rrmi 06.07.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 oplułam monitor a szczego tak usmiala sie? Przeciez tu same powazne tematy poruszane sa? Wspolczucia oczekuje a nie podsmiechujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Wspolczucia oczekuje a nie podsmiechujek Tu nie Ameryka, tu trza byc twardym jak kupa na mrozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pogoda jest jesienna , wiec i kupa wymieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pogoda jest jesienna , wiec i kupa wymieka a dobrze tej kupie mogła siedzieć w d..ie a szczego tak usmiala sie? Przeciez tu same powazne tematy poruszane sa? Wspolczucia oczekuje a nie podsmiechujek Rrmi, a który to ten .ujek, i dlaczego tak brzydko o nim mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 a dobrze tej kupie mogła siedzieć w d..ie Nie mogla pewnie , bo ja ta deska co jest w krzesle uwierala. Biedaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja tam przeszlabym na lewitacje Raz ze sie siedziska nie udupia a dwa - podlogi czyste, buty nie zdarte same korzysci a Ty sie uparłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie da rady , szlachecki tylek bedzie ciazyl. Poza tym uparta jestem , zaplacone za siadanie to chce siedziec . Wiem ,wiem frajer ze mnie i naiwniak , chcialam na krzesle posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie da rady , szlachecki tylek bedzie ciazyl. Poza tym uparta jestem , zaplacone za siadanie to chce siedziec . Wiem ,wiem frajer ze mnie i naiwniak , chcialam na krzesle posiedziec No własnie... wielkopanskie fanaberie i ksiezniczka na ziarnku grochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie musialas mnie wydawac publicznie , ze ja taka lalunia jestem. I nie grochu , nie grochu Tylko maku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.07.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Z makiem to ostroznie bo lato to sezon nalotow policji na plantacje Ale fakt groch tez nie polityczny bo po grochu to ten.... rozne rzeczy sie dzieja i jak sie siedzi na krzesle i ten... to tym bardziej siedzisko sie odksztalcic moze... Na czym by tu.... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie musialas mnie wydawac publicznie , ze ja taka lalunia jestem. I nie grochu , nie grochu Tylko maku Maku?! Do d.upy??? Zawsze myślałam, że do tego służy co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.07.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A tak poważnie się zaczęło..Jednak moim skromnym zdaniem producent owych nieszczęsnych mebli spożycie grochu winien uwzględnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A tak poważnie się zaczęło.. No wlasnie widzisz Mirku , gdzie nie pojde to mnie wysmieja i dokuczaja . Zamiast wspolczuc. Co mi zostaje oprocz smiechu , kupe kasy wydalam i g.owno kupilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 No teraz przegięłaś. Siedzieć na g..nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie no Mirek i Ty przeciwko mnie ? Liczylam , ze ktos pocieszy , szklanke lyski poleje ,powie , z jakos to sie wszystko ulozy a tu takie!!!! . Jeszcze na otarcie lez liczylam i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 A poważnie. Nie ma jakiegoś sensownego tapicera w okolicy? Taniej może tą gąbkę wymieni niż ci ........ w ramach owej naprawy pogwarancyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pewnie jakiegos znajde .Poki co mily Pan Rzecznik zajal sie sprawa. Nie chcialabym pochopnie odpuszczac , bo po co inni maja sie naciac. Jesli uda mi sie dac im nauczke , beda moze powazniej podchodzili do ludzi. Wlasciwie to zawsze odpuszczajac dajemy przyzwolenie na takie a nie inne traktowanie. Mnie najbardziej w tym wszystkim rozbawilo to , ze oni w sumie sie przyznali do tego , ze te gabki byly* ..ekhmm a reklamacji nie uwzglednili. No chyba to nie jest normalne * do d.upy , no kurna jak nie brac to na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.07.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 * do d.upy , no kurna jak nie brac to na jedno wychodzi podobno cały świat na niej, no....tej d... zbudowany do d.py z tym mada faka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Liczylam , ze ktos pocieszy , szklanke lyski poleje ,powie , z jakos to sie wszystko ulozy a tu takie!!!! . Krzesło już Ci się ułożyło... Ale jak chcesz whisky to proszę: http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/whiskey/whisky%20soda320.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts