DarioAS 22.10.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 jesli tylko chcesz...to bardzo chętnie pomogę...zwłaszcza dla dziewczynki mam upatrzonych kilka rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 22.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Witam Dario, Przepraszam, ze nie wpadlam na kafke Twoja lazienka jest piekna - podoba mi sie wszystko - kolor, ulozenie i wyposazenie! Moja oliwka siedzi mi koscia w gardle... do tego jakas nostalgia mnie tutaj na Wyspie po wyborach dopadla i jakos mi źle... Podobaja mi sie takie same mebelki Largo do salonu - tylko jak to bedzie wygladac z moimi jasnymi panelami? Albo zmienie panele albo musze miec inny kolor mebli - ale takie jakie masz ty najbardziej mi sie podbaja... Co do ulozenia w twoim pokoju - pokombinuj - poprzesuwaj - ale mebelki raczej traca przy tym kaloryferze Czekamy na fotki - napewno cos wymyslisz kochana! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.10.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 dzięki no, coś napewno wymyślę, zobaczymy.. spróbuję zwołać naradę domową i będziemy razem przesuwać i główkować, może coś z tego wyjdzie.. Na razie będzie luzik ze zdjęciami, bo tata jutro bierze się za klatkę i do środka zakaz wstępu przez kilka dni. Zresztą mnie też dopadła jakaś nostalgia i na dodatek przemęczenie chyba i muszę odpocząć kilka dni od tej gonitwy.. Ale ważna wiadomość jest.. muszę się podzielić radością.. dzień przeprowadzki juz niedaleko, wyznaczyliśmy datę 3 listopad.. przesiedlenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.10.2007 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 może to dziwne pytanie..LP, na jakiej Wysspie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Ania, jaka super wiadomość z tymi meblami, czyli w październiku przeprowadzka? Bo bez frontów da się spokojnie żyć Cieszę się, że meble się podobają, na razie zamówiłam tylko witrynę (tą niską) stolik TV i stolik kawowy. A stołu szukam, bo mam problem z wymiarami, tak na codzień to chcę aby miał 120cm, a takie rozkładają się góra do 205cm, a to mało:( Nie robię wielkich imprez, ale wystarczą urodziny Pawełka i my, dziadkowie i chrzestni to 12 osób:) Szukam więc stołu, teraz jeszcze zawyżyłam sobie poprzeczkę bo szukam barwionych na dębie (aby pasował do tego Arrasa). Krzesła chyba znalazłam to takie całe tapierowane z BMF. Dużo bardziej podobały mi się z Pagedu, ale albo były tylko na buku, albo bardzo ciężkie - aż trudno je było przesunąć. Jesli moge sie wtracic w sprawie stolu. Ja bede zamawiala tutaj http://www.allegro.pl/item257824719_tani_nowy_zestaw_stol_8_krzesl_od_producenta_.html Stol bedzie robiony na zamowienie wg podanego wymiaru. Nie stanowi to zadnego problemu, a cena bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 22.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Kochana Dario, Mieszkamy od 3 lat w Wielkiej Brytanii - nazywam ja sobie Wyspą Dlatego urzadzanie i remonty sa takie utrudnione, wyciagniete w czasie do tego niepewnosc co nas zastanie jak wrocimy... Stad ta nostalgia i jakis smutek i malo zdjęć Pozdrawiam i jesli mozesz to poprosze ladna, sloneczna pogode tak do polowy grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 DarioAs przyszlam do Ciebie na kawke,ale widze,ze jeszcze nikogo tu nie ma.Az milo sie oglada Wasze mieszkanko,codziennie nowe zdjecia,codziennie cos nowego-jak skonczycie to nudno sie zrobi na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Witam z rana Ania ja nie jestem przesądna, nigdy nie wierzyłam w drabiny, czarne koty, zbite lusterka, łańcuszki na szyji nosiłam całą ciążę, na wózeczku nigdy nie miałam czerwonej kokardki, ale..... w listopadzie się nie przeprowadza. Nie wiem dlaczego, ale taka tradycja jest od lat, a nie możecie parę dni wcześniej? Przecież nie musi być wszystko na tip-top. My się właśnie przeprowadziliśmy, nie mamy blatów w łazience i WC, brak mebli w dużym pokoju i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czemu w listopadzie się nie przeprowadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ale ważna wiadomość jest.. muszę się podzielić radością.. dzień przeprowadzki juz niedaleko, wyznaczyliśmy datę 3 listopad.. przesiedlenie!!! Super Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ja pogratuluję, jak już sie przeprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 23.10.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Dzięki za info z allegro, ale ja muszę sama zobaczyć, "dotknąć", poza tym jak dobrać wybarwienie - zakłamania koloru mogą być bardzo duże. Nie odważyłabym się na coś takiego. A co do przeprowadzki w listopadzie - dlaczego niektórzy nie przejdą pod drabiną? - Przesądy ot, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 oj.. a ja nie słyszałam, że w listopadzie się nie przeprowadza teraz już nie damy rady, bo małż musi załatwiać wolne parę dni wcześniej, na tą sobotę już nie zdąży . A mieszkać mamy gdzie, więc i tak pewnie nie chciałby iść na "nie gotowe" czekać do grudnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 nie wiedziałam, że ktoś się do mnie dziś na kawkę wybierze w końcu taka pogoda... i teraz mam problem tutaj rano zajrzeć bo młody się przestawił i już nie wstaje o 6tej ale godzinę później i nie chodzi spać tak jak przedtem, tylko dopiero koło 12tej. Dlatego ostatnio mnie tu rano nie ma. A kawkę dopiero będę piła, szkoda, że już samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 ja juz po jednej jestem,ale druga tez chetnie wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Ocia79 bardzo mi miło Cię ugościć szkoda, że nie wpadłam wcześniej z tą kawką Magi jak tam przygotowania?? wolne sie zbliża LP dla Ciebie wszystko postaramy się o tą pogodę nie szkoda będzie Ci opuszczać takiej Wyspy? Tam musi być przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Muszę Ci się przyznać Ocia, że już kilka razy brałam się za lekturę Twojego dziennika, tylko nie mam nigdy czasu się wpisać czekam na okna i drzwi, aż pojawią się w Twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Magi jak tam przygotowania?? wolne sie zbliża No zbliża się zbliża, ale na razie jeszcze masa rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 23.10.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Muszę Ci się przyznać Ocia, że już kilka razy brałam się za lekturę Twojego dziennika, tylko nie mam nigdy czasu się wpisać czekam na okna i drzwi, aż pojawią się w Twoim dzienniku dzisiaj wkleje nowe zdjecia. wiesz darioas, ja zazwyczaj czasu nie mam czytac u kazdego wszystkiego- tylko ogladam zdjecia i lece do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 no właśnie, to tak jak ja ale póki pamiętam.. muszę napisać, że masz śliczną córcię, to zdjęcie w sepii jest zniewalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts