kachna28 26.10.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no, fakt... poczułam się tam samotna poszłam się wpisać, bo fajnie sie wątek kręcił, ale już chyba zdechł... a myślałam, że tam poplotkuję, bo lubię żeby nie było.. plotkować nie znaczy obgadywać Kachna ale Ty młodziutka jesteś a tak przy okazji... to ja też taka blondynka trochę oszukana jestem... Dario -a po czym wnosisz, że ja młodziutka ? Jak sama nazwa wskazuje mam już 28latek.... buuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Czytam Was i czytam, dobre jesteście, naprawdę.... Jak sie okazuje u nas jest tak, że to Mojemu kończy sie w drodze paliwo, albo do dziś nie wie gdzie ma wlew....A to ja jestem blondynką w rodzinie... geby nie pokażę bo to juz przesada byłaby... ktoś musi nas reprezentować z tej lepszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magii super zdjęcie, pięknie wyglądacie, a najbardziej zachwyciła mnie córka - ma taką "stylową" urodę, bardzo mi się podoba. Ania, a Ty to dobra jesteś, powrzucałaś zdjęcia super laski - rany jaka Ty jesteś szczuplutka:) A biust masz super, ja to na swój po karmieniu Pawełka patrzeć nie mogę. A wracając do tematu - jak mamy teraz powrzucać swoje zdjęcia, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A tak z zupełnie innej beczki... Podpowiedzcie mi Kochane, chodzi za mną od jakiegoś czasu, żeby swój remontowy wątek założyć - tylko gdzie? Gdzie mam się przytulić? W Galerii? W Remontach i przebudowach? W Mieszkaniach? Doradźcie, pliss, żebym gafy jakiej nie strzeliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kachna po zdjęciu Wiek nie ważny, tylko to jak się czujesz i na ile wyglądasz Ja się czuję o 10 lat młodsza, z wyglądem troszkę gorzej, bo ponoć jestem "poważna". Nie rozumiem czemu, jak zazwyczaj jestem nie poważna Magi ja też myślę, że na tym zdjęciu córcia podobna do Ciebie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 OK. dawaj do galerii, coby lepiej bylo sledzic i na biezaco gadac. ktoś musi nas reprezentować z tej lepszej strony ale ja nie mam zdjęć od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.10.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasia, mnie też się wydawało, że Ty młodziutka jesteś (ale przecież jesteś), a na serio - to na tych zdjęciach mało Cię widać. OK, mnie się wydaje, że tutaj w Galerii - inne wątki to takie bardziej "doradcze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kobietki -zostawiam Was na razie bo mój Mężczyzna zaraz wraca z pracy i trzeba go czymś nakarmić.... Poza tym muszę iść sprawdzić co dziadzio elektryk namodził w mojej kuchni! Na szczęście budujemy się obok obecnego domku więc robię za inspektora nadzoru co godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magii super zdjęcie, pięknie wyglądacie, a najbardziej zachwyciła mnie córka - ma taką "stylową" urodę, bardzo mi się podoba. A dziękuję Ci bardzo Też "obiektywnie" uważam że moja córcia jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 OK. dawaj do galerii, coby lepiej bylo sledzic i na biezaco gadac. ktoś musi nas reprezentować z tej lepszej strony ale ja nie mam zdjęć od tyłu No, teraz to ja oplułam monitor Aż się w robocie zainteresowali, co robię A ja dziś od rana nic a nic nie zrobiłam. Takiego mam lenia Z obowiązków służbowych, to z kolegą na fajkę parę razy wyszłam Założę w Galerii. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja też blondynka ale o dziwo naturalna...zdjęcie bym ślubne tu wkleiła ale nie wiem jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magii super zdjęcie, pięknie wyglądacie, a najbardziej zachwyciła mnie córka - ma taką "stylową" urodę, bardzo mi się podoba. Ania, a Ty to dobra jesteś, powrzucałaś zdjęcia super laski - rany jaka Ty jesteś szczuplutka:) A biust masz super, ja to na swój po karmieniu Pawełka patrzeć nie mogę. A wracając do tematu - jak mamy teraz powrzucać swoje zdjęcia, eh Mikita, to tylko pozory... dobry biustonosz myślisz, że ja po wykarmieniu Dawidka mam super cyca? No... tak więc jakby biustonoszy nie było, to bym se je kolanami obijała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Kasia, mnie też się wydawało, że Ty młodziutka jesteś (ale przecież jesteś), a na serio - to na tych zdjęciach mało Cię widać. OK, mnie się wydaje, że tutaj w Galerii - inne wątki to takie bardziej "doradcze" To wklejam link do galerii z budowy -tam wyraźniej widać mój wiek Idę już bo mążuś bidulek głodny w końcu będzie -PA! http://foto.onet.pl/4zes3,ck5z01c0wbkn,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja się pochwalę, ze po 15miesięcznym karieniu mam super cycki, tylko nie tak duże jak w ciąży i podczas karmienia. Pewnie po drugiej będę je na kolanach układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.10.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Tak źle to chyba nie jest:) A jak coś to ja sobie najwyżej na operację uzbieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja też blondynka ale o dziwo naturalna...zdjęcie bym ślubne tu wkleiła ale nie wiem jak... Gosia, wyślij ma na pocztę, ja wkleję. Będzie szybciej, bo tak to dużo tłumaczenia. Musiałabyś najpierw album na necie założyć a potem dopiero działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 26.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wiolasz zadroszczę, a co do drugiej ciąży to nie masz się co martwić, widocznie takie masz geny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no ok ania - działaj ty - tylko ładne wybierz - z mężulkiem też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ja się pochwalę, ze po 15miesięcznym karieniu mam super cycki, tylko nie tak duże jak w ciąży i podczas karmienia. Pewnie po drugiej będę je na kolanach układać. tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Jak to dziedziczne to oby nie po mojej babci, bo mogłaby sobie na plecy zarzucać Ania, nie przesadzaj, właź w gorset to nawet A są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts