SylviaW 26.09.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Sylwia wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Tu na razie jest ściernisko , ale będzie....Wasz dom ... Widać radość na twarzach dziewczynek, Ty jesteś szczęśliwa...nic tylko budować! Trzymam kciuki! Powodzenia! wielkie dzięki czuję się naprawdę super, reszta rodzinki również. Zdobyliśmy wiedzę i zaprawę z poprzednią działką oraz jej kredytowaniem, teraz już nic nam nie powinno przeszkodzić nic tylko działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 29.09.2007 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 I gdzie w końcu wylądowaliście? Jak słychać samoloty to jak rozumiem kierunek Piaseczno lub Kampinos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 29.09.2007 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 I gdzie w końcu wylądowaliście? Jak słychać samoloty to jak rozumiem kierunek Piaseczno lub Kampinos? Bardzo dobrze to napisałeś wylądowaliście, będziemy na dalekich tyłach Okęcia w Dawidach Bankowych czyli przed Piasecznem. Jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 29.09.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 To tak trochę z boku ścieżki schodzenia. Lądujące samoloty są mniej uciążliwe niż startujące. Zresztą Okęcie wczesniej czy później musi zostać zastąpione przez nowe lotnisko, które będzie zupełnie gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 29.09.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Od autostrady bedziesz jakieś 1,5 km, co jest przyzwoitą odległością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 29.09.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Właśnie ta autostrada jest dosyć kusząca, słyszeliśmy, że to jakieś 2 km, jeszcze to trochę potrwa, ale docelowo powinno być wygodniej. Samoloty o dziwo nie przeszkadzają, dziewczynki komentowały ich ładne barwy na pewno okolica bardziej nam odpowiada, niż ta, która była na Targówku, dziwię się sobie, że wcześniej w ogóle nie interesowałam się tymi stronami i gdyby nie mój prezes do tej pory żyłabym w nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Gratuluję zakupu działki. A (jesli to nie tajemnica ) to jakie ma wymiary, po ile teraz tam działki chodzą? Nie za wścibski jestem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.10.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Gratuluję zakupu działki. A (jesli to nie tajemnica ) to jakie ma wymiary, po ile teraz tam działki chodzą? Nie za wścibski jestem...? spoko, trzeba pytać, żeby wiedzieć wymiary jakieś śmieszne, bo była wytyczona laserowo, żeby było zgodnie z planem zagospodarowania min. 1000 m na dom jednorodzinny, więc wyszło coś 36 na 27 czy 28 metrów ( nie pamiętam cyfr po przecinku) , 280 zł. gdybyś chciał coś zakupić, służę namiarem to jest cena bezpośrednia, w agencjach 350-400 zł. Pomyśleć, że w maju cenili po 211 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dzięki. Na razie nie mam 280 tyś... ale kiedyś... Tylko, że wtedy pewnie potrzeba będzie za 400tys.. Nie bo tak się zastanawiam, może wybudować dom i ... sprzedać go. Czemu? Powinienem dostać tyle kasy, że starczyłoby na spłatę kredytu, na zakup nowej działki i wybudowanie domu.. A jak jest koło Ciebie z komunikacją miejscką? Jakiś autobus? Ile czasu jedziesz na działkę od Centrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.10.2007 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dzięki. Na razie nie mam 280 tyś... ale kiedyś... Tylko, że wtedy pewnie potrzeba będzie za 400tys.. Nie bo tak się zastanawiam, może wybudować dom i ... sprzedać go. Czemu? Powinienem dostać tyle kasy, że starczyłoby na spłatę kredytu, na zakup nowej działki i wybudowanie domu.. A jak jest koło Ciebie z komunikacją miejscką? Jakiś autobus? Ile czasu jedziesz na działkę od Centrum? Jak Ty wpadłeś na ten pomysł z komunikacji jest autobus - przystanek koło domu, jest również autobus szkolny dla podstawówki, jakieś 1,5 km do stacji PKP Dawidy, po za tym to jest blisko ul. Baletowej, która jak wiadomo łączy Puławską z Al. Krakowską, do liceum na Ursynowie, syn właścicieli jedzie 40 do 50 minut, dojazd do miasta (oczywiście nie głównymi arteriami) zajmuje gospodarzom 20 minut w godzinach szczytu, dokładnie do Żwirki, obiecali pokazać nam, którędy omijają korki. Z ważniejszych spraw, rozpoczęto budowę trasy ekspresowej ( na razie papierowo ) w sprawie kalkulacji budowy i zarobku, najlepiej porozmawiajmy prywatnie Czy już podliczyłeś swoje wydatki na budowę, wiesz ile kosztował Cię stan deweloperski? Zacząłeś swoją inwestycję, jak było trochę taniej, zdajesz sobie sprawę jaką wartość ma teraz Twój dom? Wystarczyłoby na działkę i bliźniaka Rozpoczęcie inwestycji w tamtej okolicy, moim zdaniem zapewnia zysk, wierz mi gdybym mogła samodzielnie podejmować decyzje, nie zastanawiałabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.11.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 To rzeczywiście masz niedoświadczonych budowlano sąsiadów. A gazu nie chcecie ciągnąć? Tylko woda? 8m to rzeczywiście dobrej szerokości droga. 6m wystarcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Mam nadzieję że przez zime się wszytsko poukłada a na wiosne bedzie SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.12.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Sylwia, co słychać? Jak tam dalsze rozglądanie się? Coś ciekawego masz na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia..http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego życzyMonika http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.12.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://images31.fotosik.pl/87/386bb5f05df026f5.jpg Kochani bardzo Wam dziękuję za pamięć i przesyłam serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.12.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Sylwia, wszystkiego, wszystkiego najlepszego http://img256.imageshack.us/img256/5454/weihnachtsschlittenml7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.12.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 http://images26.fotosik.pl/129/d90b5d96d1373a60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.12.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Nie wiem jak to się stało ale poprawiam się Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2001184305396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts