OK 26.10.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Gosiaczku, zaręczona to ja byłam nawet dwa razy I strasznie się dziś cieszę, że się w porę zorientowałam, co jest grane jeszcze trafisz na takiego co trzeba, zobaczysz.. chyba, że już trafiłaś Tiaa, właśnie go ze zdjęć wycinam No teraz to już naprawdę lecę. Na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A ja uległam Waszym namowom i też się ujawnie Na budowie, bo forum budowlane No super Następna chudzinka-blondynka no, tak jak i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 A ja uległam Waszym namowom i też się ujawnie Na budowie, bo forum budowlane No super Następna chudzinka-blondynka no, tak jak i Ty Taaaaaaaaaaaaa Dobreeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Chociaż nie, trochę skłamałam ,blondynką też już byłam.Teraz jestem "intensywnie ciemny rubin" a tak naprawde to brunetka. Piękne te wasze zdjęcia ślubne. ja tu wszystkich chętnie ugoszczę, i blondynki i brunetki i inne rasy aż jestem ciekawa, jak wygląda ciemny rubin, no... intensywny (pewnie świeży i jeszcze nie sprany ) ja nawet kiedyś byłam ruda ale tylko dwa miesiące (małż miał ale) i szybko spłowiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magi, a to nie swoje zdjęcie tu dałaś bo ja tam widzę piękną i szczupłą kobietkę, to kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Magi, a to nie swoje zdjęcie tu dałaś bo ja tam widzę piękną i szczupłą kobietkę, to kto to? No i się wydało To moja siostra bliźniaczka Wypożyczyłam jej na jeden dzień chłopa i córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 aaaa.... no chyba, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 26.10.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Co za tempo Nie mogłam dziś za Wami nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 i po tempie ale nic się nie martw, ja też nie nadążyłam ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 OK, nie przesadzaj. Lepiej być samej niż z jakimś głąbem albo sk...em i potem się żreć resztę życia i usługiwać takiemu.... Wiolasz, Ty też młodziutko wyglądasz a spodziewałaś się pani około 50-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 a spodziewałaś się pani około 50-tki? nie... około 40tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wiolasz ale mówiłaś kobitko że ty prawie babcią jesteś a ja tu widzę 25 latke - no dobra góra 30 - ale to takie max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 26.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oj ale się zakręciłam chodziło mi o OK - tak wygląda, bo Wiolasz to jeszcze na nastkę wygląda,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ja mówiłam o babci? eeee coś sie Wam pomyliło, ale nie dziwię się bo takie dziś tempo rozmowy było że czat by się przydał. Ale faktycznie, dzieciowato jeszcze wyglądam. Czasem powód do płaczu, czasem do radości wiolasz napisał: a spodziewałaś się pani około 50-tki? nie... około 40tki poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 no nie.. zazwyczaj jak z kimś rozmawiam, to nie myślę czy to ktoś starszy czy młodszy myślałam, że jesteś w moim wieku, no i chyba dużo się nie pomyliłam a nawet widzi mi się, że jesteś młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 EEEe młodsza nie jestem, niedługo 30-tka, mam nadzieję już w nowym domu imprezka Noooo chyba że sie trochę opóźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jak jeszcze tak posiedzę kilka dni przy tym Muratorze tak od rana do wieczora, to mi się zmarszczki porobią nic nie robię, tylko cieszę sama do siebie od rana, aż mnie już mięśnie wyrazowe bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 EEEe młodsza nie jestem, niedługo 30-tka, mam nadzieję już w nowym domu imprezka Noooo chyba że sie trochę opóźni. no nie mów no w to, to już nie uwierzę, że Ci niedługo 30tka stuknie to tu kurczę niektóre babki jakieś eliksiry młodości piją albo co No, bo aż se przypomniałam o OK i Magi, też wygladają jak nastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Podobno seks dobrze robi na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Wiolasz, dobra jesteś a mi to nie pomaga czyli nie na wszystko w moim p[rzypadku poprawia się humor... co chyba widać tylko teraz, jak będę za wesoła, to proszę nie myśleć nie wiadomo czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts