DarioAS 05.10.2009 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dżempel, nie podpadaj - ile razy Cię chciałyśmy na imprezę ściągnąć, to ani widu, ani słychu o własnie a do mnie jak zapraszałam, to Cię na wszelkie możliwe sposoby chciałam ściągnąć teraz, na Nk to juz mi tak szybko nie uciekniesz kiedyś musimy sie spotkać napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Zuzia, no ne mów, że spałyście osobno nooooooooooo coz brutalna rzeczywistość myslałam zeby pocichaczu wskoczyć do niej ale spała jak zabita i nawet by nie wiedziała że ma mnie obok a to przecież nie o to chodziło taaaa... ja wiedziałam, że Ty to taka cicha woda jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik, to dżentelmen w każdym calu (w co nigdy nie wątpiłam ), no i bardzo się cieszę, że przybył Też się cieszę ze spotkania w realu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poprosze o przepis na ta sledziowo-ananasowa i ta z zielonymi akcentami nie ma sprawy , ale może być wieczorem? zaraz Nadulka wstanie i zas braknie mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik, to dżentelmen w każdym calu (w co nigdy nie wątpiłam ), no i bardzo się cieszę, że przybył Też się cieszę ze spotkania w realu Buziaki bardzo mi miło zdjęcia widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik, to dżentelmen w każdym calu (w co nigdy nie wątpiłam ), no i bardzo się cieszę, że przybył Też się cieszę ze spotkania w realu Buziaki bardzo mi miło zdjęcia widziałeś? tylko te, co Małgoś mi podesłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 zajrzyj tam jeszcze raz, bo dodała moje i to chyba wszystkie są. Chyba.. oprócz Nellowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wlasnie, gdzie Neli zniknela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no, pewnie w pracy trzeba ją wieczorem przycisnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poprosze o przepis na ta sledziowo-ananasowa i ta z zielonymi akcentami nie ma sprawy , ale może być wieczorem? zaraz Nadulka wstanie i zas braknie mi czasu moze szykuja sie urodziny syna wiec czas juz zaserwowac jakas nowa salatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 05.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 fajne spotkanie miałyście Ania, spóźnione życzenia dla Nadii... ja rzadko na forum zaglądam i przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 WItaj Ania jak dawno mnie tu nie było aż nei wiem o co zapytać by znów nei dac plamy dziękuję za możłiwść pogadania, pośmiania się... za nami piwreszwy raz ale myślę, ze nie ostatni duża buźka... i znów tu będę zaglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i zaś byłam... najwyższa : Ja chciałam dopisać, że tutaj jestem ze skulonymi nogami, bo nie chciałam zasłaniać Zuzy z tyłu, a na szerokośc już aparat nie objąłby. Ja jestem naprawdę wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 05.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no, widzę że fajne spotkanie było (tak, wiem, powinnam u Małgoś napisać, ale tu trafilam...) Ania, dzięki za troskę a o przepisy poproszę u siebie wiolasz, nie tlumacz się tak, ja w pierwszej chwili patrzylam z sympatią kto jest moich gabarytow, ale potem zlobaczylam proporcje nog i u Kasi też więc wszystkoe jasne. Za to ja nym kucać nie musiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Heloł -tu widzę też betonówa na topie też muszę w końcu ten beton pomacać, bo już raz mnie ominęło -impreza u Malgos wiosną objęła tylko knajpy, a nie beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Przegapiłam urodzinki Nadusi Całuski dla niej. Nadusiu nie choruj i badź grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Aniu jakby co to czekam cierpliwie i tylko sie przypominam z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niestety fotki nie widzę cześć przyszłam powiedzieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niestety fotki nie widzę cześć przyszłam powiedzieć!!! ja tez nie i też mówię: cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ania, z tymi kulkami to bylo tak jak Ci mowilam - ciasteczka amaretto moczy sie w kawie z rumem, smaruje sie serkiem mascarpone pocukrowanym cukrem pudrem i obtacza w kokosie i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts