JaMajka 15.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No prosze, watek troche ruszyl A juz myslalam ze umarl smiercia naturalna My jestesmy dopiero na poczatku drogi, geodeta wytycza slupki, potem sciagamy humus i przed zima planujemy stan surowy zero postawic, a na wiosne ruszyc dlaej. Zuza jest bardziej zaawansowana, moze ona podzieli sie doswiadczeniami z reszta A Ty skad jestes Nerescu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajka 06.04.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Tak troche podciagam temat, moze w miedzyczasie znalazl sie jeszcze ktos kto buduje Ramzesa i zechce sie podzielic doswiadczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giovani16 25.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tak ja buduję ten dom i jak narazie wygląd jest bardzo ładny i zaczyna przypominać ten z projektu.Ukończyłem dach i jeszcze jest w stanie surowym.Tak będzie zimował a na drugi rok jak wszystko będzie ok to będę działał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszsal10 20.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie wiem czy to forum żyje czy nie ale piszę. Ja z żoną też przymierzamy się do budowy RAMZESA. Narazie jestesmy na etapie tzw roboty papierkowej. Jeszcze w tym roku chcemy zamówić projekt, jakiś wielkich poprawek raczej nie będzie. Napewno z dwóch łazienek zrobimy jedną większą, minimalnie może pomieszczenie gospodarcze powiększymy. Garaż napewno zostanie bo nie bedziemy mieli zbyt wiele miejsca żeby go obok domu postawić. Mam pytanie najczęściej zadawane na tego typu forach: Ile muszę szykować złotówek na stan surowy(beton komórkowy), docieplony z dachem (raczej blachodachówka)? Może ktoś z was już skończył ten etap i może sie na forum podzielić informacjami o kosztach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justka9 07.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 My budujemy w okolicach Wrocławia. Na razie mamy fundamenty, ale jak stopnieje śnieg i zrobi sie "jakaś" pogoda to ruszamy dalej. Ze zmian jakie wprowadzamy to połączenie łazienek, reszta wyjdzie "w praniu".Na razie poszło ok 45 tys., ale w tym jest zakupiony Ytong 36,5 na 90% budynku. Ocieplać raczej nie będziemy, ale o tym też zdecydujemy po pierwszej zimie.zapraszam do naszego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 12.10.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 zastanawiam się nad wyborem projektu RAMZES. Mam pytanie do budujących, czy jest szansa na zmieszczenie się w kosztorysie 321 000,00 zł jak podano na www z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall1916 27.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Mam pytanie czy ktoś w województwie mazowieckim buduje lub wybudował ten dom, chciałem wprosić na oględziny po prostu nie bardzo potrafię sobie wszystko wyobrazić. Będę bardzo wdzięczny za odzew PozdrawiamMichał Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez michall1916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.08.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) popytaj tych co budowali:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?89250-projekt-RAMZES-pracownia-DOMENA Jak chcesz, przeniosę do tego wątku twoje pytanie, byś nie musiał pisac kolejnego posta. Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall1916 27.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam Poproszę o przeniesienie tematu we właściwe miejsce Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall1916 29.08.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 chyba już nikt tu nie zagląda:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 raczej sądzę, że to nie jest popularny projekt ze względu na kosztowny dach. Pisałeś na prv do tych, co deklarowali budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall1916 30.08.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Właśnie mnie wszyscy tym dachem straszą , nie pisałem jeszcze na prv do budujących bo z tego co widziałem to nikt z mazowieckiego się nie ujawnił. ale popróbuję, dzięki za odzew Pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts