OK 27.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ty się ciesz OK, że w Warszawie mieszkasz... U nas to jak coś do północy jest czynne, to cud Za to królują potem imprezki domowe i spanie na podłodze po cudzych chałpach... Aniu, no, cieszę się w sumie. Jakoś lubię to miasto Tylko tych koszmarnych korków nie A imprezki po chałpkach i spanie po podłogach, to jak najbardziej też znamy Tylko chałpki mieszkaniowe mniejsze jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ok, trzymaj w zapasie zwykły żurek z papierka. Też pomaga. Aniu, daj spokó, tylko się kośćmi przy seksie obijamy Mogłabym ciut przytyć bo każdy kto mnie widzi to ręce załamuje, a lekarzy kilku pytało mnie, czy nie mam anoreksji i zaglądało w zęby żeby i bulimię wykluczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Ja tu dzisiaj z przerwami będę , moi sobie zażyczyli dzisiaj kopytka z kapustą .Więc będę miała co robić. A i roboty się uzbierało, bo w ciągu tygodnia jak się pracuje to za bardzo nie ma czasu na sprzątanie.Ech, a tu tak fajnie,(ja chyba naprawde się od was uzależniam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Aka szybko ugotowałaś ten kapuśniak daj jeszcze, bo OK była szybsza i mi pusta micha została Sorki Aniu, potrzeba taka była A ja do michy zawsze pierwsza Aka, mam nadzieję, że masz większy garnuszek i rodzinka nie będzie głodować, jak Cię obeżremy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 wiolasz, oczywiście że trzymam żurek z papierka Ale nie ma to jak prawdziwa zupka jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Aka szybko ugotowałaś ten kapuśniak daj jeszcze, bo OK była szybsza i mi pusta micha została Sorki Aniu, potrzeba taka była A ja do michy zawsze pierwsza Aka, mam nadzieję, że masz większy garnuszek i rodzinka nie będzie głodować, jak Cię obeżremy no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No dobra, a co z głównym tematem wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No dobra, a co z głównym tematem wątku? hehe, co racja to racja Dokupiłaś te płytki Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 27.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Oj gaduły jedne nie nadążam za wami...ale dziś tylko na chwile z doskoku bo na wesele trzeba się zbierać...może wam przynieść coś z wesela - danie jakieś czy może ciasto i torta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Oj gaduły jedne nie nadążam za wami...ale dziś tylko na chwile z doskoku bo na wesele trzeba się zbierać...może wam przynieść coś z wesela - danie jakieś czy może ciasto i torta... Klina? Żartowałam Cześć, no i miłego balowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No, to muszę Wam dokładnie wyjaśnić o co chodzi z płytkami to jest tak, że w domu okazało się po otwarciu paczek, że aż 53 szt. z wszystkich płytek są poodpryskiwane Pojechaliśmy je wczoraj wymienić i dokupić jeszcze 70 szt W sklepie okazało się, że na 100 paczek uzbieralismy 60 szt płytek dobrych Ale jaja normalnie.. I mamy tylko wymienione te złe na dobre, a dziś będziemy dzwonić do sklepu, czy jeszcze coś znaleźli dobrego. Bo na magazynie było jeszcze 20 paczek, tylko już wczoraj było za późno, żeby sprawdzić tą resztę I co ja bidna mysia zrobię, jak tak już ich nie będzie??? pół klatki będzie w płytkach a pół nie A tak mi wpadły w oko, że nie chcę innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Oj gaduły jedne nie nadążam za wami...ale dziś tylko na chwile z doskoku bo na wesele trzeba się zbierać...może wam przynieść coś z wesela - danie jakieś czy może ciasto i torta... To ja proszę torta, ciasto, rureczkę z kremem, coś na ciepło, flasię ( ze dwie, bo nas duuużo) i winko Będzie co wypić, przegrycha jest i dla niepijących to słodkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Będzie dobrze, tak jak z moimi było A propos, mam już płytki do kuchni na ścianę (takie jak podłogowe, tylko poler) W razie czego daj namiary na te płytki, poszukam w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No ,no fajnie się zapowiada!Flasia i ta reszta, ja też chcę!A tu tyle roboty.Musze się szybko wyrobić.Pędzę , lecę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ponoć jeszcze są w Bytomiu, to trochę bliżej niż do Warszawy, ale w razie czego nie omieszkam Cię poprosić o pomoc. OK, Ty wiesz, że te czerwone płytki co mi ostatnio pokazałaś śnią mi się po nocach?? Cholerka, niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 27.10.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja może dzisiaj pojadę (jak znajdę jakiegoś kierowcę) po płytki do łazienki na podłogę bo mi ostatnio wpadły jedne w oko i kłują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 cóż, ja się nie dziwię, że tak wszędzie pędzicie dzisiaj. W końcu weekend nadszedł. Jakby nie było, to trza się i rodzinką zająć. Ja mam męża tylko w sobotę wieczorem i w niedzielę, to mu prawie cała się poświęcam. No, bez podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ponoć jeszcze są w Bytomiu, to trochę bliżej niż do Warszawy, ale w razie czego nie omieszkam Cię poprosić o pomoc. OK, Ty wiesz, że te czerwone płytki co mi ostatnio pokazałaś śnią mi się po nocach?? Cholerka, niedobrze Do Rybnika masz chyba niedaleko? (z geografią to ja jestem na bakier ) Jakby co, to krzycz, będziemy działać. A jak one się nazywają i w którym w końcu sklepie je kupowałaś? Bo dzisiaj mam zamiar pojeździć za jakimi duperelkami, to mogę się rozejrzeć przy okazji Na wsjaki pożarnyj słuczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 OK, Ty to jesteś kochana znowu mnie mięśnie śmiechowe bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Bianca kupiłaś nam coś dobrego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts