Aga J.G 08.03.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 To ja też ściskam mocno, trzymam kciuki za powodzenie i życze samych trafnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.03.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Od tygodnia już mieszkamy, jest bajecznie. Dawno nie czułam się tak dobrze. I dobre duszyczki uświadomiły mi, że wczoraj minął miesiąc odkąd dowiedziałam się o tym mieszkaniu szybko się potoczyło, co jest kolejnym potwierdzeniem, że to była dobra decyzja pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 10.03.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 To ja też ściskam mocno, trzymam kciuki za powodzenie i życze samych trafnych decyzji bardzo Ci dziękuję, dobrych uścisków nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Najważniejsze że Ty się dobrze czujesz reszta się ułoży, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Sylwia, Wesołego Alleluja !!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1409.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzwon wesoło się rozlega,Pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostałonapełnione dzisiaj chwałąI tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania dzień radosny. http://images20.fotosik.pl/204/b9abe6467de40422.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 22.04.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 o qurcze ale świnka ze mnie, tutaj tyle życzeń a ja dopiero zajrzałam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Skoro nie miałaś czasu to i nie zaglądałaś.. Grunt, że masz sukcesy mieszkaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Co tam u Ciebie Sylwia ? Czy już się wszystko poukładało ? Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 08.09.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Trochę się układa a trochę się rozkłada śmiesznie mi się napisało lęków mam już mniej i to mnie cieszy jeszcze nie wszystko domknięte, ale to nie amerykański film, żeby w miły i łagodny sposób zamykać taki etap życia z remontem miałam jazdę, doszłam nawet do wniosku, że nie byłabym w stanie pociągnąć sama budowy ekipa mi się wycofała tydzień przed wejściem bo dostali propozycję wykończenia czegoś większego, znalazłam inną - dzięki Bogu rozliczaliśmy się etapami, na etapie wyburzeń i demolki byli genialni, na etapie wykończenia masakra więc musiałam im podziękować, gdy po tygodniu poprawek nadal nie potrafili osiągnąć stanu, który by mnie uspokoił. generalnie gdzie nie spojrzę, to źle o nich myślę byli na tyle nie okrzesani, że kiedy kazałam im wyjść i nic więcej już nic nie dotykać, (wspomniałam też ile będą mnie kosztowały poprawki po nich,) oni nierozumni zapytali jeszcze kiedy się z nimi rozliczę wydawało im się, że jak się kogoś wyrzuca to jeszcze mu się płaci. niestety i tak poniosłam przez nich straty. dwa miesiące wakacji wyjęte z życiorysu też mi się zachciało. Jak mówią niektórzy, mogłaś zostać i nie musiałabyś robić remontu ani się męczyć. Ja im mówię, że wolę się męczyć, to i tak jest o wiele przyjemniejsze. Generalnie w mieszkanku jest nam bardzo dobrze, dziewczynki są dużo spokojniejsze. Naprawdę warto było. Mimo iż czasami bywa smutno, ale za to spokojnie. Ten czas smutku też minie i już będzie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 08.09.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Moje śliczne córeczki młodsza już dogoniła siostrę http://images25.fotosik.pl/272/be879aebbc080fd7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cieszę się że jestes znowu Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.09.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Współczuję remontu. Kiedyś remontowałem mieszkanie, mieszkałem w nim i byłem .. bliski skończenia w wariatkowie... Na pewno niedługo już nie bedzie smutno.. Pamiętasz film "Nigdy w życiu!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 14.09.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Współczuję remontu. Kiedyś remontowałem mieszkanie, mieszkałem w nim i byłem .. bliski skończenia w wariatkowie... ten remont to była kropka nad "i" w sprawie moich przeżyć w tym roku , pomału dochodzę do siebie i coraz mniej mnie wkurza to co nie spełniło moich oczekiwań Na pewno niedługo już nie bedzie smutno.. Pamiętasz film "Nigdy w życiu!" dziękuję Ci, aż się uśmiechnęłam na wspomnienie tego filmu. Bez tego smutku nie znałabym wartości radości. Tak jak napisał Khalil Gibran: "Radość twoja to smutek, co odkrył oblicze. Bo ta sama studnia, która odbija Twój uśmiech, jest przecież wypełniona łzami." moja studnia jest napełniona więc pojawiła się możliwość przeglądania w jej lustrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Teraz już bedzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.09.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 z dodatkową porcją Twojego optymizmu na pewno dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 10.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Cześć - wpadłam się przywitać. Ciężkie te twoje perypetie ale super się czyta. Najbardziej podobają mi się koty i "harcierskie" obieranie marchewki. Nie martw się tymi poszukiwaniami i tym, ze sama nie dasz rady - moje miejsce czekało na mnie 4 lata i myślę, że twoje też na Ciebie czeka, tylko na razie się troszkę ukryło A może już jest tylko nie zauważone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.10.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć - wpadłam się przywitać. Ciężkie te twoje perypetie ale super się czyta. Najbardziej podobają mi się koty i "harcierskie" obieranie marchewki. Nie martw się tymi poszukiwaniami i tym, ze sama nie dasz rady - moje miejsce czekało na mnie 4 lata i myślę, że twoje też na Ciebie czeka, tylko na razie się troszkę ukryło A może już jest tylko nie zauważone Witam Cię słonecznie i dziękuję za miłe słowa Niezmiennie podziwiam różne miejsca i czekam, aż to moje się odkryje. Przekopuję nawet kolorowe liście w parku, bo nie wiadomo co się pod nimi chowa a w Nałęczowie z liści pewna kobieta robi takie rzeczy. http://images37.fotosik.pl/19/68f67c4fa33089bcm.jpg Proste a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts