maksiu 09.07.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Na każdym zebraniu jest tak że ktoś pierwszy musi zabrać głos dziękujem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a potem paszczą paszczą patataj... FROCHA - DAWAJ !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Melduję się najszybciej jak mogę! I nie dam się wygonić! Froszka, pisz, pisz, dziewczyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 qurka, dziennik sie zaczyna.., ale jajo, a ja dopiero dzis na to wpadlam...pisz, zabkina pisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 maksiu !!!! ......dziekuje zmieniles co prawda me plany , ale i tak bardzo cie Love p.s. fajny Titel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 no to teraz sie pośmiejemy Froszka - trzymam kciuki za domek i wszystkie realizacje a że nie mam daleko..... bede wpadać po kryjomu i potwierdzać lub zapczeczać doniesieniom z placu boju http://bffc.net/icons2/shake.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 dlaczego wszyscy uwazacie , ze bedzie u mnie wesolo ? Ew-ka ...mianuje cie naszym Nadispektorem Nadzoru wiecie co? fajnie jest miec dziennik a komentarze .....jeszcze fajniej .......zastanawiam sie tylko dlaczego wy wszyscy macie podkreslone odnosniki a ja nie moze dlatego , zeby bylo smieszniej ? p.s. Ew-cia , nie musisz sie czaic , wpadaj oficjalnie nawet bez zapowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzień dobry, zastałem Jolkę ???? Pisz kobito in tylko dużo i często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mogę zostać skarbnikiem ? mogę , mogę, mogę , mogę ??????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Frosia gratulki wielkie!!!! Będziem czytać nie ma to tamto ... Chciałam Cię najmocniej przeprosić, za moją sklerozę ... Coprawda byłam na "wywczasach", ale nic mnie nie usprawiedliwia ... Kochana błękitu nieba, słońca na codzień, miłości na całe życie - ode mnie, Piotra i dziewczynek ... http://www.100krotka.eslask.pl/src/img/okolicznosciowe/2.jpg PS. Wybaczysz mi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 kaska ....jak sobie poprzypominam wszystko , co do tej pory sie dzialo w zwiazku z naszym wymarzonym domkiem to wam przedstawie czarno na bialym Neferka ..jasne , ze mozesz ....ktos musi na flaszki zbierac mam cicha nadzieje , ze niejedna peknie w zacnym gronie na naszej dzialeczce monisia ...wybaczam , wybaczam i..bardzo dziekuje za szczere zyczenia pozdrow Piotra i dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wpadaj oficjalnie nawet bez zapowiedzi ok...to ja będę we czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wpadaj oficjalnie nawet bez zapowiedzi ok...to ja będę we czwartek ..w Nysie HURA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie no, Froszka, budownicza z Ciebie pełną gębą... SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie cieszę, ze będziesz miała domek, ze masz takiego Frosza z podkaszarką i dziennik i komentarze http://gify.klimacik.pl/mini/993.gifhttp://gify.klimacik.pl/mini/993.gifhttp://gify.klimacik.pl/mini/993.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 wpadaj oficjalnie nawet bez zapowiedzi ok...to ja będę we czwartek ..w Nysie HURA !!!! jakiej Nysie ???? na działce -sprawdzić Twój prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 pp......fajnie , ze do mnie wpadlas ew-ka .....sprawdz , bo my nie mamy czasu tam podskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Frosiu i nie zapomnij dużo pisać. Bo jak będzie za mało, to ja Cię w tym S. znajdę!!! Aha - w B. też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Zgłaszam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Froszka super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 depeesia , jak tylko bedzie sie cos dzialo to bede pisala olka i sylvia fajnie , ze wpadlyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts