mikita 24.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A mnie się najbardziej podobają rolety+firanki. Ale u mnie np. niewykonalne bo sąsiedzi by wszsytko widzieli co robimy, a cały dzień mieć opuszczone rolety to dla mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 salonie i w sypialni będą firanki i rolety, w kuchni chce rzymską roletę, więc do niej firankia raczej nie pasuje a do łazienki nie zamierzam dawać firanki, bo jest nad wanną i byłaby tam niepraktyczna malunek w przedpokoju pozostał, chciałam go usunąć, ale wszyscy zgłaszają sprzeciw czy wytrwa tam długo... zobaczymy póki co mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A mnie się najbardziej podobają rolety+firanki. Ale u mnie np. niewykonalne bo sąsiedzi by wszsytko widzieli co robimy, a cały dzień mieć opuszczone rolety to dla mnie odpada. Mikita, ale np. przez woal nic nie widać (póki się w środku nie świeci) zapewniam Cię, że nie widać co się dzieje, bo teraz mam woal i się sprawdza. Właśnie zamierzam go pociąć na mnmiejszy (jest wielki jak cholera, bo mam tutaj wielkie okno) i powieścić póki co. Na święta (tak myślę) dorobię się nowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 24.10.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ania, ja wiem, że przez woal nic nie widać, ale ja pisałam o takiej sytuacji, że roleta+zasłony bez firanek. W dzień masz "gołe" okno niestety. Dostałaś maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no tak, kiedyś pisałaś o zasłonach, pamiętam... a dziś napisałaś o firankach, dlatego napisałam o woalu wiecie ile kosztuje roleta rzymska ?? właśnie pytałam o cenę.. na moje okno do kuchni (150 na 100 cm) wychodzi 350 zł!!! a zwykła roleta- 150 zł no i co?? chyba mnie nie stać na tą rzymską małż w życiu się na to niezgodzi, a ja w sumie też ... jak pomyślę, ile za to mogę mieć innych rzeczy.. (np. dwie rolety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No Dziewczynki, to żeście mnie zestresowały z tymi kolorami Bo ja mam taki plan do naszej sypialni, żeby była jasna podłoga (już kupione panele), szafa-garderobiana wenge (już prawie zamówiona) i łóżko i szafeczki nocne wenge z jasnymi dodatkami. Czy myślicie, że to nie będzie pasowało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 no nie Magi, spokojnie.. nic się nie martw, wcale to źle nie wygląda sama popatrz.. ja żadnych przeciwwskazań nie widzę http://www.e-meble.biz.pl/Largo_DZIENNY.jpg http://www.e-meble.biz.pl/Largo_02_jadalnia2.jpg a nawet mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mikita doszło!! dzięki wielkie . Ale powiedz, co Ty teraz zrobisz? Kupisz to samo?? Bo ja nie wiem, czy znów nie zdarzy sie podobna sytuacja . To taki materiał, że się snuje i pewnie dlatego tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 25.10.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kupię to samo, ale zaniosę gdzie indziej do obszycia. To była wina robocizny, a nie wykładziny. Było zrobione źle i krzywo i się rzucało "od pierwszego spojrzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 25.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A propos rolet rzymskich: sprawdz oferte Dekorii, rolety rzymskie sa tam troche tansze. http://sklep.dekoria.pl/groups/view/18 Niestety nie wiem jaka jest ich jakosc, ale niedawno na wnetrzach byl watek poswiecony roletom z tego sklepu. Druga opcja jest zakup systemu i samodzielne jej uszycie. My wlasnie tak zrobilismy, material nie byl nowy, przeszylismy juz istniejace firany woalowe. Tak to wyglada u nas: http://images21.fotosik.pl/71/98ab221187bbcbd8.jpg Przepraszam za krzywe zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no nie Magi, spokojnie.. nic się nie martw, wcale to źle nie wygląda sama popatrz.. ja żadnych przeciwwskazań nie widzę http://www.e-meble.biz.pl/Largo_DZIENNY.jpg http://www.e-meble.biz.pl/Largo_02_jadalnia2.jpg a nawet mi się podoba No właśnie mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hejka dziewczyny!!!! melduję się z kawką jest TU kto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.10.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Apia-bomba roleta!!!! co za zdolniache mamy na forum Wam też dziś tak wolno net chodzi??? lece pranko powiesić............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hejka dziewczyny!!!! melduję się z kawką jest TU kto???? Ja jestem od rana Już herbatkę zdązyłam wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 25.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ja też się melduje ale Ani chyba brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ja cie... chyba normalnie śpię za długo ostatnio... ale cóż.. Dawidek zjadł wczoraj pierwszy raz grochówkę no i w nocy był cyrk brzuszek dał znać niestety to nad ranem, jak się w końcu położyłam, tak wstałam dopiero po 8.00. I trzeba posprzątać i śniadanko zrobić itd. Ale powiem wam, że wpadam w nałóg, ledwo oko otworzę, a już mi się chce do kompa, żeby obadać, co tu słychać Apia jak zrobiłaś tą roletę? Świetnie wygląda i napewno wychodzi dużo taniej. Widziałam gdzieś wątek o tym, co zawiesić w oknie, no i na końcu (chyba na 6 stronie) była mini instrukcja, jak to zrobić, ale się nie doczytałam za bardzo i nie doinformowałam do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 No wiecie, ja też z kawką już siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.10.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 to co???? jak kota niema to myszt grasują??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 łoj!!!!rany to właścicielka jednak jest witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Kobietki, bo ja już nie wiem, czy źle widzę, czy co... Wczoraj pytając się o te rolety dzwoniłam do sklepu, gdzie zamawiałam parapety. Mają bardzo duży wybór wzorów, dlatego mnie zainteresowała ich oferta. Przypomnę, że pani obliczyła mi koszt rolety o wymiarach 150 na 100 cm -350 zł... W dekorii roleta 100 na 170 kosztuje 149,90 zł!!! I dzwoniłam przed chwilką do LM zapytać czy mają takie coś no i mają.. 120 na 180 - 109,90 zł!! Czy coś mi źle wyszło z obliczeń, czy dobrze widzę, że u nas na jednej sztuce wychodzi drożej o ponad 200 zł???!! cały czas mówię tu o roletach rzymskich, nie zwykłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts