Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Dario,

Przepraszam, ze nie wpadlam na kafke ;) Twoja lazienka jest piekna - podoba mi sie wszystko - kolor, ulozenie i wyposazenie! Moja oliwka siedzi mi koscia w gardle... do tego jakas nostalgia mnie tutaj na Wyspie po wyborach dopadla i jakos mi źle...

Podobaja mi sie takie same mebelki Largo do salonu - tylko jak to bedzie wygladac z moimi jasnymi panelami? Albo zmienie panele albo musze miec inny kolor mebli - ale takie jakie masz ty najbardziej mi sie podbaja...

Co do ulozenia w twoim pokoju - pokombinuj - poprzesuwaj - ale mebelki raczej traca przy tym kaloryferze :-?

Czekamy na fotki - napewno cos wymyslisz kochana!

Powodzenia :D

dzięki :wink:

no, coś napewno wymyślę, zobaczymy..

spróbuję zwołać naradę domową i będziemy razem przesuwać i główkować, może coś z tego wyjdzie..

Na razie będzie luzik ze zdjęciami, bo tata jutro bierze się za klatkę i do środka zakaz wstępu przez kilka dni.

Zresztą mnie też dopadła jakaś nostalgia i na dodatek przemęczenie chyba i muszę odpocząć kilka dni od tej gonitwy..

Ale ważna wiadomość jest..

muszę się podzielić radością..

dzień przeprowadzki juz niedaleko, wyznaczyliśmy datę

3 listopad..

przesiedlenie!!!

Ania, jaka super wiadomość z tymi meblami, czyli w październiku przeprowadzka? Bo bez frontów da się spokojnie żyć:)

Cieszę się, że meble się podobają, na razie zamówiłam tylko witrynę (tą niską) stolik TV i stolik kawowy. A stołu szukam, bo mam problem z wymiarami, tak na codzień to chcę aby miał 120cm, a takie rozkładają się góra do 205cm, a to mało:( Nie robię wielkich imprez, ale wystarczą urodziny Pawełka i my, dziadkowie i chrzestni to 12 osób:) Szukam więc stołu, teraz jeszcze zawyżyłam sobie poprzeczkę bo szukam barwionych na dębie (aby pasował do tego Arrasa). Krzesła chyba znalazłam to takie całe tapierowane z BMF. Dużo bardziej podobały mi się z Pagedu, ale albo były tylko na buku, albo bardzo ciężkie - aż trudno je było przesunąć.

Jesli moge sie wtracic w sprawie stolu. Ja bede zamawiala tutaj

http://www.allegro.pl/item257824719_tani_nowy_zestaw_stol_8_krzesl_od_producenta_.html

Stol bedzie robiony na zamowienie wg podanego wymiaru. Nie stanowi to zadnego problemu, a cena bardzo atrakcyjna.

Pozdrawiam

Kochana Dario,

Mieszkamy od 3 lat w Wielkiej Brytanii - nazywam ja sobie Wyspą 8)

Dlatego urzadzanie i remonty sa takie utrudnione, wyciagniete w czasie do tego niepewnosc co nas zastanie jak wrocimy... Stad ta nostalgia i jakis smutek :cry: i malo zdjęć :lol:

Pozdrawiam i jesli mozesz to poprosze ladna, sloneczna pogode tak do polowy grudnia :wink:

Witam z rana

Ania ja nie jestem przesądna, nigdy nie wierzyłam w drabiny, czarne koty, zbite lusterka, łańcuszki na szyji nosiłam całą ciążę, na wózeczku nigdy nie miałam czerwonej kokardki, ale..... w listopadzie się nie przeprowadza. Nie wiem dlaczego, ale taka tradycja jest od lat, a nie możecie parę dni wcześniej? Przecież nie musi być wszystko na tip-top. My się właśnie przeprowadziliśmy, nie mamy blatów w łazience i WC, brak mebli w dużym pokoju i jest OK :)

oj..

a ja nie słyszałam, że w listopadzie się nie przeprowadza :oops: :oops:

teraz już nie damy rady, bo małż musi załatwiać wolne parę dni wcześniej, na tą sobotę już nie zdąży :cry: .

A mieszkać mamy gdzie, więc i tak pewnie nie chciałby iść na "nie gotowe"

czekać do grudnia??

nie wiedziałam, że ktoś się do mnie dziś na kawkę wybierze :oops: :oops:

w końcu taka pogoda...

i teraz mam problem tutaj rano zajrzeć bo młody się przestawił i już nie wstaje o 6tej ale godzinę później i nie chodzi spać tak jak przedtem, tylko dopiero koło 12tej.

Dlatego ostatnio mnie tu rano nie ma.

A kawkę dopiero będę piła, szkoda, że już samotnie :(

Ocia79 bardzo mi miło Cię ugościć :p

szkoda, że nie wpadłam wcześniej z tą kawką :cry:

Magi jak tam przygotowania??

wolne sie zbliża :lol: :lol:

LP dla Ciebie wszystko :lol: :lol:

postaramy się o tą pogodę :wink:

nie szkoda będzie Ci opuszczać takiej Wyspy?

Tam musi być przepięknie :roll: :roll: :roll:

Muszę Ci się przyznać Ocia, że już kilka razy brałam się za lekturę Twojego dziennika, tylko nie mam nigdy czasu się wpisać :oops: :oops:

czekam na okna i drzwi, aż pojawią się w Twoim dzienniku :wink:

dzisiaj wkleje nowe zdjecia.

wiesz darioas, ja zazwyczaj czasu nie mam czytac u kazdego wszystkiego- tylko ogladam zdjecia i lece do innych ;)