nitubaga 30.10.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ... tez jestem... czy wszystko w porządku? jak zdrówko dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 30.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 tez zagladam.zycze zdrowke i prosimy zajrzyj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Puk puk. Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Aneczko, martwię się, jak tylko będzie to możliwe - napisz! Bużka! pozdrawiam i życzę dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu, wszystko dobrze? Jak dzieciaczki? Daj znać choćby słówko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.11.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 u nas wszystko ok, mu już jesteśmy po wszystkim, Nadia nadal walczy z katarem, tym razem mamy Baktroban. Jak ta maść nie pomoże to już będzie koniec.. Pozostanie podejrzenie alergii przepraszam Was bardzo,ale przygotowywuję ogród do zimy i jak Nadia ma drzemkę to nie siedzę na forum tylko latam do ogródka i powoli szykuję go do snu zimowego Porobiłam sporo zakupów, nie różanych trochę traw, trochę innych, różnych bylin, które będą towarzyszyć różom. I jeszcze nie wszystko mam wsadzone, a jeszcze na przesyłki z różami czekam.. I tak leci czas a ja się nie wyrabiam Ponadto staram się stworzyć coś swojego na necie, dopóki tego nie skończę to tutaj będę rzadko, chyba, że dobę wydłużą... zapraszam do mojego ogródka jestem również na innym forum, tam ostatnio częściej, bo zdobywam wiedzę ogrodową pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zdradzasz nas znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ania! Dobrze, że się odezwałaś! Mogę odetchnąć z ulgą, bo bałam się o Ciebie Oby tylko Nadusi przeszło... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu fajnie, że dałaś znak życia Dbaj i pielęgnuj swój różany ogródek, bo widać że stał się Twoją pasją największą Ale zaglądnij do nas czasami, bo nam tęskno za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.11.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgosia, jak dojadę do A w blogu to już będzie wszystko ok, a na tamtym forum też jestem, bo tu już nie mam co pokazać, była budowa i już jest dawno za mną, teraz tam zdobywam wiedzę, bo jest mi potrzebna do tego, żeby i wokół domu było dobrze. Tam jest dużo naszych forumek, które mają ten etap jak i ja za sobą i teraz ogródkują Neluś, Magi, dzięki Mam godzinę w ciągu dnia i dopiero po 22giej (jak Nadia śpi) czas na komputer. Dlatego brakuje mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No dobra, dobra, ale pokazuj sie czasem, co? Mam nadzieje, ze zima nie bedziesz w ogrodku kopac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.11.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 spoko, ten blog mnie trzyma teraz tylko. Chciałabym zamknąć tą fotogalerię, bo po to go stworzyłam. Lubię mieć wszystko razem w kupce i do tego posegregowane idzie mi to coraz lepiej na szczęście, bo jak widać po tej przerwie między slajdami a resztą treści.. miałam moment usunięcia tego bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Czesc Aniu, sorki ale nie byłam od tamtej pory a Auchan, nawet w okolicach nie byłam ani ja ani mąż. Żeby tam dojechać muszę przekopać sie przez całe miasto w godzinach szczytu a potem wrócić a to naprawdę mordega. POza tym, to ja odbieram dziecko z przedszkola i jak już po nią jadę to jest 16 a wtedy Julka już głodna jest i strasznie marudzi, wiec zawsze jedziemy prosto do domu.. Teraz też pewnie już za późno. Sorki, ze nie kupiłam, ale naprawdę pamietałam, tylko nie miałam jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Aniu -czyś Ty całkiem utknęła w tym ogródku? http://i.demotywatory.pl/uploads/1258298155_by_MINIEK2009_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kasia... zastrzeliłaś mnie tym zdjęciem odjazdowe ale ja w życiu takiego trawnika mieć nie będę http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c020.gif Wiolaszko, nic się nie stało, tak myślałam, że nie kupiłaś, bo nic nie pisalaś Dostałam te róże gdzie indziej, w Ożarowie właśnie wróciłam z Nadią ze szczepienia, które miało być na roczek W końcu.. Katarek minął w tamtym tygodniu, dopiero Baktroban nam pomógł, to maść typowo na gronkowca. Czyli to jednak było to Przy następnym katarku mam powtórzyć serię, ale obym go juz za szybko nie widziała.. Za 2 tygodnie jeszcze zrobić trzeba wymaz. Bardzo dużo czasu zajęło mi tworzenie bloga, zanim dodałam księgę gości.. tyle musiałam kombinować, że dwa dni minęły próbowałam zmienić tło, ale nic mi nie pasuje http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k035.gif i jeszcze wiele innych rzeczy próbowałam... ale to chyba już za mną, teraz będzie w miarę luz te reklamy... to teraz tak cały czas ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Te reklamy zaczynaja juz mnie wkurzac do bolu. Mam wszystko poblokowane i kiedys lataly mi tylko male kwadraty, ale teraz zaczynaja mi latac kwadraty, ktore zaslaniaja caly ekran. Tylko no script im daje rade. Ania, szkoda, ze sie nie zobaczymy, ale moze nastepnym razem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Małgosia a kiedy następny raz ? próbuję ogarnąć parę wątków, o rannny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Małgosia a kiedy następny raz ? próbuję ogarnąć parę wątków, o rannny... Nooo, jeszcze nie wiem, ale pewnie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aaa... to będe pilnować następnego zjazdu Małgosia, ale masz stron natrzaskanych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 aaa... to będe pilnować następnego zjazdu Małgosia, ale masz stron natrzaskanych.... Mam sie przeprowadzic na 400-tke, wiec dziewczyny robia co moga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts