Bea7777 18.08.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No fakt, ten z lala musi być maleńki. Chyba lepiej ze zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no więc... czy taki kolor będzie nam pasił? http://www.audyty-energetyczne.com/zdjecia/zdj1420.jpg http://s20.photobucket.com/albums/b212/magdzina/dom/163.jpg a może tak delikatniej? http://www.jaskolka-jasien.mojabudowa.pl/pliki/jaskolka-jasien/image/Obraz%20124.jpg mamy brązowy dach i dodatki, nie wiem co zrobić z kolumnami http://i28.tinypic.com/2qaohu0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ja bym zdecydowanie poszla w delikatne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to stare zdjęcie, jutro podmienie na nowsze jak zrobię Małgosiu, tylko musisz brać pod uwagę, że ja mam cztery łapki, które wszędzie i wszystko dotykają i piłka i piach i ziemia czasem ląduje na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No to trudno, wiadomo, ze elewacja nie bedzie nietknieta latami... Z dziecmi czy bez, wszystko sie brudzi. A jak masz ciemne to juz zawsze jest ciemne. Taka troche wpadajaca w szarosc moim zdaniem najlepiej maskuje piach i kurz. Ale ja nie jestem obiektywna, bo wszystko lubie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 się popraw.. nie jasne tylko białe nam też pasi białe, właśnie takie czyste ale mamy zbyt blisko drogę, gdzie ciągle jeżdżą i kurzą tiry , kolumny są przemalowane białym podkładem od maja i nie są już białe niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Aniu, też dorzucę, że te delikatniejsze klimaty Ciemne też się brudzi, nawet bardziej Kolumny... ja bym pogrubiła w miarę możliwości... a jak nie ma możliwości, to Ci porosną różami i będzie super Póki co możesz je zrobić w kolorze dachu, lub elewacji - jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 się popraw.. nie jasne tylko białe nam też pasi białe, właśnie takie czyste ale mamy zbyt blisko drogę, gdzie ciągle jeżdżą i kurzą tiry , kolumny są przemalowane białym podkładem od maja i nie są już białe niestety Ania, moze biale to przesada w tym wypadku, ale taka szara ta elewacja moze bedzie akurat. I tez tak mysle jak Olga z tymi rozami - zielskiem bym przykryla jak najwiecej sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 się popraw.. nie jasne tylko białe nam też pasi białe, właśnie takie czyste ale mamy zbyt blisko drogę, gdzie ciągle jeżdżą i kurzą tiry , kolumny są przemalowane białym podkładem od maja i nie są już białe niestety Ania, moze biale to przesada w tym wypadku, ale taka szara ta elewacja moze bedzie akurat. I tez tak mysle jak Olga z tymi rozami - zielskiem bym przykryla jak najwiecej sie da. No Kochana, ja tam była kulturalniejsza (powiedzmy, że jest takie słowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 się popraw.. nie jasne tylko białe nam też pasi białe, właśnie takie czyste ale mamy zbyt blisko drogę, gdzie ciągle jeżdżą i kurzą tiry , kolumny są przemalowane białym podkładem od maja i nie są już białe niestety Ania, moze biale to przesada w tym wypadku, ale taka szara ta elewacja moze bedzie akurat. I tez tak mysle jak Olga z tymi rozami - zielskiem bym przykryla jak najwiecej sie da. No Kochana, ja tam była kulturalniejsza (powiedzmy, że jest takie słowo ) No dobra, dobra, Ania bedzie wiedziec osochozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 się popraw.. nie jasne tylko białe nam też pasi białe, właśnie takie czyste ale mamy zbyt blisko drogę, gdzie ciągle jeżdżą i kurzą tiry , kolumny są przemalowane białym podkładem od maja i nie są już białe niestety Ania, moze biale to przesada w tym wypadku, ale taka szara ta elewacja moze bedzie akurat. I tez tak mysle jak Olga z tymi rozami - zielskiem bym przykryla jak najwiecej sie da. No Kochana, ja tam była kulturalniejsza (powiedzmy, że jest takie słowo ) No dobra, dobra, Ania bedzie wiedziec osochozi. Tiaaa, ale jeszcze trochę jej zaśmiecimy, to po złości se walnie beżową elewację, żeby się nas pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witaj!!! ale Ty masz piękny ogród rewelacja, bardzo, bardzo mi sie podoba!! musze sobie zrobic kawke i na spokojnie przebrnąć przez ponad 200 stron Twojego dziennika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ja bym dała elewację w kolorze kremowym, filary w kolorze elewacji, żeby je troszkę zgubić, bo są nieco długaśne i chude. Albo może faktycznie, jak mówi Olga, pogrubić je nieco i wtedy na biało? Da się na pewno, bo sama nad tym aktualnie pracuję, a koszt niewielki Zielona elewacja też ładna, nawet widzę taką codziennie na żywo obok nas (identyczna jak na 2 zdj.), ale mimo wszystko jaśniutka ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dla mnie el. 1 i 3ale przy tirach na drodze dałabym 1. A torcik, myślę ze na barbi to jeszcze za wczesnie. MOja dopiero teraz odkrywa lalki, to może choć na 2 urodziny albo na 3? A na 30 osób to jakiś prostokątny duży zamówiłabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dla Twojego domku elewacja nr 1 pasuje mi najbardziej. A co do tortu to zamow lub zrob prostokatny biszkopt tak jak wiolasz radzi, bo sporo Was bedzie. Czy Ty wszystkich gosci w domku pomiescisz i sama znowu bedziesz wszystko szykowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.08.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 DarioAS Siemanko, dawno się nie odzywałam, ale podpatruję i zaglądam tu wciąż.Jeśli chodzi o elewację to przy brązowych dachach mi podoba się taka delikatna oliwka, czyli fajnie by wyglądała u Ciebie elewacja nr 1 (lub coś w tym stylu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.08.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aniu, nie chcesz iść w drewno? Zrobić drewnianą elewację i mieć spokój z kolorem? Obłożyć deskami słupy, albo puścić na nie winorośl, bo jakby trochę za delikatnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Cześć Ivo, jak się czujesz? a jakoś żyję upały nawet nie takie straszne, w domu panuje przyjmeny chłodek, jeśli jest za ciepło to zamykam okiennice taras dostępny dopiero wieczorem - gorąc na nim okropny i trzeba bedzie kiedys pomysleć o markizie....na razie jednakwydatki pomknęły w inną stronę miś kuleczka ze mnie już całkiem choć ogólnie przytyłam 9 kg, więc tragedii nie ma....taką mam przynajmniej nadzieję że wszystko po porodzie wróci do normy (wczoraj zakupilam na przecenach krótkie spodenki na przyszłe lato....mam nadzieję że wróce do rozmiaru 38....muszę teraz wrócić skoro mam nowe spodenki ! no to jeszzce 4 tygodnie przede mną pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Elewację jednak dałabym jasną, np. beżową. A kolumny pogrubić tak jak u Moni i na to pnące róże. Na jasnej elewacji będą się ładnie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 21.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ania, a tą stronkę znasz? - http://www.tortownia.pl/ tu są i inspiracje i produkty dekoracyjne do kupienia a co do kolumn to zgadzam się z Monią, że lepiej żeby jasne zostały, a elewacja i oliwkowa i jasna mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts