DarioAS 27.02.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Biale lozko, biala kapa, biale dodatki Usunęłam post, sorki, coś pokręciłam Ale wiemy o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.02.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) To jeszcze raz Po rozmowach z połówkiem myślimy o tym kolorze do salonu. Oczywiście mam na myśli i jasny i ciemny, gdzieś wrzucę trochę ciemności plus fioletowe akcenty. http://www.housetohome.co.uk/image/550/550/imageBank/l/living-room-modern-Ideal-Home8.jpg Bardzo podoba mi się greige, ale ten kolor wydaje mi się bardziej świeży i wyrazisty. Do przedpokoju to samo, tylko o dwa tony (?) ciemniejsze. Wciąż jednak biorę pod uwagę zestawienie tych dwóch kolorów http://www.shropshirestar.com/wp-content/uploads/2007/10/cp-grey-room.jpg Do sypialni i do pokoju młodej zostaje taki kolor http://farm5.static.flickr.com/4101/4932860628_9689a2366d.jpg Tylko nie wiem, który gdzie. I jakie to nieszczęsne łóżko sypialniane do tego. Białe czy czarne? Edytowane 27 Lutego 2011 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Kolorystyczna inspiracja u Nadii bardzo interesująca.... Szarości też zachwycające.... a co do stolika szklanego to wydaje mi się bardzo niepraktyczny co do utrzymania czystości Edytowane 27 Lutego 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.02.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Łóżko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Aniu, fioletowe dodatki bardzo lubię, szczególnie w towarzystwie szarości. Tylko nie może być za dużo tego fioletu, bo jest dość ciemny... Mogę Ci pokazać fajne lampki właśnie w fiolecie http://www.rojswiatel.pl/lampy_biurkowe/lampy_biurkowe_markslojd/550117_georgia,p760248346 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 27.02.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Też zastanawiam się nad białym łóżkiem do pokoju małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ania, moja Julka ma białe łóżko i super to wygląda, tak jasno i przestronnie, tylko zabawki dodają kolorytu :D Myślę, ze na kilka lat kolorystyka wystarczy bo zawsze będzie modnie i ładnie. Zdecydowanie jasny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też zastanawiam się nad białym łóżkiem do pokoju małej Ania, moja Julka ma białe łóżko i super to wygląda, tak jasno i przestronnie, tylko zabawki dodają kolorytu :D Myślę, ze na kilka lat kolorystyka wystarczy bo zawsze będzie modnie i ładnie. Zdecydowanie jasny :D Kochane, moja mała ma już białe łóżko i białe meble , teraz chodzi mi o łóżko do sypialni Aniu, fioletowe dodatki bardzo lubię, szczególnie w towarzystwie szarości. Tylko nie może być za dużo tego fioletu, bo jest dość ciemny... Mogę Ci pokazać fajne lampki właśnie w fiolecie http://www.rojswiatel.pl/lampy_biurkowe/lampy_biurkowe_markslojd/550117_georgia,p760248346 Piękna lampka, zapisuję stronkę. Ale taka chyba nie pasuje do tego mojego stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Kolorystyczna inspiracja u Nadii bardzo interesująca.... Szarości też zachwycające.... a co do stolika szklanego to wydaje mi się bardzo niepraktyczny co do utrzymania czystości Ten mój czarny stolik wcale łatwieszy w utrzymaniu czystości nie jest, wszystko na nim widać, odbite ciągle łapki młodych, ślady po szklankach i kurz, który ciągle lata nad stołem Szczególnie, gdy słońce świeci. Łóżko białe Biale lozko, biala kapa, biale dodatki Tak jest Dobrze, że chociaż tutaj mogę przelać swoje pomysły, bo normalnie nie ma komu I ma kto mnie zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Matko to jak ja czytam?Idę poszukać zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Matko to jak ja czytam? Idę poszukać zdjec Pomogę to są meble Nadusi http://img600.imageshack.us/img600/1725/pb173702.jpg Obok szafy stoi białe łóżeczko, tymczasowo. Ta bycza szafa jest nie do ruszenia, bo nie mam nigdzie na nią miejsca (skosy), komoda i szafka przeniosą się chyba obok tej szafy, bo tam gdzie stoją będzie już nasza sypialnia. Jak przedzielimy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aniu, ja głosuję za białym łóżkiem do sypialni. Zdecydowanie nie ciemnym. Pokoik Nadusi bardzo dziewczęcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 aaa no kojarzę... ale to chcesz ten pokój podzielić na pół jeszcze? Malutki będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Piękna lampka, zapisuję stronkę. Ale taka chyba nie pasuje do tego mojego stylu?? Wiesz co, to jedyna jaką znalazłam w fioletach... Może dla Ciebie rozwiązanie jest takie, że kupisz samą podstawę w kolorze mebli salonowych i potem znajdziemy abażurek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aniu, zastanow sie jeszcze nad tym szarym do duzego pokoju - on wpada bardziej w golebi a ja zauwazylam, ze ten moj na drzwiach jak jest jasno-slonecznie, to jest bardziej niebieskawy ale jak jest pochmurno, to robi sie dosc ciemny. I jak mi wlasnie ten ciemny bardziej sie widzi, niz ten jasny golebi odcien - to u siebie musisz zastanowic sie jak on bedzie w tym ciemnym kacie wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aniu, zastanow sie jeszcze nad tym szarym do duzego pokoju - on wpada bardziej w golebi a ja zauwazylam, ze ten moj na drzwiach jak jest jasno-slonecznie, to jest bardziej niebieskawy ale jak jest pochmurno, to robi sie dosc ciemny. I jak mi wlasnie ten ciemny bardziej sie widzi, niz ten jasny golebi odcien - to u siebie musisz zastanowic sie jak on bedzie w tym ciemnym kacie wygladal. No właśnie.. Jak tak popatrzyłam potem, to też pomyślałam, że ten kolor jest zbyt gołębi, pójdę bardziej w szarawy, jaśniejszy odcień. Tylko jak znajdę odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Aniu, ja głosuję za białym łóżkiem do sypialni. Zdecydowanie nie ciemnym. Pokoik Nadusi bardzo dziewczęcy Teraz mam kłopot ze znalezieniem białego łóżka w przystępnej cenie. Ikea Malm? To, co chcieliśmy jest tylko ciemne aaa no kojarzę... ale to chcesz ten pokój podzielić na pół jeszcze? Malutki będzie... Pokoje nie będą duże, ale co mam zrobić, chciałabym, żeby Nadia miała swoje cztery kąty. A my swoje Pokoje wyjdą 4,45 na 2 m. Długie i chude. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wiesz co, to jedyna jaką znalazłam w fioletach... Może dla Ciebie rozwiązanie jest takie, że kupisz samą podstawę w kolorze mebli salonowych i potem znajdziemy abażurek, co? Raczej tak, ale o tym pomyślę później, bo jeszcze może mi się wizja zmienić :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Nie zawracaj sobie glowy drobiazgami na razie. Stolik wymienisz jak juz wszystko bedzie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Poczekaj cos Ci pokaze - ja tez nie moglam znalezdz szarego-szarego - moje rozwiazanie to bialy + czarny pigment o juz foty machnelam - takie mam akcenty w przedpokoju przy wejscu do duzego pokoju - chcialam wprowadzic tez te kolka co mam w pokoju na wejsciu ale zeby byly ciut inne, dlatego machnelam je na szaro - na poczatku korytarza jest podobny szary pas gdzie bedzie wieszak ale juz bez kolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts