wiolasz 05.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 taaa, a znasz kogoś takiego? Z tą agencją wypożyczającą mężów to nie taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No, ja nie znam... sama bym pożyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.08.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 cześć dziewczynki Olga dobrze radzi, trza jechać do Warszawy w tym czasie rozwiązał sie mój konflikt z dołem, kończymy tynkować dom, dzis montujemy parapety, huśtawkę dostaliśmy od teściów (dzieci się znaczy, Dawidek na urodzinki i Nadia na imieninki ). Same plusy tego wyjazdu szkoda, że ja tez nie znam takiej agencji, bo czasem by i mnie się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.08.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 hello... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.08.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam w niedzielne przedpołudnie Aniu spóźnione, ale szczere najlepsze życzenia dla Was Bardzo miło było Was poznać Zapraszam częściej Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 15.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Aniu - synuś twoj miał torcik pierwsza klasa a z ciebie to bardzo fotogeniczna bestia jest na wszystkich zdjęciach pięknie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ania, a moze bys sie pojawila co? Tesknimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 spoznione ale szczere zyczonka i buziaki.laweczka super.a dzieci z mama boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 A na jak dlugo przyjedziecie Ania? Mam potem przerwe tak poznym popoludniem - wieczorem, to moze wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Małgosiu, już wiesz u Ciebie napisałam Cześć wszystkim, melduję, że żyję, tylko normalnie doba coraz krótsza Okna do piwnicy w końcu zamówione, będą na 11 września, parapety na dole zamontowane, idzie powoli do przodu Gościu od elewacji coś nas olewa.... chyba od poniedziałku zacznę sie rozglądać za kimś innym mam dwa dylematy, w skrócie.. kolor elewacji- jasny krem czy oliwkę (pistację)? może ktoś wie, czemu teraz wszędzie jest kremowo... i drugi.. roczek się zbliża, szukam pomysłu na torta, żeby taki nie do zapomnienia był myślcie o ile jescze ktoś zaglądnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.08.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) A dziś byliśmy w Zatorze, fajnie było Edytowane 14 Września 2011 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 16.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 wiedziałam, że jak tu przydrepcę, to znajdę coś więcej Aniu Twój Dawidek skończył 3 latka kurczaki, czas leci błyskawicznie - wszystkiego najlepszego od forumowej ciotki. Powiem Ci, że jak spojrzałam na zdjęcia, to pomyhślałam, że on chyba ma z pięć lat Duży chłopczyk z niego, a Nadusia urzeka jak zwykle swoją słodką buzią . Udały Wam się dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Anusia, wyczułam z daleka zapach Twoich róż Dzieciaczki rosną jak na drożdżach, piękna pareczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.08.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzieciaczki sa sliczne!!! A przepis na pyszny tort wstawilam tutajhttp://forum.muratordom.pl/post3567579.htm#3567579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witanko U nas już po roczku Imprezki się przeciągneły na 4 dni Ja zrobiłam tort z bitą śmietaną, malinami i borówkami amerykańskimi Smakowity Dominisia biega jak szalona najlepiej lubi się kręcić w kółko, a potem się przewraca Nie chce ostatnio nic jeść chyba ją ząbki męczą, bo i z brzuszkiem ma kłopoty Buziaki zostawiamy dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Ania. To co? Przyjechalabys na "betonowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Ania. To co? Przyjechalabys na "betonowe"? no, ba.. Cześć Magi, już po roczku, co? Tort ze śmietaną jest dobry, bo nie słodki, akurat na sezon letni Dominiczka napewno juz sobie super radzi, jeszcze jak sie widziałyśmy to juz nieźle jej szło Magpie, dzięki za linka, dodałam do ulubionych Ale mnie nie chodzi o mase, tylko o wygląd zewnętrzny, musi zrobić wrażenie na gościach, potrzebuje czegoś innego niż u wszystkich Toluniu, dzięki Cześć Ivo, jak się czujesz? Gosia miło Cię widzieć i tutaj Cieszę sie, że jeszcze zaglądasz na FM a chwaliłam sie juz, że Nadusia chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts