rrmi 05.07.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Skontaktuj sie z producentem krzesel i przedstaw problem. Mam taki zamiar. Najgorsze , ze producent miesci sie w North Georgia i pewnie malo go to obchodzi . Jednak napisze , dla zasady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.07.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Jeszcze jedno musisz wyjasnic.Importerzy glownie sprowadzaja stany surowe co by bylo taniej i juz u nas jakis Kazio uklada ta pianke i importowana tkanina obija.Ja tak kiedys kupilam finskie lezaki ,drewno importowali a tu pokryli jakims lichym galganem co sie po miesiacu podarl.W firmir byli zdziwieni,ze do wyrobu nie zostal dany material o wytrzymalosci zalecanej przez producenta.I po doslownie krotkim czase juz tych lezakow nie bylo na rynku. A mnie przyslali oryginaly i kolorowy katalog z drukami zamowien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Rrmi. A w ogóle to ja nie wiem, żeby nie umieć sadzać swej częsci wypukłej tylnej po amerykańsku......... nie uchodzi 2112wojtek Twój opis polskiej, szlacheckiej d.upy jest iście trafiający w samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Rrmi. A w ogóle to ja nie wiem, żeby nie umieć sadzać swej częsci wypukłej tylnej po amerykańsku......... nie uchodzi O to,to! Amerykanie nie rozsiadaja sie przeciez calym zadem , bo u nich wiekszosc obywateli ma hemoroidy, wiec sedno zadka z koniecznosci unosza ku gorze , nogi przy tem trzymajac w strzemionach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Boszzz To co ja mam zrobic? Rzucam sie tak calym zadem na siedzenie i czytam forum muratora Zreszta sie ma ten zad to sie i rzuca Hmm teraz to bede gosci pytala czy maja hemoroidy czy nie Federacja konsumentow wyslala juz do nich pismo. Naprawde ciekawa jestem jak to sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Rrmi. A w ogóle to ja nie wiem, żeby nie umieć sadzać swej częsci wypukłej tylnej po amerykańsku......... nie uchodzi O to,to! Amerykanie nie rozsiadaja sie przeciez calym zadem , bo u nich wiekszosc obywateli ma hemoroidy, wiec sedno zadka z koniecznosci unosza ku gorze , nogi przy tem trzymajac w strzemionach. Wojtek, kto by powiedział, że taki perwers z Ciebie rrmi, nie masz wyjścia, musisz zamontować koniecznie strzemiona, pasujące stylem do krzesła, albo w myśli eklektyzmu zupełnie doń nieprzystające Tylko jak tu wyjść spokojnie do toalety i zostawić taką na przykład koleżankę z nogami w górze, sam na sam z własnym mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tylko jak tu wyjść spokojnie do toalety i zostawić taką na przykład koleżankę z nogami w górze, sam na sam z własnym mężem No nie wiem czy o tym samym urzadzeniu mowimy i czy Tobie Kuleczko nie pomyliły sie przypadkiem jezdzieckie strzemiona z "helikopterem" ginekologicznym ? I kto tu perwers ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Federacja konsumentow wyslala juz do nich pismo. Naprawde ciekawa jestem jak to sie skonczy tylko nie rezygnuj, pchaj do przodu, bo macie racje, cos Wam sie nalezy za to... trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Wojtku jakoś nie byłam świadoma, że to na koniu rozsiadają się tak wygodnie ci Amerykanie z hemoroidami Chyba, ze oni to krzesło stawiają obok konia i wtedy nogi na strzemiona Moja wersja może bardziej perwersyjna, ale przynajmniej łatwiejsza w wykonaniu, nie nabrudzi w salonie i jeść nie zawoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Chyba, ze oni to krzesło stawiają obok konia i wtedy nogi na strzemiona No jasne! Ty wiesz jak to musi bolec, tak hemoroidem trzaskac o siodlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tylko jak tu wyjść spokojnie do toalety i zostawić taką na przykład koleżankę z nogami w górze, sam na sam z własnym mężem A takie mialam szczere checi zaprosic Cie na kawe Zeljko Dotrwam do konca , spoko , mam czas Tak poza tym to nie wiem o czym tak mowicie , perwersja jest mi taka obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Chyba, ze oni to krzesło stawiają obok konia i wtedy nogi na strzemiona No jasne! Ty wiesz jak to musi bolec, tak hemoroidem trzaskac o siodlo. Rzeczywiście byłoby to dośc niehumanitarne taki mi się nawet slogan po głowie telepie "Ameryka dla Amerykanów, d.upa dla hemoroidów" no sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.07.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Tylko jak tu wyjść spokojnie do toalety i zostawić taką na przykład koleżankę z nogami w górze, sam na sam z własnym mężem A takie mialam szczere checi zaprosic Cie na kawe Pierwsze słowo do dziennika, drugie sowo do śmietnika słowo się rzekło, kobyłka u płota Zeljko Dotrwam do konca , spoko , mam czas Tak poza tym to nie wiem o czym tak mowicie , perwersja jest mi taka obca tiaaaaa grunt to trzymać fason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.07.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Po pierwsze to zadnej kobylki tu nie widze Ani plota Po drugie tak mi z tym fasonem podjechalas , ze zjadlam z rozpaczy cala wedlowska nadziewana Truskawkowa Pozniej pojde do sadu i powiedza , ze taka tromba to kazde krzeslo wysiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No co Ty ?!?! I pewnie jeszcze powiesz, że chciałabyś dociążyć go zupą ?! Wiem , prostaczka ze mnie. Kulturalni ludzie jadaja w restauracjach . Smiac mi sie z tej calej sytuacji chce Szczególnie w ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No co Ty ?!?! I pewnie jeszcze powiesz, że chciałabyś dociążyć go zupą ?! Wiem , prostaczka ze mnie. Kulturalni ludzie jadaja w restauracjach . Smiac mi sie z tej calej sytuacji chce Szczególnie w ameryce. w ameryce jak, w ameryce, a jak tam u Ciebie "pianka" siada. Czy raczej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie, bo ja mam te.. no... hemocośtam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guścik 05.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nie, bo ja mam te.. no... hemocośtam... Gratuluje. Nie zabardzo jestem w temacie - czy to sa plazy czy gady? Czy sa duze? I jaki kolor maja? Jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 "Ameryka dla Amerykanów, d.upa dla hemoroidów" Bardzo ladnie i "Kingsajz dla kazdego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.07.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts