maciejki 06.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ale pieknie tu Ciebie!!! Gratuluje!!! piekna lazienka i pokoj Dawidka -super!od razu mam pytanie ,jak sprawuja Ci sie te meble BRW z dziecinnego pokoju?zadowolona jestes? zastanawialam sie nad nimi pozdrawiam bardzo Ci dziekuję, to miła niespodzianka, że jeszcze ktoś może popatrzeć na to łaskawym okiem w końcu moda wciąż mija i teraz na tapecie jest całkiem coś innego Meble są wporządku, nic się złego nie dzieje, a przy dwójce maluchów mogłoby się dziać sporo.. Jedyną marną sprawą są szuflady, mocowane na plastikach i kleju, ciągle się rozłażą Ale za taką cenę można to przeżyć naprawde pieknie!!no ciekawa jestem sypialni moda mija to fakt,ale Ty urzadzilas swoje gnizadko tam cieplo,przyjemnie z gustem.naprawde super a jesli chodzi o meble do dzieciecego no ja juz tez mam dwoje 3latka i 7 miesieczna corcie,wiec te meble troche beda musialy zniesc.a szukam prostych,nie kolorowych bo koloru to tam bedzie duzo ,od samych zabawek pozdrawiam a czy w pokoju Dawidka jest wiaz na podlodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale u Ciebie ładnie. Rozsiadam się na narożniku i nie pójdę sobie zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Narożnik duży, więc i ja się przysiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 wspomnień czar dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 doberek Aniu i spólka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam! A ja pamiętam dokładnie tę rewolucję u Ani i dylematy, rozterki związane z wykańczaniem, urządzaniem wnętrz. Dom zmieniony nie do poznania, a ogród . Tam też się działo!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 halo, halo witam po niedzieli przepraszam za niebyt, ale piszę ważne artykuły na bloga niby prosta sprawa, ale jak przyszło co do czego, to się okazało, że w każdym źródle, z którego korzystam jest coś innego i często to rozbieżne informacje no, to ślęczę teraz i klecę z tego coś "po mojemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Magi, doberek .zapraszam Cię serdecznie Cześć TomKa, dylematy do dziś pozostały wszystko jeszcze dopracowywuję.. a ogród.. mój jak mój, u Ciebie to się dopiero działo cze Gosia Dorfi, Bogusia..to co.. kawa?? Maciejki, mamy dzieci w sumie w podobnym wieku, też Ci tak dają popalić? u Dawidka to już nie pamiętam co jest, szukałam jak najjaśnieszych paneli, żeby rozjaśnić ten kolor na ścianach Aka, oj minęło.. do dziś czuję sentyment do tego zdjęcia, gdzie siedzimy razem przy stole.. przy świeczkach bo jeszcze prądu nie było nic nie było oprócz stołu i obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 sypialnia.. no, to problem nie ma sypialni jeszcze.. póki co, to był taki zamiar, że będzie, ale dwa miesiące po przeprowadzce okazało się, że jestem w ciąży i musieliśmy pomyśleć o miejscu dla drugiego dziecka.. nasza niedoszła sypialnia to dość duży pokój, więc zamierzamy zrobić z niego dwa mniejsze, nam się tylko zmieści łóżko i komoda, a u Nadii będzie musiała zostać szafa. Dlatego jest biała, bo wielka i wydaje mi się, że biała nie robi takiego ogromnego wrażenia. zdjęcia są częściowe, w całości będą gdy zrobimy to, co trzeba. Czyli na wiosnę. Już niedługo.... no, to w skrócie.. http://img36.imageshack.us/img36/97/p7210171m.jpg http://img689.imageshack.us/img689/5824/p1040002l.jpg te Nadusiowe lale.. http://img190.imageshack.us/img190/6250/p1040007t.jpg http://img43.imageshack.us/img43/3537/p1040011o.jpg i.. odmieniona szafa http://img190.imageshack.us/img190/1079/p1070022w.jpg http://img29.imageshack.us/img29/2700/p1070039.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ania, ślicznie wyglądają te białe meble. I te baletnice takie słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 super pokoik młodej damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Cze Ania, gdzie jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 chwilowo w kuchni będę, jak małą uśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Telepatycznie Cie sciagnelam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no... czułam, że muszę w przelocie po pieluchę dla małej zerknąć tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Fajnie, że zerknęłaś Zdjęcia obejrzałam, porządek masz taki, że szacun się należy Mnie też się kiedyś tak chciało a teraz zdrowie już nie pozwala i dobrze, że okulary noszę to udaję, że nie widzę pewnych rzeczy Pozdrowienia zostawiam i odmeldowuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzień dobry wszystkim czy kogoś też tak boli głowa jak mnie?? Anuś, jak sie cieszę, że zajrzałaś porządek mam.. no co Ty przy mojej dwójce nie ma szans na takie słowo Wioluś, dzięki. To z bajki Barbie- 12 tańczących księżniczek. Odkąd naklejki znalazły się na meblach, to młody okupia tv i na okrągło ogląda tą bajkę. A przedtem nawet patrzeć nie chciał Magi, do pokoiku Naduli to jeszcze dłuuuga droga Ale wstęp już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Magi, do pokoiku Naduli to jeszcze dłuuuga droga Ale wstęp już mamy i to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no.. żeby tylko się rozwinął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no.. żeby tylko się rozwinął... rozwinie się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts