wiolasz 28.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ania, mamy, z kartonu. Drzwi wymyslilismy szklane, wiec beda musialy chwile poczekac. Jak szklane? No szklane, satynowe. cholercia... Cześć Ania, co słychać? Róże już układają sie do snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ania, mamy, z kartonu. Drzwi wymyslilismy szklane, wiec beda musialy chwile poczekac. Jak szklane? No szklane, satynowe. cholercia... Cześć Ania, co słychać? Róże już układają sie do snu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hallo ciężki tydzień za mną, trochę się pozmieniały plany i mieliśmy dwudniową imprezkę w domu więc miałam sprzątanie, gotowanie i potem zaś sprzątanie. Jeszcze w trakcie w dodatku miałam znów sporo roboty w ogrodzie, bo przyszły róże ze szkółki niemieckiej, na które tak dłuuugo czekałam ale warto było jutro lub pojutrze przyjdzie jeszcze 11 róż http://forumogrodnicze.info/images/smiles/whistling.gif, więc mam co robić. Póki co myślę gdzie tu znów skubnąć trawnika.... http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Tinek, śliczna Hania Nadusia dziekuje za pozdrowienia i przesyła buziaki Cześć Dżempelku, jeszcze zaglądasz czasem na forum, co? Małgosia, widziałam takie drzwi jak byłam u Olgi (w mieszkaniu jej koleżanki), nie wydawało mi się to zbyt intymne, ale super wyglądało Andulko, miałaś fajny pokój trzeba mieć sporo odwagi, żeby się kąpać pod prysznicem i wiedzieć, że wszystko jest widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No wlasnie grunt, zeby dobrze wygladalo. Teraz nie mamy zadnych drzwi i jakos dajemy rade. A tak w ogole to czeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 wyglądać będzie super, tylko wiesz, że lepiej takiej szyby nie pobrudzić?? W tamtym tygodniu mała dotkła mi taką szybę od matowej strony i niczym nie mogę paluszków doczyścić, próbowałam nawet wrzątkiem lecę do lekarza za godzinę na badania kontrolne, oby wszystko było wporządku. Już minęło ponad pół roku odkąd jestem na tabletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.11.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ bardzo wszystkich proszę, podpisujcie się tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 30.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Podpisałam się ale filmu do końca nie byłam w stanie obejrzeć.. ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 wyglądać będzie super, tylko wiesz, że lepiej takiej szyby nie pobrudzić?? W tamtym tygodniu mała dotkła mi taką szybę od matowej strony i niczym nie mogę paluszków doczyścić, próbowałam nawet wrzątkiem lecę do lekarza za godzinę na badania kontrolne, oby wszystko było wporządku. Już minęło ponad pół roku odkąd jestem na tabletach Trzymam kciuki za badania. Ania, to cos musi byc nie tak z ta szyba, przeciez szybe powinno sie normalnie czyscic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 30.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 wyglądać będzie super, tylko wiesz, że lepiej takiej szyby nie pobrudzić?? W tamtym tygodniu mała dotkła mi taką szybę od matowej strony i niczym nie mogę paluszków doczyścić, próbowałam nawet wrzątkiem :-?spróbuj usunąć te ślady magiczną gąbką Jana Niezbędnego -mnie naprawdę zszokowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ bardzo wszystkich proszę, podpisujcie się tam Podpisałam się ale filmu nawet nie zaczęłam oglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ bardzo wszystkich proszę, podpisujcie się tam podpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://uniteddogs.com/stopkillingdogs/ bardzo wszystkich proszę, podpisujcie się tam podpisane obiema rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A Ani dysk sie sfajcyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 buuuu to chyba raczej wymiana, nie? i co z danymi? kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No nie wiem, bo sie nie odzywa. Ktos jej mial to dzisiaj naprawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Melduje, ze Ania ma sformatowany dysk i zapomniala hasla na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Melduje, ze Ania ma sformatowany dysk i zapomniala hasla na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale wyniki badan ma dobre, to najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.12.2009 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zgubiłam pamięć karteczkową.. ale znalazłam już któreś małe mi wrzuciło notatniczek za biurko przedwczoraj wyłączono nam kilka razy prąd i siadł nam system czy coś tam, teraz zaś wszystko muszę odtwarzać, nie mam nic w ulubionych, nie mam żadnych programów do odtwarzania ani nic. powoli uzupełniam dane jutro mam zaś zajęcie na cały dzień, bo ma mi przyjść 12 róż, trzeba je wkopać nim mąż wróci z pracy... po co mu te nerwy czy ja już nie pisałam, że doba coś krótsza się zrobiła?? Małgosiu, robisz tą imprezkę mikołajową? My też robimy pozdrawiam Was cieplutko i oby już wszystko złe sobie poszło, bo coś nas ostanio nie omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Heeeeej. No robie, robie.... Tylko szkoda, ze Ciebie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts