DarioAS 27.10.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 no, poodkurzałam z przerwami, ale muszę uzupełnić wczorajsze zaległości co Wy jadacie?? Aka jadę do Ciebie na kapuśniaczek Uwielbiam A makaronu ze szpinakiem to w zyciu chyba na oczy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No, to jak Dżempel to ta z lewej, to szczerze powiem, że wygląda jak starsza siostra a nie matka A córa to chyba od facetów się odpędzić nie może Bianca, to ja tym bardziej gratuluję stażu, mój ma tylko 3 lata (znamy się 4 lata), a jesteś rok starsza odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ania, powszechnie słyszy się, że szpinak jest bee i że dzieci go nie lubią. ALe tak mówią ci, którzy nie umieją go robić. Dla mnie jest przepyszny: ze śmietaną, żółtym serem i jajeczkiem. mniamka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzińdbry To ja też poproszę kapuśniaczek, duuużo I coś na ból głowy Aleśta się rozgadały I takie pracowite na dodatek Pucują od rana Gotują od rana Robotne dziewuchy strasznie Ja się dopiero obudziłam i cierpię Chyba mnie znowu czeka leniwy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 co Wy jadacie?? Aka jadę do Ciebie na kapuśniaczek Uwielbiam ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzińdbry To ja też poproszę kapuśniaczek, duuużo I coś na ból głowy Aleśta się rozgadały I takie pracowite na dodatek Pucują od rana Gotują od rana Robotne dziewuchy strasznie Ja się dopiero obudziłam i cierpię Chyba mnie znowu czeka leniwy dzionek aż tak poszalałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ania, powszechnie słyszy się, że szpinak jest bee i że dzieci go nie lubią. ALe tak mówią ci, którzy nie umieją go robić. Dla mnie jest przepyszny: ze śmietaną, żółtym serem i jajeczkiem. mniamka... niamniam a ja lubię jeszcze taki usmażony na masełku z dużą ilością czosnku i pieprzu, a po wierzchu posypany parmezanem (takim świeżutko utartym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.10.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Niestety z parmezanem u mnie problem, bo go po prostu nie ma w sklepach Mówię o tych okolicznych. Ale nie mogę też czosnku bo jestem na diecie żołądkowej. A jaki pyszny w naleśniku cholercia, kapuśniaku też nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Niestety z parmezanem u mnie problem, bo go po prostu nie ma w sklepach no niestety u nas też niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzińdbry To ja też poproszę kapuśniaczek, duuużo I coś na ból głowy Aleśta się rozgadały I takie pracowite na dodatek Pucują od rana Gotują od rana Robotne dziewuchy strasznie Ja się dopiero obudziłam i cierpię Chyba mnie znowu czeka leniwy dzionek aż tak poszalałaś ?? ło matko i córko poszalałam W tej mojej Warszawie, to się nie ma gdzie zabawić - wszystko o czwartej zamykają Aha, RW to Rekord Wpisów na Grupach Budujących Chyba umrę zaraz nie umrę Już widzę kapuśniaczek Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A żeście narobiły smaków i zapachów Przez Was teraz muszę lecieć po coś dobrego do sklepu.... Za 15 minut jestem z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 http://www.mniammniam.pl/obrazki/kapusniak_zimowy.jpg niamuniamu O jaki mały talerzyk Już się skończył Mogę doleweczkę, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Chyba umrę zaraz nie umrę Już widzę kapuśniaczek Dzięki okazuje się , że od rana udało mi się dobry uczynek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 U nas parmezan jest, ale kosztuje Czasem się szarpnę na kawałek, ale zazwyczaj to poluję na znajomych, którzy do Włoch jadą - taniej wychodzi A ostatnio mamusia z wojaży wróciła, też przywiozła kawałeczek Oj bidne jesteście z tymi dietami Ja bym się chyba rozchorowała, jakby mi lekarz czego zabronił, co lubię Albo wyzdrowiała natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ty się ciesz OK, że w Warszawie mieszkasz... U nas to jak coś do północy jest czynne, to cud Za to królują potem imprezki domowe i spanie na podłodze po cudzych chałpach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 OK, jak przypomnę sobie ten ból po zjedzeniu cebuli czy czosnku, czy innych zabronionych rzeczy to mi sie odechciewa.Ale czasem sobie nie żałuję, tylko przed jedzeniem len piję Taki oszukańczy trik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Wiolasz, aż mi Cię szkoda.. Albo i nie... za to masz figurę jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Aka, Ty mi życie uratowałaś, dzięki Ja mam zawsze kaca-głodomorka i właśnie najlepiej działa taka kwaśna zupka, a potrafię zjeść parę talerzyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Aka szybko ugotowałaś ten kapuśniak daj jeszcze, bo OK była szybsza i mi pusta micha została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts