Żelka 02.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Wszystkiego dobrego dla pieknej Nadii!!! A Ty kobieto zlituj sie nad nami. Takie awatarki wklejac!!! No ja nie moge. Schowam wszystkie lustra w domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 A Ty kobieto zlituj sie nad nami. Takie awatarki wklejac!!! No ja nie moge. Schowam wszystkie lustra w domu!!!! Ja też, ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Spóźnione, ale serdeczne najlepsze życzenia dla Nadii z okazji roczku Solenizantka śliczna (mama z resztą też ) i widać ze z prezentów zadowolona. http://img246.imageshack.us/img246/2632/puchatekbr9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Aniu -ja jak zwykle spóźniona .. ale Przesyłam dla Nadusi zyczenia: Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej! http://www.kupciacho.pl/images/fullfoto/torty/okolicznosciowe/chrzest/pietrowyzkokarda.jpg http://www.glitery.pl/galeria/img/pluszowe-misie/glitery-pl_pluszowe-misie2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 03.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 i ja chcę złożyć życzonka dla Nadusi:))) i przy okazji pozdrawiam wszystkich:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.10.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dziękuje za zyczonka jeszcze raz, melduje, że właśnie wlazłam do domku Nelluś, ten nasz Skarbek forumowy prawie pod same drzwi mnie odwiozła (tzn. jej mąż prowadził...cierpliwy człowiek ) a Małgosia ma suuuper mieszkanko, i takie wielkie, że szok a teraz idę się przebrać do spanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Czesc Aniu, mam nadzieję, ze to spotkanko kiedyś bedziemy mogły powtórzyć. Pamietaj: bierz ferajnę i w drogę na Rzeszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Cze Ania, super, ze przyjechalas. Dzieki serdeczne i mam nadzieje na szybka powtorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no ja to już suuuuper spóźnione życzonka dla Nadusi zostawiam dzień doberek i buziaki dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ja też bym chciała odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dżempel, nie podpadaj - ile razy Cię chciałyśmy na imprezę ściągnąć, to ani widu, ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 postaram się zrehabilitować i zapraszam w przeprosinach do się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Będę. Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no to czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma a w totka grałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma a w totka grałaś? A slyszalas o tanim bilecie do krk? Jak kupisz wystarczajaco wczesnie to kosztuje 19 zl w jedna strone. Ekspres, 2 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma a w totka grałaś? A slyszalas o tanim bilecie do krk? Jak kupisz wystarczajaco wczesnie to kosztuje 19 zl w jedna strone. Ekspres, 2 klasa. Melduję, że w totka grałam, a za 4 dychy to ja żyję 4 dni Małgoś, ostatnio nie polizłam na imprezkę, bo na autobusowy nie miałam W jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma a w totka grałaś? A slyszalas o tanim bilecie do krk? Jak kupisz wystarczajaco wczesnie to kosztuje 19 zl w jedna strone. Ekspres, 2 klasa. Melduję, że w totka grałam, a za 4 dychy to ja żyję 4 dni Małgoś, ostatnio nie polizłam na imprezkę, bo na autobusowy nie miałam W jedną stronę Znam to, ale tak Ci mowie jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak tylko jaką kaskę dorwę, bo na razie to na bilet ni ma a w totka grałaś? A slyszalas o tanim bilecie do krk? Jak kupisz wystarczajaco wczesnie to kosztuje 19 zl w jedna strone. Ekspres, 2 klasa. Melduję, że w totka grałam, a za 4 dychy to ja żyję 4 dni Małgoś, ostatnio nie polizłam na imprezkę, bo na autobusowy nie miałam W jedną stronę Znam to, ale tak Ci mowie jak by co. Wiem, że znasz Te bilety to ja już wyczaiłam, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 najpierw na szybko... impreza była super, bo byli wspaniali ludzie, naśmiałam się ile wlezie, a nagadałam jeszcze więcej.... przynajmniej takie mam wrażenie jestem bardzo zadowolona z tego spotkania, wszyscy tam obecni byli wspaniali, Anja, która promieniuje spokojem, Nelluś, która jest chodzącą dobrocią, Malka, tak zakręcona jak i ja... I wogóle wszyscy byli super, Wiola i Nituś to niezłe gaduły , ale fajnie gadają Królik, to dżentelmen w każdym calu (w co nigdy nie wątpiłam ), no i bardzo się cieszę, że przybył I niech żałuja Ci co nie byli, bo jest czego, bardzo za to żałuję ja, że nie było Olgi. Ale tak to czasem bywa, że jedni mogą inni nie dziękuje wszystkim za wspaniałą zabawę, tym niewymienionym też , super jesteście i zaś byłam... najwyższa lece sie kąpać w końcu a... tych, co nie ma na zdjęciu.. poszli do Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts