rrmi 05.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Taka odpowiedz dostalam ze sklepu . Wychodzi na to , ze mam taaaki tylek Poczytajcie , mi opadly rece, dawno takiego czegos nie widzialam Chyba , ze to dowcip. http://img383.imageshack.us/img383/5759/pismomh9.jpg Przepraszam , za balagan na moim stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Istnieja zasadnicze roznice pomiedzy tylkiem polskim a tylkiem amerykanskim.Tylki te generalnie w swojej istocie roznia sie wsadem.Tylek amerykanski, jako mniej doswiadczony historycznie, siada tez na stolku delikatnie i latwo go z tego stolka wysadzic, a w zasadzie amerykanski sam zlazi jak widzi , ze nic tu po nim. Polski tylek to tylek szlachecki,zwalisty, wrecz d.upa, i gdy juz raz sie rozsiądzie, to trzeba go sila zrzucac. Ale to tylek madry , bo wie , ze jak ze stolka sie lekko uniesie to zaraz moze dostac kopa , a chetnych do tego patriotow jest wielu.Stad tez polskie przyslowie "pierdziec w stolek", nie ma swojego amerykanskiego odpowiednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dobre choc pocieszenie , ze mam szlachecki I nie do wywalenia , bo to moje miejsce przy stole!!!. Nie oddam nikomu , jak ci z rzadu , skoro juz sie tak tu politycznie podchodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 rrmi - sluszna postawa, ale...czy ja wiem...moze jednak zmien Ty ten wsad na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 05.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dobre choc pocieszenie , ze mam szlachecki I nie do wywalenia , bo to moje miejsce przy stole!!!. Nie oddam nikomu , jak ci z rzadu , skoro juz sie tak tu politycznie podchodzimy. Fotki corpus delicti rozjaśniłyby w dużej mierze sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 http://www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konsumentow/sprawy_indywidualne/ moze tak cos znajdziesz.., bo za takie pieniadze co oni maja u siebie meble, to one powinne byc jak nowe ze 500lat trzeba bylo od razu mowic, ze nie nalezy na tym siadac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 "Decyzja zakupowa" rozwalilo mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Rrmi, to ja może to przetłumaczę tak mniej więcej na polski, mogę ?... To będzie leciało jakoś tak: Siema, frajerze ! W du... mamy twoje roszczenie gwarancyjne. W krzesłach są cienkie, miękkie pianki, bo to jest tańsze w produkcji; ale jak pójdziesz ze sprawą do sądu, to powiemy, że to są specjalne pianki superkomfortowe, za które powinieneś jeszcze dopłacić. I tak masz szczęście, że zaczęły "siadać" dopiero po 2 miesiącach, więc siedź cicho. Krzesło wygląda na tak samo zużyte, jak pozostałe, więc nie kombinuj. A jak ci się nie podoba, to możesz nam słono zapłacić za wymianę pianek na twarde. Podpis nieczytelny(żebyś nie mógł się przyczepić do kogokolwiek osobiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a ja sądziłam, że d...y amerykańskie są cięższe od zjadania fast-fudów a tu nie o ciężar chodzi tylko o jakość przycupnięcia na jednym półdupku ja poprosze o zdjęcie tego wspaniałego krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Fotki corpus delicti rozjaśniłyby w dużej mierze sprawę Troche ciezko z tym korpusem ,bo sie cyfrowkajakos podpsula Sa jednak swiadkowie naoczni TomkuJ Te 2 -3 miesiace to chyba taki koncert zyczen, bo siedzisko w pierwszym krzesle siadlo po miesiacu. Pan na ogledzinach na wejsciu nam zaczal opowiadach jakie to te meble sa z tej Ameryki ,wiec moj Maz lojalnie go uprzedzil , zeby sie tak nie rozpedzal w tym opowiadaniu. Chyba nie wzial (ten pan)tego na powaznie , bo na wyjsciu zaproponowal , zeby papatrzec na amerykanskich filmach jak oni tam miekko siadaja. Jak slowo daje powiedzial cos takiego .Nim mnie odetkalo i mowe zwrociloto juz wzial i odjechal. Ciekawe czy w sadzie to powtorza , w sumie nie musza bo juz na pismie mam , ale by sie sedzia usmial Zeljko Napisalam pismo do Federacji i czekamy teraz na odpowiedz. AnSusia No tosz ja mam polski wsad , szlachecki Majka Krzesla wciaz mi sie podobaja , tylko siedzi sie niewygodnie troche na desce. Zdjecie nic Ci nie powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ... AnSusia No tosz ja mam polski wsad , szlachecki ... Ty tak, ale krzeslo nie PS Siedzialam na tym slawnym krzesle zadem swoim polskim i rzeczywiscie nie da sie tego, czego spor dotyczy na zdjeciu pokazac, bo tego nie widac, to po prostu czuc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Fotki corpus delicti rozjaśniłyby w dużej mierze sprawę Oj, jeśli już, to raczej piancus delicti - sama Rrmi pisała, że corpus się mocno trzyma i podoba jej się. Sa jednak swiadkowie naoczni Cenniejsi byliby... nadupni ? zaproponowal , zeby papatrzec na amerykanskich filmach jak oni tam miekko siadaja. Ciesz się, że to nie były meble na rynek indyjski, wówczas byłaby jeszcze lepsza wymówka o lewitujących joginach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Cenniejsi byliby... nadupni ? I tacy sie znajda . Najgorzej z tym panem co to ogledziny robil. Tez siadal i nic nie czul. Pewnie mial cos nie tak ze swoim siedzeniem Tak czy inaczej trzeba byc czujnym jak pies policyjny. Kupujac stol trzeba pytac czy aby na pewno talerz mozna na nim postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tez siadal i nic nie czul. Pewnie mial cos nie tak ze swoim siedzeniem Zdrętwiało mu od twardego krzesełka ?... Kupujac stol trzeba pytac czy aby na pewno talerz mozna na nim postawic No co Ty ?!?! I pewnie jeszcze powiesz, że chciałabyś dociążyć go zupą ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No co Ty ?!?! I pewnie jeszcze powiesz, że chciałabyś dociążyć go zupą ?! Wiem , prostaczka ze mnie. Kulturalni ludzie jadaja w restauracjach . Smiac mi sie z tej calej sytuacji chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ale ile zeta to hamerykańskie cudo kosztowało? nie mogliscie sobie przywieźć jako mienie przesiedleńcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 05.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 nie mogliscie sobie przywieźć jako mienie przesiedleńcze? Albo powiedzieć, że to UNRRA przysłała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie wiem czy mam sie wstydzic , ale nie wiem co to ta UNRRA Majka na pewno taniej by wyszlo(sporo taniej) , bo jakbym wynajela kontener to pewnie i kilka innych rzeczy co tam sa tansze bym spakowala. Jakos tak wyszlo , ze pomyslalam , ze w Polsce wszystko jest (bo jest). Nie zdziwilo mnie tylko , ze nie ma nigdzie cen w necie podanych. To mam teraz rozrywke. Ciekawa jestem czy to jakis wyjatkowo dziwny sklep czy znajdzie sie takich wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Toc to jawna granda.W ramach reklamacji powinni wymienic siedziska we wszystkich krzeslach.Skontaktuj sie z producentem krzesel i przedstaw problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 UNRRA - konia Kargulowi przyslala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts