Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Wreszcie jesteś, już się zaczynałam niepokoić.

Wszystko ok?

dziękuję Toluś, wszystko ok.

Pobolewa coraz bardziej, ale czekam na panią m. 8) i zaczynam brać tablety.

I faktycznie..

zauważyłam, że ból się nasila przy zwiększonym wysiłku fizycznym :-?

a dziś zrobiłam nową rabatkę, bo juz nie mam gdzie róż podziać...

:roll: 8)

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu :lol:

Skoro już zauważyłaś, że odpoczynek ma jednak coś do tego, to może zaczniesz to wreszcie respektować?! :x

Jak nie dla naszej forumowej ferajny, to chociaż dla swoich wspaniałych dzieci :x

Bo będą wciry :evil: :evil: :evil:

wiecie co, normalnie nie wiem...

byłam u Wiolci, u Maylandzi, u Toli (ach ten ogród) i jeszcze w wielu innych wątkach..

i normalnie nie mogę sie skupić, jakos czytam wszystko bardzo powierzchownie i gadać mi się nie chce :roll:

chyba zmęczona jestem :-?

idę poprasować, wykąpać sie i odpocząć...

mała dziś w nocy była niespokojna, to chyba przeciążyło sprawę..

padam na pyszczek, ufff :roll:

Dzień dobry

Mam nadzieję, ze spisz albo coś innego mało wyczerpującego robisz. Nieludzko byłoby zrywać się o tej porze, szczególnie że masz sie nie przemęczać. Wystarczy że dzieci dają ostro popalić.

Aniu, wysyłasz Dawidka do przedszkola? Miałabyś trochę łatwiej.

U nas przedszkola zapchane strasznie, ale nam się udało jakoś.

gdyby nie to, oszalałabym w domu non stop z dzieckiem. Nie to że wyrodna jestem, ale Julka jest teraz ciągle pytająca i jęcząca: mamo to, siamto, tamto...

u nas też w ub.roku mnóstwo dzieci nie przyjęto z braku miejsc, ale w tym roku jest luxniej, bo w szkołach uruchomiono zerówki i dzięki temu zwolniły się miejsca w przedszkolach :wink: Słuszna decyzja z przedszkolem, Wiolu - ja jestem jak najbardziej za uspołecznianiem dziecka w przedszkolu - dzieciaki lepiej sobie radzą w późniejszym życiu szkolnym :wink:

Witanko :lol:

Moje obie bratanice chodziły do przedszkola, a wcześniej do żłobka (zresztą jak ja i mój brat). I powiem, że przedszkole, jak przedszkole, ale żłobek trafiły super. Z regularnymi zajęciami (zabawą) z logopedą, ortopedą itd. Bardzo dużo im to dało - mam porównanie z kuzynami w tym samym wieku i różnica w rozwoju, zwłaszcza mowy, ogromna :roll:

Wiecie co, ja to sama do przedszkola nie chodziłam ale myśle, że gdybym wtedy poszła to w późniejszych latach nie miałabym problemów z nieśmiałością aż takich... Dopiero w liceum alkohol mnie ośmielał :oops:

Julka ma super panie, ostatnio poskarżyły, że Julka nic ale to nic, ani kesa przez cały dzień nie je. A potem ja usłyszałam na podwórzu, że sie odchudza :o przekazałam w przedszkolu, ze jakieś durne pomysły ma i teraz pani ją karmi. Trochę wstyd ale dziecko głodne nie chodzi..

Logopedę i inne też ma za symboliczną opłatą. Wogle tanio to wychodzi :lol: