Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a mi to już teraz nic nie pomoże, żeby się uspokoić :evil: :evil: :evil: :evil:

obawiam się, że z przeprowadzki kompletnie nic nie wyjdzie w tym terminie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

dzwoniłam przd chwilką do meblarza, no i...

co za sku...

meble miały być w tym tygodniu, ale oczywiście ich nie będzie!!!!

za tydzień w piątek, o ile wszystko wypali :o :o :o :o

normalnie, ale jestem wku...

aż szkoda gadać, normalnie szkoda :x :evil:

hm...

o Dawidku...

żebyś Ty widziała w jakim stanie jest teraz mój pokój...

nie wiem czy do wieczora się odsprzątam, taki bałagan :o :roll:

o psie już nie wspomnę, bo właśnie załatwił kolejnego klocka i poodgryzał mi kulki od kapci..

a ja się zastanawiałam, co one tak odpadają :o :o

dziś go przyłapałam :o

Witam Dario,

Podobaja mi sie takie same mebelki Largo do salonu - tylko jak to bedzie wygladac z moimi jasnymi panelami? Albo zmienie panele albo musze miec inny kolor mebli - ale takie jakie masz ty najbardziej mi sie podbaja...

Pozwolisz Dario, że pocieszę Lipową Panienkę w sprawie mebli "Largo" :D

Te meble mają3 wersje kolorystyczne, jedna z nich to taka:

http://images31.fotosik.pl/16/09257117f0ad3cfbmed.jpg

I co? Będą pasować?

Hej Ania, nie dziwię się, że się wkurzyłaś, nie ma to jak czlowiek się nastawi psychicznie:( A wiadomo, że bez kuchni się przeprowadzicie. Ale może od razu będą z frontami:)

A tak poza tym to ogólna rada: nie obszywajcie w OBI wykładzin, zniszczyli moje uliczki:( To co zrobili to dramat, strzępienie się, wychodzące brzegi wykładziny:( Zwrócili nam pieniądze, ale ja chcę dywanik, a nie znów łażenie po sklepach.

Ania, nie wiem czy do mnie pisałaś, bo nic nie dostałam, a zdjęcia mam gootowe do wysłania.

Oj Aniu Aniu nie złość się tak bo złość pięknośći szkodzi...a z Dawidkiem razem posprzątajcie - może ci pomoże i uzna to też za świetną zabawę... :lol:

A meble - no cuż tak to z tymi fachowcami bywa...nic strasznego się nie dzieję - wiem wiem niecierpliwisz się - ale napewno jest jeszcze coś do zrobienia w domu...

A mam pytanko, jeszcze karniszy chyba nie macie, bo nie zauważyłam - później będą, czy juz są tylko ja przeoczyłam... :wink:

Hmm ja mam jasną podłogę i zamowiłam ciemne meble i jakoś nie pomyślałam, że to może źle wyglądać

ja też myślę, że nie będzie to źle wyglądać, jak doda się dpowiednie dodatki, to będzie to ciekawie wyglądać, nie będzie napewno źle.

Ja mam akurat ciemniejszą podłogę, ale też nie pomyślałabym w ten sposób, że meble nie będa pasować :wink:

Mikita wysłałam już dwa razy :o :o

coś mi chyba szwankuje??

No a jak twoje piękne malunki w przedpokoju...

a jak karnisze będą to przecież będziesz miała prasowanie - fieraneczki muszą być pięknie wyprasowane - i coś mi sie wydaje że pewnie sprzątanie w kółko bo się pewnie jeszcze kurzy...

No a poza tym letnie rzeczy powoli możesz przewozić...więc nudno ci nie będzie... :)

taaa...

trza mieć z kim...

chyba, że autobusem :wink:

a firanek to aż tak wiele nie będzie, bo stawiam na rolety, tylko jeszcze są nie zamówione :oops:

i sprzatania jest, to fakt, ale właśnie na odległość nic nie zrobię, a pogoda do spacerów się nie nadaje :cry:

myślałam, że generalka będzie robiona na bieżąco, jak już tam będziemy..

No ale jak będę rolety to chyba też fieranki - zasłony nie zawsze ale fieranki raczej nie przeszkadzają roletom...no zależy jakim...

ja jestem za roletami i fierankami...bo jednak jak fieranki są to przytulniej gniazdko wygląda...

Ja tak mam - i wiecie co mój mąż chce też zasłony - nie wiem po co...cuż fakt czasami dodaja uroku ale nie czuje potrzeby kupowania zasłon - wystarczą fieranki i rolety...no ale może od czasu do czasu załłoże jakies delikatne ale tylko w celach ozdobnych...

:lol:

a jak twoje malunki w przedpokoju bo nie odpowiedziałaś... :)