kaśka maciej 16.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 rrmi, i co ztym twoim tyłkiem tffuu, krzesłem znaczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tylek jest na swoim miejscu , siedzi na krzesle znaczy sie Czekam na odpowiedz ze sklepu , ale wiem , ze mnie oleja , temu wewatek w psychologu zalozylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tylek jest na swoim miejscu , siedzi na krzesle znaczy sie Czekam na odpowiedz ze sklepu , ale wiem , ze mnie oleja , temu wewatek w psychologu zalozylam znaczy się nie wiedzą z kim tańczą, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Calkiem niezle Ci sie z tym tancem udalo , zwazywszy , ze w zyciu tanczylam moze ze dwa razy i to w czasach dosc wczesnej mlodosci Jutro faktycznie zadzwonie do tego rzecznika i zapytam co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Calkiem niezle Ci sie z tym tancem udalo , zwazywszy , ze w zyciu tanczylam moze ze dwa razy i to w czasach dosc wczesnej mlodosci Jutro faktycznie zadzwonie do tego rzecznika i zapytam co w trawie piszczy ciekawe jak długo jeszcze będą cię zwodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no i co? no i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts