Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

Ty się ciesz OK, że w Warszawie mieszkasz...

U nas to jak coś do północy jest czynne, to cud :roll: :roll:

Za to królują potem imprezki domowe i spanie na podłodze po cudzych chałpach... :wink: :lol: :lol:

Aniu, no, cieszę się w sumie. Jakoś lubię to miasto :D Tylko tych koszmarnych korków nie :evil:

A imprezki po chałpkach i spanie po podłogach, to jak najbardziej też znamy :wink:

Tylko chałpki mieszkaniowe mniejsze jakby :wink:

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok, trzymaj w zapasie zwykły żurek z papierka. Też pomaga.

Aniu, daj spokó, tylko się kośćmi przy seksie obijamy :oops:

Mogłabym ciut przytyć bo każdy kto mnie widzi to ręce załamuje, a lekarzy kilku pytało mnie, czy nie mam anoreksji i zaglądało w zęby żeby i bulimię wykluczyć :x

Ja tu dzisiaj z przerwami będę , moi sobie zażyczyli dzisiaj kopytka z kapustą :evil: .Więc będę miała co robić.

A i roboty się uzbierało, bo w ciągu tygodnia jak się pracuje to za bardzo nie ma czasu na sprzątanie.Ech, a tu tak fajnie,(ja chyba naprawde się od was uzależniam). :lol:

Aka szybko ugotowałaś ten kapuśniak :lol: :lol: :lol:

daj jeszcze, bo OK była szybsza i mi pusta micha została :cry: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sorki Aniu, potrzeba taka była :wink: A ja do michy zawsze pierwsza :wink:

Aka, mam nadzieję, że masz większy garnuszek i rodzinka nie będzie głodować, jak Cię obeżremy :oops:

Aka szybko ugotowałaś ten kapuśniak :lol: :lol: :lol:

daj jeszcze, bo OK była szybsza i mi pusta micha została :cry: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sorki Aniu, potrzeba taka była :wink: A ja do michy zawsze pierwsza :wink:

Aka, mam nadzieję, że masz większy garnuszek i rodzinka nie będzie głodować, jak Cię obeżremy :oops:

no właśnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj gaduły jedne nie nadążam za wami...ale dziś tylko na chwile z doskoku bo na wesele trzeba się zbierać...może wam przynieść coś z wesela - danie jakieś czy może ciasto i torta... :D

Klina? :oops:

Żartowałam :wink:

Cześć, no i miłego balowania :D

No, to muszę Wam dokładnie wyjaśnić o co chodzi :wink:

z płytkami to jest tak, że w domu okazało się po otwarciu paczek, że aż 53 szt. z wszystkich płytek są poodpryskiwane :o :o

Pojechaliśmy je wczoraj wymienić i dokupić jeszcze 70 szt :roll:

W sklepie okazało się, że na 100 paczek uzbieralismy 60 szt płytek dobrych :o :o :o :o

Ale jaja normalnie..

I mamy tylko wymienione te złe na dobre, a dziś będziemy dzwonić do sklepu, czy jeszcze coś znaleźli dobrego. Bo na magazynie było jeszcze 20 paczek, tylko już wczoraj było za późno, żeby sprawdzić tą resztę :roll:

I co ja bidna mysia zrobię, jak tak już ich nie będzie???

pół klatki będzie w płytkach a pół nie :cry: :cry:

A tak mi wpadły w oko, że nie chcę innych :roll:

Oj gaduły jedne nie nadążam za wami...ale dziś tylko na chwile z doskoku bo na wesele trzeba się zbierać...może wam przynieść coś z wesela - danie jakieś czy może ciasto i torta... :D

To ja proszę torta, ciasto, rureczkę z kremem, coś na ciepło, flasię ( ze dwie, bo nas duuużo) i winko :lol: :lol: :lol:

Będzie co wypić, przegrycha jest i dla niepijących to słodkie...

cóż, ja się nie dziwię, że tak wszędzie pędzicie dzisiaj.

W końcu weekend nadszedł.

Jakby nie było, to trza się i rodzinką zająć.

Ja mam męża tylko w sobotę wieczorem i w niedzielę, to mu prawie cała się poświęcam.

No, bez podtekstów :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

ponoć jeszcze są w Bytomiu, to trochę bliżej niż do Warszawy, ale w razie czego nie omieszkam Cię poprosić o pomoc.

OK, Ty wiesz, że te czerwone płytki co mi ostatnio pokazałaś śnią mi się po nocach??

Cholerka, niedobrze :roll: :roll:

Do Rybnika masz chyba niedaleko? (z geografią to ja jestem na bakier :oops: ) :D

Jakby co, to krzycz, będziemy działać. A jak one się nazywają i w którym w końcu sklepie je kupowałaś? Bo dzisiaj mam zamiar pojeździć za jakimi duperelkami, to mogę się rozejrzeć przy okazji :D Na wsjaki pożarnyj słuczaj :wink: