OK 16.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ania, nie zaczepiajcie o KRK, bo jak Was Małgoś weźmie w obroty, to w życiu do mnie nie dojedziecie Te... uwazaj sobie. Ja tylko dbam o swoje interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Na razie nie. Budze sie albo na siku albo z wrzaskiem bo mnie skurcze łydek łapią. Tak boli, ze poród chyba jest mniej bolacy I proszki przeciw skurczom nie pomagają za bardzo.. Na skurcze łydek najlepsze jest szybkie i dosyć mocne rozmasowanie mięśnia - męskie ręce się przydają Ja jak nad ranem zaczynałam jęczeć, to mąż tylko pytał: która łydka? U mnie nic nie pomaga, jak jeden rozmasuje to w sekundę mam kolejny. Dzis nad rańcem miałam 3 po kolei Skurcze są wynikiem braku wit. B6, takie też dostałam i mam nospe forte. Sama przecież nie kombinowałabym z lekami A wogle dzień dobry, Jak Ci dobrze Aniu, ze w końcu gdzieś się ruszacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a cześć ,melduję, że sie pakuję i chyba mi czasu braknie wyjeżdżamy o 4.00 w nocy Olga, spoko, o KRK zamierzam zachaczyć początkiem sierpnia Wiolaszko, ja nie chcę nic mówić.. ale ja miałam Asmag na te skurcze i wiesz co.. normalnie jak go brałam to skurcze mi sie nasilały a jak przestałam brać to miałam rzadziej i krótsze idę prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Aniu, czyli z samego rana będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ania, na skurcze mam tylko nospę forte i witamine B6. Ja Wam życzę szerokiej drogi/torów i spokojnej podrózy I miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 szerokiej drogi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Na razie nie. Budze sie albo na siku albo z wrzaskiem bo mnie skurcze łydek łapią. Tak boli, ze poród chyba jest mniej bolacy I proszki przeciw skurczom nie pomagają za bardzo.. Na skurcze łydek najlepsze jest szybkie i dosyć mocne rozmasowanie mięśnia - męskie ręce się przydają Ja jak nad ranem zaczynałam jęczeć, to mąż tylko pytał: która łydka? U mnie nic nie pomaga, jak jeden rozmasuje to w sekundę mam kolejny. Dzis nad rańcem miałam 3 po kolei Skurcze są wynikiem braku wit. B6, takie też dostałam i mam nospe forte. Sama przecież nie kombinowałabym z lekami No to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 18.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 a cześć ,melduję, że sie pakuję i chyba mi czasu braknie wyjeżdżamy o 4.00 w nocy Udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Miłego i spokojnego wypcvzynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Aniu, wypoczywaj ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hehehe Z tym wypoczęciem to chyba nie do końca wyszło Ale mam nadzieję, że towarzystwo zadowolone - w każdym razie mi było baaaardzo miło i zaproszenie jest otwarte Dzięki Aniu za odwiedziny Rodzinę masz wspaniałą - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hej hejdojechali w taką pogodę cali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dojechali koło 2giej dopiero, Ania zameldowała smsem Po drodze złapała ich burza i ponoć "odprowadziła" do samego domu Ale dotarli cało i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 no to teraz cierpliwie czekamy na relacje wypoczynkowe Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 To może prędko nie nastąpić Zanim się ogarnie z tym całym towarzystwem, praniem, rozpakowywaniem itd... pewnie chwila minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.07.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 cześć dziewczynki wszystko rozpakowane, posprzątane, Nadula spi, młody juz szaleje na ogrodzie. Pranko sie pierze, zaraz wstawiam obiadek.. i wracam do normalności słów zachwytu mi brakuje, jestem prze.. szczęśliwa z tej wycieczki, Dawidek wyszałał się baaardzo konkretnie, Nadia zaczęła stawiać pierwsze kroczki u Olgi a ja za to zwiedziłam sklepy ogrodnicze i z żadnego nie wyszłam z pustymi rękami Róże ponoć mąż z OK upychał nogą.. Ja nie widziałam, bo ktoś musiał być z dziećmi w tym czasie Ale ledwo co je wyciągłam Olga spisała się jako ciocia, rano młody wstał i pierwsze co, to sie tak patrzy na mnie.. A gdzie ciocia?? i ledwo oczy otworzył to juz sie wybierał do autka i do cioci Olga, bardzo, bardzo Ci dziekuję za miłe przyjęcie i ugoszczenie, jestem Ci ogromnie wdzieczna za wszystko relacja później, zdjęcia zgrywam Wasze zyczenia udanego wypoczynku przyniosły oczekiwany skutek, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 SUPER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.07.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No w koncu wiem gdzie byliscie . Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.07.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 melduję, że fotki zgrywam, ale coś ciężko mi idzie to chyba godzina nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 http://images.prezentuj.to/wielki-bukiet-kwiatow_duze-zdjecie_896.jpg Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts