DPS 08.07.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oooo... To Wy tu beze mnie imprezujecie? Łyskacz, mężczyźni i śpiew? A o mnie nie pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 To ten łyskacz..- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ty się nie wykręcaj, tylko polej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No tak. Nie ma gdzie usiąść i chelją. Przed 13. Ja se tak myślę, ze może byśta zamailowali do jakich konstruktywnych krzeseł tapiecerowanych o normy na pianki pod dupęę. Jak Unia normatywnie banany prostuje to zapewne normy na pianki ma. Importer musi ję wypełniać. Jek pianka nie spełniałaby dajmy na to norm pręzystych to reklamacja uznana i wszelkie koszty poniesione do zrwotu. Łącznie z kosztami transprortu, wynajęcia nowych krzeseł itd..itp.. I tej myszetej wódy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2007 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No tak. Nie ma gdzie usiąść i chelją. Przed 13. Daj I Tobie poleje Tak dawno Cie nie bylo , ze sie chyba wszyscy stesknili Slusznie gadasz , poszukam tych norm . Poki co czekam na ich odpowiedz do rzecznika. Do 12 lipca musza sie ustosunkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 09.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Istnieja zasadnicze roznice pomiedzy tylkiem polskim a tylkiem amerykanskim. Tylki te generalnie w swojej istocie roznia sie wsadem. Tylek amerykanski, jako mniej doswiadczony historycznie, siada tez na stolku delikatnie i latwo go z tego stolka wysadzic, a w zasadzie amerykanski sam zlazi jak widzi , ze nic tu po nim. Polski tylek to tylek szlachecki,zwalisty, wrecz d.upa, i gdy juz raz sie rozsiądzie, to trzeba go sila zrzucac. Ale to tylek madry , bo wie , ze jak ze stolka sie lekko uniesie to zaraz moze dostac kopa , a chetnych do tego patriotow jest wielu. Stad tez polskie przyslowie "pierdziec w stolek", nie ma swojego amerykanskiego odpowiednika. 2112wojtek! kocham twoje posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 2112wojtek! kocham twoje posty hmmm... no to moze by jaki fanklub, albo co ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To ja tez się zgłaszam rrmi trzymam kciuki, nie można bezkarnie polskich tyłków za pomocą pianki znieważać Zniewagom polskiej d.upy mówimy stanowcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.07.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 nie można bezkarnie polskich tyłków za pomocą pianki znieważać Zniewagom polskiej d.upy mówimy stanowcze nie. Zdrukuje i w sadzie zapodam Co oni se kurna beda wyobrazac, amerykany jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 11.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 d.upa rzecz święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Czy jutro bedzie cos wiadomo co z tym tylkiem...,ups, krzeslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.07.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Do jutra maja czas , zeby dac mi odpowiedz. Wlasciwie nie mi tylko Rzecznikowi . Czekam i powiem szczerze , ze coraz gorzej sie siedzi. Pozyjemy , zobaczymy. Jak chcsz posiedziec to droge znasz . Tyle , ze chuda masz .upe to byloby Ci bardzo niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 I tam, d..e mam, tylko to mi zostalo. A mojego krzesla Ty nie widzialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No i co? To dzis jest ten12.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.07.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 I tam, d..e mam, tylko to mi zostalo. A mojego krzesla Ty nie widzialas... Siedzialam u Ciebie na krzesle U mnie cisza ,zadnych newsow Poki co siedze Zaraz sie poloze ,ale lozko po naprawie juz , Maz naprawial , wiec bezpieczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.07.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 O to,to! Amerykanie nie rozsiadaja sie przeciez calym zadem , bo u nich wiekszosc obywateli ma hemoroidy, wiec sedno zadka z koniecznosci unosza ku gorze , nogi przy tem trzymajac w strzemionach. I tutaj sie z przedmówca nie zgodzę otóż... Amerykańskie zady tworzą obfite nawisy po prawej i lewej stronie omawianego mebla. Tamże koncentruje się zasadniczy ciężar ciaała oraz jego gęstość . To sprawia, że nad tzw. siedziskiem tapicerowanym mają usytuowanego głównie (przepraszam za wyrażenie) "rowa" , który nie powoduje dewastacji. A rrmi, ma małą dupinę to i wysiedziała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.07.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 i wysiedziała.... chyba kurczaki bo na pewno nie kaczki Kurde , fajnie byloby miec takie male kurczaczki bym je tak wolala cip cip cip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 moja ciocia woła jakoś tak "taś taś taś taś"..... może one jakieś obcojęzyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 moja ciocia woła jakoś tak "taś taś taś taś"..... może one jakieś obcojęzyczne są Twoja ciocia była przewidująca politycznie - "taś taś" to do małych żółtych i puchatych, ale na kaczych łapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.07.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 moja ciocia woła jakoś tak "taś taś taś taś"..... no a: "heja! wiśta! wio! i nazat!" w związku z krzesłem to jestem za "na-zad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts