ocia79 26.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wstawiaj,wstawiaj ta wode ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aka, możesz mi powiedzieć co Ty robiłaś do 1.00 w nocy?? bo mi się tylko jedno z tym kojarzy ale ci.... chyba, że to bezsenność... niestety bezsenność ostatnio chodzę nie wcześniej spac niż o 3.30 sama jestem przerażona w wstaję najpózniej o 8 i nie to o czym myślisz K-smacznie spał herbatka wypita to prosze zatem kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiolasz- co za holl i kuchnia.boooooooskie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 się robi http://blog.joins.com/usr/s/i/simsb/g1/Capuccino-(1).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aka, ale wiesz... Ja bym K obudziła.. to ponoć pomaga na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja na bezsenność mam męża. ALe nie to co myślicie, idę po prostu do niego do łóżka, zeby sie wtulic bo ktos musi spać przy mooich plecach a Julka niestety kręci się zbyt mocno. Ja chcę taki okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aniu pomysł był ,ale nie miałam sumienia K wybudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ocia, przyjęcie sie udało? Gości chyba było sporo, sądząc po stole.. Nawet zastawę dopracowałaś, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiolasz-ja kiedyś bez K nie usnęłam, trwało to dobre 15 lat małzenstwa a teraz jakos na mnie to nie działa co to oznacza????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiolasz-ja kiedyś bez K nie usnęłam, trwało to dobre 15 lat małzenstwa a teraz jakos na mnie to nie działa co to oznacza????????? pora zmienić męża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiolasz-ja kiedyś bez K nie usnęłam, trwało to dobre 15 lat małzenstwa a teraz jakos na mnie to nie działa co to oznacza????????? pora zmienić męża?? hehe tez o tym pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no kobitki dzisiaj z Wami nie posiedzę.......... kawkę dopijam i lecę się szykowac ,bo jadę dzis na inspekcje budowlana ,coby zobaczyć co mój K zdziałał do tej pory na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Rany boskie. Dario jaki długi ten Twój wątek. Ale nie powiem zafascynował mnie. Tyle kumpelek na forum! A wyposażenie z klasą! Oj, witam serdecznie Tyle kumpelek powiadasz... Jak się całe dnie lata po chałpach (niektóre sobie szczególnie upodobałam ), to wiesz, jak to jest Aż mnie boli, że tam gdzie idę mieszkać nie ma netu. I właśnie muszę coś zacząć robić w tym kierunku . Tylko nie wiem od czego zacząć ps. ale latam tylko tam, gdzie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no kobitki dzisiaj z Wami nie posiedzę.......... kawkę dopijam i lecę się szykowac ,bo jadę dzis na inspekcje budowlana ,coby zobaczyć co mój K zdziałał do tej pory na budowie Aka to nie zapomnij o aparacie!! Wieczorem za to ja wpadnę do Ciebie na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aniu-polecam bezprzewodowy mam przy nieczynnym w tej chwili laptopie i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Aniu-hehe Ty to jak mój wirtualny kierownik budowy miłego dzionka życzę................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 ps. ale latam tylko tam, gdzie lubię czuję sie normalnie zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No witam...nowy dzień lepszy dzień - narazie jest ok... Zobaczymy jak się potem skończy ale póki co jest dobrze... Hej a co wy z tą kawka tak wcześnie...zaglądam codziennie i codziennnie jest wcześniej niz poprzedniego dnia - chyba wszyscy tu na bezsenność cierpią... Ja się tradycyjnie dołańczam z pyszną herbatą miętową - ale widze że dziś nie sama jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Gosiaczek, a Tobie mięta nie szkodzi? Moze siemię lniane spróbuj pić? Mi czasem pomagały krakersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Nie podobno mięta ma pomagać...i co prawda piję bez smaku bo tak średnio za nią przepadam - ale czego sie nie robi dla lepszego samopoczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts