DarioAS 08.07.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dobra, jedziemy ze zdjęciami, bo Nadia wstała.. [usunięto - wiadomo...] nie robiłam zdjeć z każdej strony, bo i tak sąsiedzi to juz mnie za głupka mają, bo codziennie latam z aparatem po ogródku na balkonie juz jest na czym usiąść dzięki Magpie, bo ona mnie na ten zestawik nakierowała i piaskownica, ale jeszcze nie jest wszystko jak trzeba, musimy dojść do ładu ze wszystkim zdjęcia są byle jakie, ale to wszystko to i tak stan przejściowy, jak będziemy mieć wszystko jak trzeba to wtedy zrobię sesję Anuś, jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie robiłam zdjeć z każdej strony, bo i tak sąsiedzi to juz mnie za głupka mają, bo codziennie latam z aparatem po ogródku Co do zestawu balkonowego to uwazaj na dzieci zeby same nie zostawaly na blakonie. Teraz z oknami nawet bez tynku domek wyglada juz ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no nie mów A po co i czemu na kawę nie dojechałaś A po okna Pojechaliśmy na wariata i wyszliśmy z tej firmy po 22-ej A po drodze, jako że ciemno było to nie mogliśmy drogi na Kraków znaleźć. Na kawę było już zdecydowanie za późno. Ale może następnym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No fajnie, fajnie... I lepiej, zebys przyjechala do Wrocka, ladne miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Małgosiu, będę wiedzieć przez weekend, nie ma kto z dziećmi nam zostać póki co Dorfi, już doczytałam , następnynm razem jek będziesz w okolicy to zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To niedobrze... Chociaz na chwile zebys wpadla. Do Wrocka daleko nie jest i dobra droga... Pociagi tez jezdza jak by co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To niedobrze... Chociaz na chwile zebys wpadla. Do Wrocka daleko nie jest i dobra droga... Pociagi tez jezdza jak by co... mam to na uwadze ale musi mi ktoś z dziećmi zostać, bo jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ...i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ania ale ty masz piękne te róże. No i domek z nowymi oknami wyglada bardzo ładnie. Jak rzucicie jeszcze jakiś fajny kolorek na elewację to bedzie super. My też musimy o tym niedługo pomysleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To niedobrze... Chociaz na chwile zebys wpadla. Do Wrocka daleko nie jest i dobra droga... Pociagi tez jezdza jak by co... mam to na uwadze ale musi mi ktoś z dziećmi zostać, bo jak inaczej Bede Ci wiercic dziure w brzuchu... A na lody z Dawidkiem tez przyjedz, niezle maja w Bunkrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To niedobrze... Chociaz na chwile zebys wpadla. Do Wrocka daleko nie jest i dobra droga... Pociagi tez jezdza jak by co... mam to na uwadze ale musi mi ktoś z dziećmi zostać, bo jak inaczej Bede Ci wiercic dziure w brzuchu... A na lody z Dawidkiem tez przyjedz, niezle maja w Bunkrze. taaaa a potem bedą Ci Aniu wyrzucać, że dzieci do knajpy przyprowadzasz a przecież z dziećmi to tylko do fast foodu mozna bo inni w knajpie mogą dzieci nie lubić Sorki ze tak z sarkazmem ale wiesz...jak sie forum naczyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 To niedobrze... Chociaz na chwile zebys wpadla. Do Wrocka daleko nie jest i dobra droga... Pociagi tez jezdza jak by co... mam to na uwadze ale musi mi ktoś z dziećmi zostać, bo jak inaczej Bede Ci wiercic dziure w brzuchu... A na lody z Dawidkiem tez przyjedz, niezle maja w Bunkrze. taaaa a potem bedą Ci Aniu wyrzucać, że dzieci do knajpy przyprowadzasz a przecież z dziećmi to tylko do fast foodu mozna bo inni w knajpie mogą dzieci nie lubić Sorki ze tak z sarkazmem ale wiesz...jak sie forum naczyta... Akurat to jest knajpa przyjazna dzieciom i psom, maja piaskownice a kelnerki chetnie bawia sie z dzieciakami. Nawet w Wyborczej byla taka akcja i Bunkier wygral konkurs na najbardziej przyjazna knajpe. Babki z dzieciami, nawet karmiace piersia to tam normalny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to macie farta. Oby jeszcze inne panie tam bywające wiedziały to co Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to macie farta. Oby jeszcze inne panie tam bywające wiedziały to co Wy Wiesz co, moze rzadko bywasz w Krakowie - te knajpy, do ktorych chodze nie maja problemow z dziecmi. Sa takie, do ktorych nikt o zdrowych zmyslach z dzieckiem nie wejdzie, bo nadymione itd. ale w wiekszosci tych "dziennych" kawiarni nie ma problemu i raczej nie widzialam jakichs scen, zeby ludzie mieli cos przeciwko, bo niby dlaczego? Z drugiej strony - bylismy raz z Duchem w Paprykach i bylismy swiadkami takiej akcji, ze nam oczy wylazly na wierzch - facet z dzieckiem, takim nie mowiacym jeszcze - moze z 1,5 roku - 2 lata... Goraco tak, ze malo sie nie rozebralam do naga, piec do pizzy napierdziela, a to dziecko w kurtce i zaczyna ryczec. No jasne, ze ryczy, bo mu goraco. A ten gosc wzial tego dzieciaka i jeb nim o wozek - taki siedzacy. Wsadzil go i wyszedl. A dzieciak przestraszony dalej w nieboglosy sie drze. Normalnie jeszcze z 15 minut go slyszelismy. No i potem nie miej tu pretensji - nie do dziecka, ale do idiotow rodzicow oczywiscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wiesz co? Ja się w tym temacie nie wypowiem, bo staram się nie denerwować, żeby dziecko było spokojne potem. Więc tylko komedie ogladam i o pierdołach gadam. Dlatego też w tamtym wątku o garsonkach też sie nie wypowiem. ALe zdenerwowałam się jak go przeczytałam i teraz odtajam. DLatego taki tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 O jakich garsonkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Na psychologu jest taki wątek http://forum.muratordom.pl/nudza-mnie-baby-w-moim-wieku,t163616.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam:) wpadłam sie przywitac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Na psychologu jest taki wątek http://forum.muratordom.pl/nudza-mnie-baby-w-moim-wieku,t163616.htm Gdzie Ty chodzisz kobieto... Krakow to miasto knajp i calkiem serio to mysle, ze poza klubami, gdzie wejscie z dzieckiem byloby glupie, bo naprawde nie maja tam czego szukac, wszystkie kawiarnie, szczegolnie teraz - kiedy sa ogrodki nadaja sie jak najbardziej, zeby tam chodzic z dziecmi. Sa takie miejsca, ktore sa bardziej pomyslane pod tym katem - wlasnie jak Bunkier i tam nawet jak dzieci wyja czy biegaja to nikomu to nie przeszkadza. Ale to trzeba chodzic do wlasciwych knajp, z dobra atmosfera i takich, gdzie dzieci maja co robic, a nie do centrow handlowych, gdzie faktycznie - duszno i smierdzi. Mnie raza tylko matki karmiace piersia duze dzieci - takie 3-4 letnie, a widzialam co najmniej 2 takie - raz na imprezie (!) u kumpla, raz w pociagu. I to mnie razi, bo mi sie sama idea karmienia piersia tak dlugo nie podoba... Nie denerwuj sie Wiola - nie ma czym. Za dlugo jestes na FM, zeby sie takimi bzdurami przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie chodzi mi o dzieci, ogólnie o cały wątek i te wypowiedzi. Za dlugo jestes na FM, zeby sie takimi bzdurami przejmowac. No własnie tez mi się tak wydawało 1....2....3....idę mleczka gorącego popić drinka se machne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts