Amtla 09.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aniu, nie dziwię się, że zakochałaś się w różach Od razu widać, że z wzajemnością... I jak inaczej od razu wyglada do po zmianie wszystkich okien. Widać, że balkon spełnia swoją funkcję. Czyli warto było poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 przyszłam pieknościami rózanymi pocieszyć oko i powiedziec, że domek z nowymi oknami prezentuje się o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 15.07.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam, witam - przyszłam podglądnąć co tu słychać, ale nie dałam rady przejść przez wszytskie strony - tyle naprodukowałyście - może z czasem mi sie uda Ale za to zapachy ... coś fantastycznego - oj chcisłoby się mieć takie cuda pod nosem - w ogródku oczywiście. Aniu super z Ciebie ogrodniczka Pozdrowienia, A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 16.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ania kiedy sie do mnie wybierzecie z monia? Przynosze ci śniadanie bo piszesz ze czasami nie masz czasu zjesc i idę do moni zadac to samo pytanie. http://comps.fotosearch.com/comp/CSP/CSP167/breakfast-plate_~k1671585.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Och wiedziałam kiedy do Ciebie wpaść Uwielbiam takie jedzonko szczególnie gdy głodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 i ja sie czestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Och wiedziałam kiedy do Ciebie wpaść Uwielbiam takie jedzonko szczególnie gdy głodna jestem A kiedy nie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 noooo jak śpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aha A nie budzisz się z głodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Na razie nie. Budze sie albo na siku albo z wrzaskiem bo mnie skurcze łydek łapią. Tak boli, ze poród chyba jest mniej bolacy I proszki przeciw skurczom nie pomagają za bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 cześć dziewczynki przpadłość ciążowa.. Wioluś, wiem jak boli, ja to czasem aż miałam łzy w oczach jak mi skurcz nogę chwycił i nie chciał puścić mnie też nic nie pomagało Coffee, dzięki, bardzo apetycznie wygląda Agnieszko, bardzo dziękuję za miły komplement TomKa, nie zapomniałaś o sałacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 aniu róże śliczne ale najbardziej powaliła mnie ta biała co to za ślicznotka....normalnie zakochałam się Małgosiu, ta biała to akurat nn, nie moge do niej żadnej nazwy dopasować kupiłam jako rabatówkę i nie spodziewałam sie takiego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aniu, nie dziwię się, że zakochałaś się w różach Od razu widać, że z wzajemnością... I jak inaczej od razu wyglada do po zmianie wszystkich okien. Widać, że balkon spełnia swoją funkcję. Czyli warto było poczekać no , powoli dom nabiera wyglądu, bardzo chciałam jeszcze w tym roku skończyć elewację, ale mam taki konflikt z dołem , że będą z tego nici nikomu nie życzę takiej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 czekam na Monie, ma wpaść na kawę, powoli się pakuję i normalnie tak mi fajnie ostatnio.. Olga, szykuj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej Ania, jeszcze gdybys zahaczyla kiedys o KRK to juz w ogole byloby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.07.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Brydzień-wieczór .Aniu Myślę,że na kawkę jeszcze nie za późno-słoneczko,tarasik http://www.uwielbiam.pl/recipies_pic/173_org.jpg A dzieciaczkom na kolacyjkę -drożdzóweczki http://qchnia.files.wordpress.com/2008/10/drozdzowki-z-nutella.jpg http://4.bp.blogspot.com/_g1OwMArctus/SXSNYC1hc4I/AAAAAAAAAvw/WgPYuTPn2kY/s1600/P1070776.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Na razie nie. Budze sie albo na siku albo z wrzaskiem bo mnie skurcze łydek łapią. Tak boli, ze poród chyba jest mniej bolacy I proszki przeciw skurczom nie pomagają za bardzo.. Na skurcze łydek najlepsze jest szybkie i dosyć mocne rozmasowanie mięśnia - męskie ręce się przydają Ja jak nad ranem zaczynałam jęczeć, to mąż tylko pytał: która łydka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Na razie nie. Budze sie albo na siku albo z wrzaskiem bo mnie skurcze łydek łapią. Tak boli, ze poród chyba jest mniej bolacy I proszki przeciw skurczom nie pomagają za bardzo.. Jakie proszki? A może by tak Magnokalu podjeść? Ewentualnie lekarza zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ania, nie zaczepiajcie o KRK, bo jak Was Małgoś weźmie w obroty, to w życiu do mnie nie dojedziecie A skurcze miewam i bez ciąży - wiem, co to za ku...stwo I nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ania, nie zaczepiajcie o KRK, bo jak Was Małgoś weźmie w obroty, to w życiu do mnie nie dojedziecie Te... uwazaj sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts