj plecki dzieciom, żeby się kaszel odrywał. Wiesz jak należy to wykonać? Myślę, że w takim razie dopiero po feriach się spotkamy... Może jakoś mi się uda wyrwać. Uściskaj dzidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dzień dobry Cieszę sie, że planujesz być bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień doberek Ania pilnie poszukiwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dałam Jej znać sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 20.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 już sprawa załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 20.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aniu, zdrówka dla dzieciaczków i dla Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 20.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Aneczko niech ci dzieciaczki zdrowieją jak najszybciej, no i niech ta paskudna zima juz się kończy! Bosze jak ja chce słońca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts