Sloneczko 12.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dzień dobry,czytam wyrywkowo, więc pytam -która elewacja wygrała? bo nr 2 jest dla mnie zbyt "oczojebna" Pójdę czytać Twój Dziennik "wyrywkowo". Taka będę niegrzeczna, a tso Temat elewacji widać kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 czesc Aniu, widze ze Nadinka juz chodzi ale ten czas zaiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.09.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 czesc Aniu, widze ze Nadinka juz chodzi ale ten czas zaiwania właśnie cześć ANia, mój komp to prezent ślubny dla nas od nas i teraz jest już wiekowy, 6-letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Magpie, dzięki Małgosiu, to ja do jakiejś innej strefy należę, bo u nas się aż tak szybko komputerów nie wymienia, nie wiem jak laptopy ale zwykłe komputery poprostu uaktualniamy i już. Zamiast 4 tys. wyda się 200 zł, to jest spora różnica Wiolaszko, prezentów ślubnych się nie wyrzuca, to pewnie będzie długo dobrze służył... Anja, Nadi całkiem sama zaczęła chodzić po 10 miesiącu, ale już przed dość dobrze chodziła za rączkę, dużo ruszyła z chodzeniem do przodu jak byliśmy u cioci Olgi, w Warszawce Słoneczko, uwielbiam Twoje posty Kasia, Kasia... Ty jak zwykle w przelocie, powyżej napisałam, że koszty nas przerosły Ta oczojebna napewno by odpadła, dobry pomysł był z drewnem, ale to jeszcze droższy wydatek , mąż był za pierwszą elewacją. Dużo mamy teraz na głowie, bo i roczek i opłaty mężowe za auta (nasze i służbowe), myślimy o garażu i jeszcze paru drobniejszych rzeczach. A płacimy już trzy kredyty, więc nie mamy jak odłożyć póki co więcej na tą elewację. Samo życie zostawię trochę ogródka.... no.... od razu widać, co najbardziej kocham w ogrodzie... wszystko przez Monię róże mogłabym pokazywać ciągle, kolekcja się powiększyła jeszcze o kilka, mam ich w tej chwili 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 bardziej ogólnie... to jest część ogrodu od drogi, tył się robi ale w tym roku się nie zrobi , nie zrobi się dopóki nie pozbędziemy się gruzu i reszty i nie skończymy remontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Jak oglądam Twoje zdjęcia róż, to mam wrażenie jakbym jakiś katalog reklamowy przeglądała Cudne są A Nadusia przesłodka teraz jak zaczyna chodzić to pewnie nieźle trzeba się za nią nachodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aniaaaaaaa, wpisz sie na liste koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej -widoki cuudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Aniu Fajnie, że jesteś znowu z nami Nadulka prześliczna, taka dorosła pannica Gratulujemy nowych ząbków Oczekujemy niecierpliwie na zdjęcia z roczku Ogród brak mi słów. Cudoooooooooo Moja Mała biega jak szalona Na szczęście apetyt jej wrócił Myślę, że to niejedzenie, to był szok po rozstaniu z mamą My też męczymy się przez ząbki, ale na razie bez gorączki Buziaki i nie zostawiaj nas więcej na tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ślicznotka ta Twoja solenizantka Anu Już widać,że piekna kobietka z niej wyrośnie I pewnie też ogrodniczka Aniu zakochałam się w Twoich różach,masz ich tyle i każda następna piekniejsza. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Doberek Niestety nie mogę się pozachwycać, bo nie widzę zdjęć Ale jak wróce do domu to zrobię to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 zdjęcia suuuuuuuuuuper dzień doberek buziaki dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 15.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej Aniu, super masz ten ogród... a przede mną dopiero wszystkie plany, prace i wydatki Wiesz że zdecydowałam się jednak przekłóć uszy mojej Dominice? A właściwie to ona mnie namówiła , była dzielna i dziś już mówi że nie płakała. Sama jest szczęśliwa i chwali się wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ale z Nadii fajna dziewuszka Teraz już będzie Ci łatwiej, jeszcze tylko te ząbki, jeszcze tylko...itd. pozdrawiam A w ogródku uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 16.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Aniu - Nadia to istna modelka a ogródek piękny i taki swojski, ze chcialoby sie tam u ciebie posiedzieć i na róże popatrzec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Pozdrowienia zostawiam I buziaki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 alez Ty kobitko cuda zmajstrowałas koło domu!!! róze twe to normalnie do człeka sie usmiechają pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 alez ten czas leci całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a ja dzisiaj odgrzebałam swój stary album na Onecie -i też mnie na wspominki wzięło Pamiętacie? Maj 2008 u Ani: http://foto0.m.onet.pl/_m/c3ca57b6ea73ba9799fbc71250dcfcc4,10,19,0.jpg Scena łóżkowa : http://foto0.m.onet.pl/_m/5c5a97bb9997a848f5f2e002ce099f20,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dobry wieczór zostawiam pozdrowienia i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts