rogbog 09.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 SERDECZNE ŻYCZENIA SZCZĘŚCIA NA DALSZĄ WSPÓLNĄ DROGĘ ŻYCIA http://www.akant.wroclaw.pl/fot/1.jpg Szczęśliwej podróży Do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas... Sto lat, sto lat jeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Aniu, wzruszyłaś mnie bardzo...masz rację, życie jest tak krótkie....trzeba zdążyć kochać, trzeba kochać... Z najlepszymi życzeniami http://img217.imageshack.us/img217/7386/bestbouquetmbm100401cn2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja też się dołączam do gratulacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jakby co, to nie świętuje tyle , Nadia ma zapalenie gardła wczorajsza i dzisiejsza noc z głowy, teraz akurat śpi, ale jak nie śpi to cały czas na rękach i nosić trzeba, bo inaczej płacze wczoraj zjadła tylko trochę zypy, w nocy mleko, dzis jeszcze nic wszystko zaś przez ten francowaty katar, z wymazu wyszedł nam gronkowiec, to wszystko jego sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 i ja, i ja Aniu, życzę Ci kolejnych pięciu, i kolejnych pięciu, i jeszcze kolejnych lat w miłości, zrozumieniu, zdrowiu i szczęściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 bardzo Wam wszystkim dziękuję za tak wspaniałe życzenia i miłe komentarze pod filmem moje dzióbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jakby co, to nie świętuje tyle , Nadia ma zapalenie gardła wczorajsza i dzisiejsza noc z głowy, teraz akurat śpi, ale jak nie śpi to cały czas na rękach i nosić trzeba, bo inaczej płacze wczoraj zjadła tylko trochę zypy, w nocy mleko, dzis jeszcze nic wszystko zaś przez ten francowaty katar, z wymazu wyszedł nam gronkowiec, to wszystko jego sprawka Pisałyśmy chyba w jednym czasie Aniu przykro mi bardzo. Życzę zdrówka Nadusi, dbaj o Nią i o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Aniu i ja życzę wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!A Nadince - szybkiego powrotu do zdrowia! http://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Aniu, dopiero teraz obejrzała TWOJE FILMY i Pierwsza myśl, jaka mi się nasunęła była taka: "Masz facet szczęście!" JESTEŚ NIESAMOWITA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Cze Ania. Widzisz, wyczulam sprawe z tym gronkowcem. Tez to mialam, ale jako znacznie starsze dziecko... Dali jej jakis antybiotyk na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 DarioAS - niech Wasza Miłość i Przyjaźń nie przeminą w natłoku różnych spraw i szarości dnia codziennego ...niech rozmowa i drobne gesty towarzyszą Wam tak jak codzienne słońce i pocałunek na dzień dobry .....niech wieczorne przytulenie bedzie najsłodszym zakończeniem kolejnego dnia w Waszym długim i szczęśliwym życiu http://th.interia.pl/50,bd462f7221812088/kocham.JPG Wszystkiego Najpiękniejszego ps. nam stuknie niedługo 27 tez nie mogę sie nadziwić ,że tyle czasu juz minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 buziaczki dla Nadinki ......biedna Królewna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 10.10.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ucałuj Nadię i pilnuj jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ania, dobrze, ze juz wiadomo co to. Łatwiej wtedy wygrać z chorobą. Trzymam kciuki, zeby to szybko minęło i jak najmniej boleśnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 U jednych gardło - u drugich ospa.... Aniu, jak nie urok to ..przemarsz wojsk, takie już nasze życie mamine Trzymaj się i Nadusię ucałuj...damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i duuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 o matko i ja, I JA.... zdążę jeszcze? ANIA wszystkiego najlepszego z wielkiej okazji... i życze by było ich coraz więcej buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Duzo zdrowka dla Nadii Dzieki za przepis na salatke sledziowa, nie robilam w warstwach tylko mieszalam, byla rewelacja, znikla jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 DZień dobry! latam po FM ale nigdzie nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam się poweekendowo Zdróweczka życzę Nadusi, ucałuj ją od ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts